0 oy
685 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (597 puan) tarafından
Kizlar ici temiz ama akli cocukdan beter bi tanidik var. Hal hareket konusmasi oturmais kalkmasi hic benlik degil ve eskmlikde degil neyse bu beni dun atadi yazdi birazmorlaim bozukdu geri donemedim kiza. Evde esimle tartismistim. Neyse sonund akiz darildi bi zahmet cebap yazarmisin diye. Neyse aradim . 

Yarin sana gelcem oglunu gormeye dedi. Bende buyur gel ama ben rahatsizim biraz dedim eve gidince haber edeyim esimle glruseyim dedim (anladi tartistimizi) neyse kiz birden ,, iyitamam o zaman postayla yollarim cocuga hediyelerini" Dedi. Tamamda belki musaot degilim belki stressdeyim velki sorunlarim var ztn biliosun iyo kotu esimle tartistimi. 

Neyse eve geldim esim gelseydi bir saat durur gider dedi. Bende iyilik vende kalsin diye araidm buyur gel dedim, yok dedo sen bide esinemi sordun benim gelip gelemicemi, izinmi aldin diye triplere girdi. Vay arkadas sorarim eve gerekirse izin alirim ya kocam o adam. Tartissakda, kussekde, evet evi herseyi ben gecindirsemde o adak o evde yasio ve sorma hukmundeyim. Neyse soyle boyle derken kiz gelcek (alisveris yapmadim mahsus evdeki hersey bitsin haftaya yapariz diye) kiz yazmiski bana pogaca ve kisir yap sana zahmet, ha bide benimle carsiya cikarmisin ve beni eve sen biraka bilirmisin (20dknuzaklikda) dedimki. Vallaha malzeme varsa yaparim tabikide ama ven carsiya yetisemem cocukla persan olurum sen carsiya ugra gel bana, benyemekleri hazirlarim ve eve birakamam sanirim cunki karanlik oluyo eee karanlikda esimde gelir esim gelirse. Cocukda gelcek (birmalde her geldiginde birakirdim). Iste neymis isim neymis gidip markette sabah malzememi alabilirmisim ve cocugada esim baksin ben onunla carsiya cikiyimmis. Eee sonra eve gelcez yemek yicez su bu derken gec opacak kendini zorla eve biraktiracak. Yeminle simdiden gina geldi. Selam verdim borclu ciktim. Vallaha kizlar ivimden yemek dahi yapmak gelmio

22 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Kurban olayım Türkçe mi Arapça mi yazdın anlayamadım 
(597 puan) tarafından
Hizli yazdim cnm ondan hatalarim cok kusura bakma
-Reklam-
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Beyninde bi problem var kizin galiba
(597 puan) tarafından
Banada tuhaf gelio ama iyilik bende kalsin yazik saf, birazda dengesiz cocuksu neyse diye uzuldum tm gel dedim ama pisman oldum
0 oy
tarafından
Allah aşkına ara gelmesin ya bune ben daraldım ***** mı ne hem özel istek söylüyor hemde beni eve bırak oldu 
(597 puan) tarafından
Iste uzuldum ya dengesiz ana baba vefat etmis bir ozurlu yatalak abla bi sinir hastasi abla  yasiolar beraber dedim iyi nyietlilik edip cocugumu gorcekmis neyse gelsin ama bin pisman oldum vallahai
tarafından
Gelsin o zaman ama taviz verme eve de bilmem eşinle bırakır mısınız ama karanlığa kalırsa tek gitmesin taksi çağırın olmadı dışarı kötü birşey olmasın bu sefer vicdan azabı çekmeyin canım
(597 puan) tarafından
Iste gekmezaede vicdan azabi ama simdi ztn aramiz limoniyken bu dengesizce konusurda esimin gozune batarsq diyede tirsiom
tarafından
Eşine söyle canım ne derse aldırış etme lafını sözünü bilmiyor diye yada eşin sizle beraber oturmasın dolaşsın daha iyi olmaz mı
0 oy
tarafından

O nasıl iş yhaa ayyy ben hayatta öyle biriyle ne görüşürüm ne de evime çağırırım dengesizin teki bee

tarafından
Allah yardımcısı olsun üzüldüm şimdi yhaa
tarafından
Sana ben gelcem isteklerimi yazarim birara ☺️
tarafından
Banamııı gelcen kızz :D
tarafından
İvit kabul etmiyonmu
tarafından
Ediyom tabi be gel başım gözüm üstüne yerin var❤️
İsteklerini önceden yaz ama :D
0 oy
tarafından
Anlamak için çabalayan ben 

