0 oy
566 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (769 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

akıllara zarar odanın hali sjhshe görüntü kirliliği için k.b dans ediyo aslında 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu kadar oyuncak çok gereksiz değil mi yâ :(
(769 puan) tarafından
Hepsiyle oynuyoruz :(
tarafından
Paksoy çocuk var mı?
tarafından
Bende  5 katı var dkdkdk çocuk onlar
tarafından
Az bile var
tarafından
Bunlar ne ki 1 oda dolu bizdede
tarafından
Bende zamanında almayacam dedim de şimdi bunun 2 katı da biz de var
(75 puan) tarafından
Paksoyda henüz bebiş yok galiba ya da daha küçük yaşında değil =)
tarafından
Doğuma az kaldı inşaAllâh bebişim olacak lâkim bu kadar oyuncağı doğru bulmuyorum yani bı iki tane olsun değerini kıymetini bilsin eminim ki bi çoğunluğu ile oynamiyorlar. Tâbi oynayan çocuklar sıra sıra dizen hepsine isim veren çocuklarda var ama maalesef çoğunlukla gözlemlediğim kadarıyla sebetten boşalt heryere dağıt duvara fırlat , kolunu bacağını kopar, saçlarını yol, tekerini sök yani :( ben çok oyuncak alan anne ve babanın küçükken bana alınmadı çocuğum ne isterse alicam diyerek aldığını düşünüyorum. Allâhım ihtiyaç diyerek 5-6 yaşinda kreşe giden çocuklara cep telefonu alınıyor.
(534 puan) tarafından
Oradaki oyuncakların çoğunun kırık parçalar bütünü olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam:D zaten ilerde sen de düşeceksin bu batağa benim 4 yeğenim var anneleri aynı şeyleri söylediler ama ev oyuncakçı dükkanı oldu ama onlar tencere tavalarla oynadılar :Dd
tarafından
Evet benim yeğenim de tencere tepsi içine oturuyordu bizde tutup çekiyorduk döndürüyorduk bayiliyordu :)
tarafından
Benim kızlarım çok oynuyor oyuncaklarla kayinvalidem her geldiğinde topla şu oyuncakları diyor ama oynuyorlar ne yapım
tarafından
Benim oğlan çok oynuyordu oynadığı zamanlarda aldım şimdi oynamıyor. Nadiren 2 3  ayda bir birşey alıyorum artık kırılmadığı içinde birikiyor. Yani bende öyle düşünüyordum nedir oyuncak dolduruyorlar evleri hiç bişey in değeri yok diye ama öyle olmuyormuş birde çocuk her oyuncakta farklı birsey öğreniyor oynamasa dahi tek birşey kesfetse yeter
(769 puan) tarafından
İçin de hiç kırık oyuncak yokki kızımla oynuyorum vaktim oldukça köyde yaşıyoruz ve park yok kırmayı bilmez ama oynaya oynaya çıkartır nasıl öğrenirse öyle gider her çocuk aynı değil inan bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaa nasıl tatlı ama Rabbım bağışlasın canim
(769 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemizin canım
0 oy
tarafından
Bizim evin icide bundan kalasi deil
(769 puan) tarafından
Çocuklar mutlu olsun yeterki :))
0 oy
tarafından
Huzur olan ev cocuklarin daginik biraktigi evdir hic toplanmaz :)
(769 puan) tarafından
Heheheh bencede öyle ama evde büyükler çocuk dağıttıysa dağıtır toplayın der toplarım 5 sn sonra gene aynı düşün djheheh :)))
0 oy
tarafından
Bir zamanlar benim evimde böyle oyuncaktan gecilmezdi şimdi kuzular büyüdü ah o günler olsaydi :)
(769 puan) tarafından
O kadar mı çok özlediniz bu zamanları ^-^
tarafından
Evet canım hemde Cook  inan odanın düzü oyuncaktan gecilmiyordu kim gelirse gelsin toplamiyordum istediği gibi oynardı kuzularim
0 oy
tarafından

image

bizimkide çekmece boşaltmakla meşkul :) 
(769 puan) tarafından
Maşallah kuzuya bırak annesi kek  makarna yapacak baksanaa❤️
0 oy
(3,729 puan) tarafından
Bu bizim her gece 9'dan sonra ki odamız ya :)) çok tanıdık geldi
0 oy
tarafından
Çocuklu evler böyle olur