0 oy
748 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (316 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kaynanam 2 ay önce vefat etti, ve kac gün sonra kız kardesimin dügünü, var bebegin de 24 günlük eşim girmiyiceksin diyo annem öldü brnim ailene ayıp olur diyo ne yapmalıyım sizce 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

26 Cevaplar

+1 oy
(163,323 puan) tarafından
covid var sen lohusa bebek el kadar bide cenaze kocanda hakli sende bilemedim
(316 puan) tarafından
Evet birde hiç aşıda olmadım
-Reklam-
0 oy
(9,885 puan) tarafından
ölenle ölunmezkı hayatına devam etcen yapcak bısey yok 
(316 puan) tarafından
Degil mi, ama
(9,885 puan) tarafından
ısallah ızın verır
(316 puan) tarafından
İnsallah canım yoksa aramız böyle giderse bozulucak
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Bebekte çok küçük haklısın de bir on dakikada olsa görüneyim geleyim babası haklısın o da kardesim desen.
(316 puan) tarafından
Dedim ama yok diyo ne yapıcam bilmiyorum sonunda kavga ederiz
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Haklı ama kız kardeşin de bir kere evleniyor yanında olmanı isteyecek 
(316 puan) tarafından
Kardeşim eşimle re gelin olarak geliyor ondan da zaten morali yok anneö yeni vefat etti halam dügünü yapıyor diye
(316 puan) tarafından
İptal etmiyorlar işte
(14,957 puan) tarafından
Hım valla halasina suç bulsun sen kardeşinin yanında olmak zorundasın.
tarafından
Soyle ona halasını  arasın çok aklı kesiyosa benim senin Hala in düğün üyle isim yok ben bacimin düğününü ne gidiyorum de bebek çok küçük ona göre dur  gel evinee canimm
(316 puan) tarafından
Az önce tartıştık konuyu kapat daha da acma dedi
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Yok artik daha neler ya bole anlayissizlikmi olur oda senin kardesin sonucta 2 ay olmus 10 kere degil bir kere evlenicek ben olsam gidersdim kardesimin dugunune
0 oy
tarafından
Kuzenım, yeğenim vs desen anlarım da KARDEŞİN YA, kocan gelmesın senın gitmen lazım bu ne anlayışsızlık bir anası ölen senın kocan mo
0 oy
(15,459 puan) tarafından
Kiz kardeşimin düğünü kardeş eşin bunu anlamıyor galiba 
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Çok karışık  bir durum ben olsam giderim kardeş sonuçta ama fazla göze batmam öyle oynamam çunku milletin gözü üzerinde olur 
0 oy
tarafından
Tamam o eşinin annesi ama diğer taraf da senin kardeşin yani mecbur gideceksin öyle şey mi olur hatta eşinin de gelmesi lazım 
0 oy
tarafından
Kardeşin olmasa neyse 2 ay da olmuş zaten git tabi ki
0 oy
tarafından
Evet onun acısı bişey yapılmaz ama seni bıraksın git ilgilen göbek atacak halin yok ya sırf düğün degil ihtiyaç da ola bilir yanlarında olduğunu bilsin ler ailen 
0 oy
(4,433 puan) tarafından
Şöyle ki bizde de aileden vefat eden olunca belli süre düğüne dernege girilmez ama evlenen kardeşin eşinle gitsen bile Bi köşede oturup hic oynamamanı kalkmamanı beklerler zaten senden ama gitsen de eşin tarafı neler neler der Allah bilir yani Allah yardımcın olsun canım eşinle oturup mantıklı şekilde konusup arkanda durmasını senle gelmesini sağlamalısın biri bir şey deyince de kardeşi sonuçta diyebilmeli yani 
(316 puan) tarafından
O hayatta benle gelmez annesinden dolayı
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Canım olmazsa görünürsün ama ayıp olur düğüne gitmesen
(316 puan) tarafından
Dügün zaten hepsi akraba kardeşim eşimin halasının ogluyla evleniyor gitsem Hersek kaynanası öldü bu dügüne geldi der
0 oy
(193 puan) tarafından
Ben eglenmeye gitmycem kardeşimin yaninda olmak icin gidicem de yani gitmelisin bu ksz kardesin uzulur millet ne der diye yaşasak kapi disari cikmayiz
(316 puan) tarafından
Bilmiyorum ki bende
0 oy
tarafından

Gelinle cenaze beklemez, vakti gelince uçurulur diye bir söz vardır. 

