0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Oğlumda kızımda kronik astım kaloriferler.ne kadar suluklu da olsa sabahları burunlari kuru bir şekilde kalkıp öksürüyorlar bende bunu aldım zamanında büyük aldım her yer su oluyordu bakalım bu nasıl olacak

image

4 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Buhar çok az verir bu 
tarafından
Odaları küçük zaten kuzum uyurken çalışacak sadece
(4,687 puan) tarafından
Sıcak mı veriyor buharı soğuk mu
-Reklam-
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Ben kullanıyorum ama büyük soğuk buhar makinası canım. Aynen haklısın kaloriferden kaynaklı bir kuruluk oluyor hava da ve rahatsız ediyor. Geceleri sürekli calistiririm. Havanın durumuna göre ayarlıyorum buhar yoğunluğunu. Bu çok küçük geldi gözüme, yeterli verimi alamayabilirsin. 
(629 puan) tarafından
Cnm bu ney ise yariyor ya ben bebegin icin şu doktor ilac veriyorya buhar ondn kullaniyorum hasta olunca bu ne icin
(7,117 puan) tarafından
Canım bu havada ki kuruluk gitsin,  oda nemlensin diye kullanılan bir cihaz. Kuru hava da burun, tıkanıklığı, boğaz kuruması olur ya onu engelliyor.
(629 puan) tarafından
Onerdgn bir marka vrmi cnm
(7,117 puan) tarafından
Ben 2 yıldır weeweell kullanıyorum çok da memnunum canım. Buharın dozunu kendi isteğine göre ayarlayabilirsun.  Işıklı, içinde ki su bitince kendisi otomatik duruyor.
0 oy
(2,213 puan) tarafından
Kaç gündür bakisiyorum bende bu makinayla ya işe yaradığını bilsem hiç düşünmeden alırım çok şart cocuklara

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 222 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,645 soru

24,061,652 cevap

330,163 kullanıcı

...