0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (3,000 puan) tarafından
Çalışıyorum her gün bakıcıya gidiyor ama akşamları beraberiz en azından.. şimdi doğuma nasıl giderim bilmiyorum :( siz nasıl bıraktınız :(

5 Cevaplar

0 oy
(479 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende çok düşünürdüm ayy nasıl bırakıcam diye kimseye güvenmem bide, 2gün hastane de nasıl kalacam diye kara kara düşünürken doğumdan 3 ay önce rahim ağzı kısalığım yüzünden 15 gün hastanede yatmak zorunda kaldım. Eğitim araştırma olduğu için de görüş yasak güvenlik noktasında görüştük. Anladım ki gereksiz yere kendimi üzmüşüm Rabbim sağlık versin de gerisi o kadar boş ki kızlar şuan doğum da ayrı kalacağım 2 gün normal geliyor tek canları sağ olsun sonra sağ salim kavuşalım da gerisi boş. Ağlamayın ağlamak ağlamayı getirir derler kardeş gelecek ne güzel öyle düşünün 
-Reklam-
0 oy
(164,041 puan) tarafından
bende agliyom yaa benim kimsemde yok
(1,437 puan) tarafından
Yaa sana kıyamam yakın olsaydık ben bakardım kuzey beye benimki ile güzelce oynardilar
(164,041 puan) tarafından
vala hep o aklimda ne etcek bensiz diye
0 oy
tarafından
Ayy bende öyleydim 2. Dogumuma gittigimde ☺

Kıyamm hicbirsey olmuyor üzülmene değmiyor sadece 1 gece diger cocugunu kucagina alınca inanki o stresin geciyor 

Ben 2. Sezeryana aģlayarak girdim hıçkıra hıçkıra doktorlar zorla sakinlestirdi ☺ kızımdan ayrıldım diye 

Tam 12 yıl geçti bak hic birsey olmadı unutuldu gitti 
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Burda dogum iyise bebek iyise imza verip cikabiliyosun hastaneye sor bi..
0 oy
tarafından
Bende görümcem bıraktım 1 gün o baktı 2 gün kaynanam 3 gün hastanede yattim okadar zoruma gittik ama en zoru o degil en zoru eve geldiğin zmn kızım hiç yanıma yaklaşmak istemedi sezeryan ım diye kucağıma alamadım hep uzaklaştı 1 ay geçti daha yeni yeni bana ısındı hep böyle olacak zannettim çok şükür geçti 

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 802 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,017 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 866 göst.
12 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 480 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 729 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hilalalya (731 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,324 soru

24,370,190 cevap

347,968 kullanıcı

...