Yani sizi  kardeşiniz yanında olmalısınız. Burda hatai yapan hala onlar düğünlerine bir ileri ki.tarihe alabilirlerdi.  

Zaten bebeğiniz ufak dugun evindede çok kalamazsiniz gibi. Esinizinde kalbini kırmayın yinede. Orta yolu bulun. Aynı durumda siz olsaydınız ne yapardınız onun yerine koyup.kendinixi birde öyle düşünün.  

Sizi haklı buluyorum ama esinizinde şu dönem psikolojisi iyi değildir. 

Hakkında hayırlısı olsun canım ♥︎

(316 puan) tarafından
Sagol canım tesekurler bebek içinde karabalık ortam dügün abimle konuştum sen gelme bebegin kulak zarı patlar daha cok kücük dedi korkuttu beni
tarafından
Bebeğin kulak.zari olayını bilemem ama. Artık havalar soğudu havada mikrop var minik.bebek.ile giderseniz siz değil ama o bebek mikrop.kapa bilir. Bu sefer de hastaneye git gel.bebeginzi ile.siz daha çok üzüleceksiniz..daha çok minik.bagisiklik.sistemi.dusuktur.kardesinizin evine gidersiniz sizde zaten daha 40 niz cikmamis sizde dikkatli olun. Gidemezsende üzülme bebeğin için.  Seninde bir ailen var aetik önceliğin bebeğin o hasta birsey olsa sen gittiğine gideceğine pişman olursun..
O.bal.evladini öp benim.icin ♥︎
(316 puan) tarafından
Hastalanırsa pişman oluyorum tabi daha cok küçük diger kızımda 2 yasında ikisiyle baş edemem dugunde
Öperim canım tesekurler
0 oy
(53,833 puan) tarafından
akraba degilki kardes bu 
0 oy
tarafından
Valla bacım eşin haklı acısı taze tamam ama kardeşin sonuçta kaç kere evlenecek ben olsam giderim ama oynamam cenazeye saygımdan 
(316 puan) tarafından
Bende gidersem öyle yaparım da gitsem tabi
tarafından
Kardeşin bu durumda ne diyo peki
(316 puan) tarafından
Sen bilirsin gelmeni cok istiyorum durum ne gösterirse onu yap gelmende ısrar etmem diyo
tarafından
O zaman gitme bacım napalim herkes gider yanında kocan kalır kimse sana çok görmez gitmemeni zaten elalem laf edemez sen olsanda kardeşin evlencek olmasanda o düğün mutlaka yapılacak biraz daha şöyle eşine tatlı dille baktın olmuyo zorlama
(316 puan) tarafından
Bende öyle yapıcam mecbur
0 oy
tarafından
tabikide gitmeme gibi hata yapma  git gerekirse oynama yerinden kalkma ama git mutlaka  kardeşin sonuçta 
(316 puan) tarafından
Degil mi ama
(316 puan) tarafından
Onun yanında otursam da yeter bize
tarafından
bence böyle :)
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Eşinde haklı sende ortada bulusmaniz lazım o annesi ama seninde kardeşin bence ikna et az da olsa gitmeye çalış
(316 puan) tarafından
Bi hafta var konuyu daha, cok açarım da kavga ederiz biliyorum
(1,020 puan) tarafından
Yani senin annen öldüğünü düşün ve görümcenin evlendiğini düşün eşin yapsa yapmasa neye ne tepki verirdin? He 40 ı çıkmış kardeşin bence tek gidip oynamadan köşende oturabilirsin ama eşin bilmez doldururlar eşini ikna et gideceksen gözükelim kalkarız de bakalım kardeşim de
0 oy
(781 puan) tarafından
Düğünden önce git hayırlı olsun de hediyeni önden ver dön yada sonradan kardeşinin evine git hayırlı olsun de hediyeni ver eşinde kendince haklı annesi olmuş sende haklısın kardesin ama ben olsam dediğim iki seçenekten birini yapardim

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 308 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,244 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 443 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde eylulannesi. (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 349 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,042 soru

24,052,781 cevap