Kizlar ici temiz ama akli cocukdan beter bi tanidik var. Hal hareket konusmasi oturmais kalkmasi hic benlik degil ve eskmlikde degil neyse bu beni dun atadi yazdi birazmorlaim bozukdu geri donemedim kiza. Evde esimle tartismistim. Neyse sonund akiz darildi bi zahmet cebap yazarmisin diye. Neyse aradim .
Yarin sana gelcem oglunu gormeye dedi. Bende buyur gel ama ben rahatsizim biraz dedim eve gidince haber edeyim esimle glruseyim dedim (anladi tartistimizi) neyse kiz birden ,, iyitamam o zaman postayla yollarim cocuga hediyelerini" Dedi. Tamamda belki musaot degilim belki stressdeyim velki sorunlarim var ztn biliosun iyo kotu esimle tartistimi.
Neyse eve geldim esim gelseydi bir saat durur gider dedi. Bende iyilik vende kalsin diye araidm buyur gel dedim, yok dedo sen bide esinemi sordun benim gelip gelemicemi, izinmi aldin diye triplere girdi. Vay arkadas sorarim eve gerekirse izin alirim ya kocam o adam. Tartissakda, kussekde, evet evi herseyi ben gecindirsemde o adak o evde yasio ve sorma hukmundeyim. Neyse soyle boyle derken kiz gelcek (alisveris yapmadim mahsus evdeki hersey bitsin haftaya yapariz diye) kiz yazmiski bana pogaca ve kisir yap sana zahmet, ha bide benimle carsiya cikarmisin ve beni eve sen biraka bilirmisin (20dknuzaklikda) dedimki. Vallaha malzeme varsa yaparim tabikide ama ven carsiya yetisemem cocukla persan olurum sen carsiya ugra gel bana, benyemekleri hazirlarim ve eve birakamam sanirim cunki karanlik oluyo eee karanlikda esimde gelir esim gelirse. Cocukda gelcek (birmalde her geldiginde birakirdim). Iste neymis isim neymis gidip markette sabah malzememi alabilirmisim ve cocugada esim baksin ben onunla carsiya cikiyimmis. Eee sonra eve gelcez yemek yicez su bu derken gec opacak kendini zorla eve biraktiracak. Yeminle simdiden gina geldi. Selam verdim borclu ciktim. Vallaha kizlar ivimden yemek dahi yapmak gelmio