0 oy
871 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Facebook umuzda ekli benim eski sinif arkadaşım esiminde eski arkadaşı geçen de karısı hakkında resmini paylaşıp çok ağır küfürler yazmıştı şimdi de bunu yazmış bir kadın cinayeti daha istemiyorum ne yapsam bilmiyorum

image

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bak bence hiç durma şikayet et kimse senin ettiğini bilmez zaten eğer bundan korkuyosan. Bır kadının hayatıni belki kurtaracaksin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle et şikayet canm 
0 oy
tarafından
Tabi ki et tipine tukurdugum tipinde meymenet yok ki. Sen elinden geleni yap da, belki bir kadin kurtulur.
0 oy
tarafından
Göz göre göre ölmesine müsade etmeyin tabikkde etmelisin durduğun hata
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Simdi esime fotografi gosterip sordum birileri sikayet etse nolur dedim hicbirsey olmaz dedi neden dedim kadinin adina dair yazilmis birsey yok dedi ama sorgularken kime yazdin niye yazdij diye sorgulanir dedim sorulur ama rastgele yazdim birine ozel degil dese ne yapacaksin dedi yani oldurunce mi kiymete binecek kadin dedim yani alinir islem yapilir ama ayni gun serbest kalir ifade sonsrasi dedi kuzum
tarafından
Ya olsun yine de belki gözü korkar yani öyle düşünmek istemiyorum kadınların ölüm haberi beni kahrediyor artık
(1,764 puan) tarafından
Bende ayni durumu yasadim hatta burda da paylasmistim arkadasim tehtiler aliyordu ben sikayet ettim kuzum sende edebilirsin ben sikauet ettigimde de birsey olmadi ama yapacagi dusundugumuz kiside uzaklasti yani
tarafından
Yok ben ettim kuzum zaten
(1,764 puan) tarafından
Allah razi olsun kuzum senden insanlik gorevi
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Böyle dalak ***** resimlerin altına üstüne değişik yaşı yazan psikopat lsrdan nefret ediyorum çok istiyorsa cinayet kendini öldürsün kavat

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 206 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde SL (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 368 göst.
0 oy
10 cevap 713 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 326 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (728 puan) tarafından soruldu