Alma gelme konuşma benmiyosan de kestir at
(597 puan) tarafından
Vallaha oylede iste
tarafından
İstesi yok bacım şikayet ediyirsan konuşma ki konusulacak birine benzemiyor şöyle gelme konuşmayalım anlaşamıyoruz
0 oy
(1,340 puan) tarafından
En nefret ettiğim misafir türü öyleyse iptal et canm
(597 puan) tarafından
Vallaha edecemde nasil etcem, bilemedim
(1,340 puan) tarafından
Acil isim çıktı de yada ne bilim kaynanam gelecekmiş falan bisey de
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Ara söyle gelmesin bu ne ne kadar yüzsüz ne kadar ayıp şeyler bunlar
(597 puan) tarafından
Vallaha soylicemde nasil bilemedim
(14,189 puan) tarafından
Resmen kullaniyor ya bence ara çok hastayım gelme sana da bulaşır de ya
0 oy
(2,297 puan) tarafından
Kesin birsekilde Mal belki paran yok mecbur musun sabah malzeme almaya akşamda o saate kdar kalmasin etken ciksin kendi gitsin ayrica eşin belki hjzursuzluk cikaricakti onu gorunce insan tartismis aralar limoiyken birini ewe cagirmaya tereddut ediyor . GELME TAŞINDIM DUN GECE de :D :D
(597 puan) tarafından
Iste o yuzden basta red ettim ztn aramiz limoni bide bu dengesiz konusur dedim ama esimde yazik gelseydi diyince ayy oisman oldum naisl iptal ede bilirim, senin bahane biraz cok acik.bi bahane :D
0 oy
tarafından
Çevrende yeminle düzgün insan yok seni sinir edenlerden çek kendini kullandırtma kendini yağma kuzum benim ya
0 oy
(5,942 puan) tarafından
Bence  onunla muhabbeti  kes  bu nasıl birşey  yaa   sanki senin  evin  bütün  ihtiyaçlarını  karşılıyormus gibi  sen onun  kölesiymıssin gibi  konuşma tarzı  var  emir  veriyor  resmen  ben olsam  msj atar  gelme evime derim 
0 oy
tarafından
Benim de öyle bir çocukluk arkadaşım var.Kafaları çalışıyor ama saf gibi çok insan var.Okulda da vardı bu tiplerden.. İnek Şaban filmlerindeki gibilerdir.Neden böyleler bilmiyorum .Her neyse benimmçovukluk arkadaşım olan kız da böyle dengeli değil .1 yıllık evliyim.Evlendikten önce de sık görüşmezdim ama evlendikten sonra iyice ilişiğimi kestim.Kız mesaj yazıyor istekli cevaplar vermiyorum çok öok uzak soğuk davranıyorum ama kız halen yazıyor.Evime girmesini falan çok istemiyorum.Bence siz de görüşmeyin.Bu tiplerin ne yapacağı belli değil, ne konuştukları belli değil. Benim hiç gelen gidenim yok aslında bszen acabs gelsin otururruz diyorum ,sonra amaaan bir gelir bir daha yakamı bırakmaz diye korkup yanaşmıyorum kıza.. Bence küserse küssün muhattap olmayın. 
(597 puan) tarafından
Aynen bende hiccc samimi degilim hastabede tanismistik uzak. Duruyodumama. Illagelcem etcem. Diodu cocugu gormek. Istiodu
tarafından
Bir keresinde annesi dışarı çıkın beraber gezin dedi diye çıkmıştım.Nişanlıydım o zaman.Kız kafedeki oğlanlarla bakışmaya başladı. Değişik değişik şeyler yapıyor.Haaa sorarsan saf mı saf....Konuşurken bakıyorsunn aklı oturmamış ama bir yandan bakıyorsun seni de rezil ediyor. Korkuyorum o. Yüzden
tarafından
Kız bir de hastanede mi tanıştın? Yav engelle gitsin Sen pek cesursun.Tamam günah almak istemem ama evini huzurunu bozabilir.
(597 puan) tarafından
Evt cbm 3yil once bir kac kez gelio gittik o kadar ama illa oglumu sevmek istio acidim acincak durumda dustum suan
tarafından
Bas engeli .Hiç eşinle tanıştırdın mı? Kız bu tiplerden uzak dur . Kalbi kırılır falan düşünme .. Hırsızı var,ipsizi var,yuva yıkanı var. Çok çocuk sevecekse yuvaya gitsin sevsin. Benim çocuğumu hastaneden birisi sevemez de geç...
0 oy
(1,423 puan) tarafından
İnan ben hiç çekemem böylesini tamam bana şunu bunu yap demesi neyse de eve bırak ne alaka o konuşma tarzı nedir muhatabı keserim arabada açmam mesaj atsa cevap vermem sonra kendi vazgeçer 
0 oy
tarafından
Dertsiz başına dert mi arıyorsun be hiç işim olmaz öyle insanlarla
(597 puan) tarafından
Vallaha sorma ztn dertki basim iyice dert
0 oy
tarafından
Böyle misafir mi olur ya. Bide şunu yap bunu yap nedir hizmetçisi misin sen. Hem misafir ne bulursa onu yer. Poça yicekse pastaneden alsın gelsin sen bebekli kadınsın senide zahmetten kurtarmiş olur 
0 oy
(14,944 puan) tarafından
Kız öyle senin gibi de herkese lazım. Fazla tuz gösterme bu ne ya. Gelip kalayım da der az sesini çıkart o yap dediğinde yapamam de 3 kuruşluk hediye için seni hizmetçi sanmış arkadaştan öte 
0 oy
tarafından
Biraz tuhaf biriymiş ama belliki saf kalpli canım 
0 oy
tarafından
Ne diyon sen ya hic bisey anlamadim sevmiyosan gorusme
0 oy
(425 puan) tarafından
Ya Bi sii gitsin Allah askina ya   ayy darlandım kusura bakma
0 oy
tarafından
Acil bir işim çıktı de ya bu ne ya. Okurken sinirlendim
0 oy
(8,614 puan) tarafından
Ay misaifr umduginu değil bulduğunu yer kafayı yemiş yaş kaç acaba :)!

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 457 göst.
19 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 955 göst.
3 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,346 soru

23,856,631 cevap