0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Salı günü hem sünnet oldu hemde sol yumurtası inmemiş ti onun ameliyatını oldu dün baktım iltihap gibi beyaz bişeyler var pipide hemen sağlık ocağına gittim ebe sünnet kremini kullan geçer dedi açıkçası güvenmedim pazartesi cerraha götüreceğim sizin başınıza geldi mi bilginiz var mı ne yapabilirim 

6 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Antibiyotik verir doktor geçer sonra oglumunda pipisi hafif şişmişti geçti sonra
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle kimseyi dinlemeden doktora götür 
0 oy
tarafından
Doktoruna götür 
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Canım çok yakın zamanda başıma geldi kremi iki defa kullanmam gerekirken eczanece birdefa yazmşti gittim gösterdm önmli bişey değl dedi altını hergün yıka incetmeden pipiyide kendine doğru masaj yapar gibi yıka iyice durula ama nemli kalmick kremini sabah akşam sür inş geçar
(178 puan) tarafından
Kremi sürüp bırakıyor muyuz yoksa masaj mı yapıyoruz
(3,549 puan) tarafından
Kremle bırak yıkarken aşağıya doğru yıkcksn
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Canim ilk zamanlards bizde de olmustu resim olmadigi icin net konusamiyorum ama enfeksiyon olmadigini sunneti yapan kisi oncesinde fotograflarda gostermisti bogle durumlar olusursa korkmayin gelmenize gerek yok kreme devam edin demisti zaten kullanilan krem antibiyotikli krem 
(178 puan) tarafından
Kremi sürüp bırakıyor muyuz yoksa masaj mı yapıyoruz
(1,764 puan) tarafından
Hafif kremi yedir canim etrafinda yuvarlak cizerek parmagini dolandir yani
(1,764 puan) tarafından
Masaj yapma heleki dikisi varsa one dogru filan cekmek pipiyi canm
(178 puan) tarafından
Tamam canım saol
0 oy
(985 puan) tarafından
Bizde 30 kasimda sol kasıkta fitik,sol testis ve sünnet olacağız.bizi neler bekliyor.neler yanımıza almalıyız.bizi bilgilendirirsen sevinirim.bide oğlunuz kaç yasinda
(178 puan) tarafından
1 yaş 17 günlük oğlum canım biz gece yatmadı sabah gittik 8 da 10:50 de ameliyata alındı 11.30 da çıktı yarım saat falan bekletmişler içeride ameliyattan sonra akşam da 3 te taburcu olduk 2.30 a kadar emzirmedim anestezi sonrası hiçbişey vermemem söylendi emdikten sonra çıktık zaten o gün içinde normal kıyafetleri 1 beden büyük bez ve kagıt bardak götürdüm pipisi için bu kadar
(985 puan) tarafından
Anladım canım benim oğlum 6 yaşında hastane 1 gece yatar dedi bize
(178 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun şimdiden canım hayırlısıyla inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 276 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
1 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sozdarbakimli (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,038 soru

24,093,363 cevap

331,902 kullanıcı

...