0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İnsilun direncim var kızlar ama doktor yasak tatlı şeyler dediği için Canim çok istiyor kaç gündür kahve bile yapmıyorum sekerli seviyorum diye. Meyve de yeme dedi. Napcam ben hiç mi yemicem nereye kadar böyle devam edecek bu ..

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Değerim buuuuuuuuuu

image

tarafından
Günde 2 kare bitter çikolata yiyebilirsin canim .
3 ay tatlıdan uzak dur temizleniyor. İlerde şeker hastası olmak istemiyor isen dikkat edeceksin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Degerin kac buse resmini atar mısın 

tarafından
Ekliyorum canım bekle
tarafından
Bu değere  nasıl  ilac verdiki
tarafından
16.76 işte ama ilaç verdi içmedim canım ve haftaya randevu aldım uzman doktora sende de mi var
tarafından
Kaç senin damla anlayamadım benim tahlil başka cinsten
tarafından
Bak benim degerim boyle yazmadi 3 ay sonra kontrol edelim dedi bende diyete girmiştim zaten  saglik ocagina baktirdim düşmüş  görünüyor  ama bide hastanede tahlil verecem  saglik ocagina güvenmiyorum
tarafından
Bende sağlık ocağına verdim ama güvenmiyorum uzmana gidecem peki canım benim kilomda yok napim ne yemim aklım karmakarisik
tarafından
Yok insulin direnci iste sana 3.8 le ilac vermis bana 6.8 le vermedi
tarafından
Kullanmadım damla herkes kullanma onu yüksek değil o kadar dedi bu hemen ilaç verdi
tarafından
Sen uzman görün  bence yesende yarim.porsiyon vs ye gidene kadar
tarafından
Ben uzamana gittim 6.8 le vermedi iste şaşırdım bu değere  vermesine
tarafından
Haftaya randevum var canım dikkat ediyorum tatlı yemedim hiç pilav dün akşam az birşey yedim napim
(5,370 puan) tarafından
Ya benim 13 mü 16 mı ne bana bile vermedi ilaç buse şimdi gördüm de postunu sen başka dr a git
tarafından
Benimmde 16 canım 3.8 başka tirlu hesaplıyor Perşembe randevum var dahiliyeye
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Hurmanın içine kakao ekle biraz ye çok güzel tatlı isteğini bastırıyor canım
tarafından
Sevmem ki canım ya baya baya çikolata istiyor canım şerbetli tatlı felan
0 oy
tarafından
Busem benimde şekerim çıktı bir buçuk aydır şeker diyeti yapıyorum şekerle alakalı hiçbir şey yiyemiyorum bulgur pilav ekmek patates meyve
tarafından
İşte neden çıktı bilmiyorum annemij tarfinda ırsi canım senin şeker mi var insülin direncin mi ikisi farkli
tarafından
Hem insülin direncim varmış hem de şekerim varmış benim de annemle babam akraba zaten anneleri kardeş ve komple ol sülale hep şeker hastası babaanmi şekerden gözlerini kaybetmiş mesela
tarafından
Benim de anne tarafında var canim sekee bütün teyze ve kuzenlerim de malesef
tarafından
Benim de öyle 9 tane kardeşler annem de hepsi şeker hastası amcamlar hepsi şeker hastası babam şeker hastası sonunda beni de buldu ve ben daha 26 yaşındayım günde 2 tane ilaç kullanıyorum.Mutlaka zayıflamam lazım benim
tarafından
Çok zor canım ya çok Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Bizim baba tarafından ırsi hep perhiz verir baştan ilaca başlamaz bu değere ilaç vermesi tuhaf geldi bana uzman Dr mu 
tarafından
Sağlık ocağı canım uzmana randevu aldim
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Matofin vermedi mi Buse? 
tarafından
Aldım randevu haftaya kuzum bakalım ne dicek çok sağol başını agirttim
(13,306 puan) tarafından
Yok kuzum öldürmeyen süründüren bir sıkıntı cidden ne başım ağrıyacak Allah aşkına danışıp öğreniyoruz az çok birbirimizden
tarafından
Çok stres yapıyorum canım öğrendiğim andan beri
(13,306 puan) tarafından
Şeker hastalığı değil bundan emin ol stres yapma sadece
tarafından
Sağol canım içimi rahatlattin
0 oy
(163,309 puan) tarafından
yasak oldugu icin aklindan cikmiyo evde bulundurma disari cikincada alma bi sure idare et
tarafından
Yemiyorum sevdam iradee sahip çıkıyorum
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Hurma kuru kayısı kuru üzüm falan yiyebilirsin aslında canım 
tarafından
Selo onlar beni kesmez ahaha
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Kuzum benimde var ama bana da bu değere ilaç vermem dedi yediklerini ictiklerine dikkat et demişti yıllar evvel ama aynı tatlıyı aşırı severim yapamam üç öğün yerim bı öğün yemeden elim ayağım boşalıyor dovecek gibi oluyorum herkesi seninde böylemi 
tarafından
Aynı canım acıkınca elim ayağım titriyor benim de illa yicem
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Belirtileri nedir canım anlatır mısın birde kilon kaç 
(1,058 puan) tarafından
Evet aynı canım bende 57 kg valla ağzım kuruyor dilimde bı değişik tat oluşuyor acıkınca deliriyorum yiyincede halsizlesiyirum
tarafından
Mutlaka baktır canım aynı oluyordum bende malesef
(1,058 puan) tarafından
Yıllar önce baktırdım canım ilaca gerek yok dikkat demişti yedilelrine o ,hamileyken de kötü yapmıştı sınırda çıkmıştı şekerim ileri gitmedi ama
(1,058 puan) tarafından
Bı dafada devlette bakilmisti ordada kanda yağlanma var demişti Dr .diyabet diyeti vermişti bana anlamamıştım valla yapmasında diyeti
tarafından
Çok şükür canım ama yine baktır sen
0 oy
tarafından
Ne ilacı verdi sana. Metformin mi yani glukofen felan mı. Öyleyse kullan Kilo vermede ilkten yardımcı olur. Eğer dikkat de edersen iyi gelir Kilo verirsen de insülin direnci de düşer 
tarafından
Glukofen verdi ama içmedim uzmaana gitmeden canım. Sorun şu ki kilom yok neyini verim en son 56ydim şimdi iyice zayıflamışimdir zaten
tarafından
O zaman zaman geçirmeden doktorà git kilon yok ise insülin direncinin olması çok da normal gelmedi bana.
tarafından
Bilmiyorum bende hiç haftaya randevu aldım aklıma şu geliyor adet olmustum karın bölgem çok şişti ve sttesliydum sağlık ocağı testi yanılmış olabilir mi bilmiyorum

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 124 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Birsorumvarr11 (82 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 77 göst.
+2 oy
3 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,467,232 soru

24,041,615 cevap

329,149 kullanıcı