0 oy
1,150 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Günün sorusu olsun 

Güven olmayan evlilik yururmu?

Güven karşındakine güvensizlik mi yoksa kendi ozguvensizligimidir insanın.?

Bir kere güven yıkıldımi geri inşaa edilir mi?

Huzurlu mutlu bir evlilik için ne yapılmalı 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
No yurumez       
tarafından
Hicmi oluru yok
tarafından
Bilmiyorum güven olmayan bir evlilik nasıl yürür. Belki karşı taraf duzeldigini ispat eder ama aklında ki o şüphe o güvensizlik seni ömür boyu kemirir bence
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Malesef yürümez Bi kere gitti mi güven daha gelmez sevgi ve sadakat gerekli bence fedakarlık 
(1,667 puan) tarafından
He o zaman pişmansa Bi şans  daha ver derim yuvalar kolay kurulmuyor sağlam konuş seni gerçekten kaybedeceğin üzülüyor mu durumuna baik bakalım inşallah yuvanız yıkılmaz onun yanındai dik dur
tarafından
Ben değilim ben sorunlarımı çözdüm Allah'a şükür ❤️bir arkadaşım yanımda ve durumu çok kotu
(1,667 puan) tarafından
Rabbim yardımcısı olsun senin adına sevindim fakat tabi ki yardımcı olmak istemişsin ama arkadaşın ailesinin yanına gitsin diye düşünüyorum
tarafından
Bana göre çok büyük sorun yok ama erkek paranoyak
(1,667 puan) tarafından
Rabbim yardımcısı olsun]
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Güven olmazsa hersey her hareket göze batar buda huzursuzluk olusturur onceden ben mesela herseyi cok arastirirdim simdi saldım daha huzurluyum kavgamızda azaldi 
tarafından
Huzursuzluk varsa evlilikte biter
(1,295 puan) tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Güven bittiği an hep içinde bı acaba ile yaşarsın ona da yaşamak dersen 
tarafından
O zaman bitmeye yüz tutuyodur o evlilik
(14,957 puan) tarafından
Ya sahte yüzlerle devam eder. Birbirini sevmeyen iki insan amaa arkadaş bir evlilik ki bu çok zor. Ya da inceldigi yerden kopar
0 oy
tarafından
Güven olmadan da yürüyor yada yürüyormus gibi yapılıyor mecbur kalınca ...güvensizlik bence karşıdakine olan güvensizlik ...yani bende olan ..bir kere yıkıldı inşa olmuyor bence ne yaparsan yap içinde kalıyor .... Huzurulu mutlu bir evlilik için sevgi saygı sadakat ve Allah korkusu ama kalmamış 
tarafından
Aldatmak deglse ama erkek çok takntiliysa
tarafından
Aldatma en kötüsü bana göre aldatma yoksa bir sekildehl halledilir herşey
tarafından
Hallolmuyorsa peki ama herseferinde kapatıyorum bu konuları diyorsa ama kapatamiyorsa
tarafından
Konuyu bilmeden bişey diyemiyorum canım ya bilsem ona göre yorum yapabilrmlim
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Eğer sorunların devamı gelmeye devam ediyorsa malesef o evlilikten bir cacık olmaz 

tarafından
Aldatmak değilde erkek takntiliysa kadın birşey yapmadiysada erkek paranoyak sa
(2,694 puan) tarafından
Yinede yürümez çok zor olur hergün kabir azabı gibi tependr olur
tarafından
Ama yürüdüğünü erkek iddia ediyorsa ama bence bu evlilik bir yerde bitecektir
(2,694 puan) tarafından
Kesinlikle er ya da geç biter kaçarı yok
tarafından
Bencede guvensizlik en büyük etken
0 oy
(937 puan) tarafından
İlerler ama tadı tuzu olmaz 

Sonuçta sabah akşam dayak yenilen aldatılan ve daha nice evlilikler de devam edebiliyor 
tarafından
O zaman bitmeye yüz tutmuş
0 oy
(3,807 puan) tarafından
Güven tekrar kazanılabilir mi sorusu kişiden kişiye değişir sanırım. Yani benim için tekrar inşaa edilemez ama başkaları için farklıdır. Güven duymadığın biriyle mutlu olmak da çok zor malesef.. Sürekli kafanda dönen paranoyak düşünceler hiç bi sorun yoksa bile varmış gibi davranmaya sebep olacaktır çünkü. 
tarafından
O zaman hiç bir şekilde o güven kazanilmaz
(3,807 puan) tarafından
Yani çok üzücü ve çok zor bir durum. İçinden en hayırlı şekilde çıkman duasıyla..
tarafından
Kendim için değil ♥️ ama inşallah hayırlısıyla çıkar
0 oy
(2,668 puan) tarafından
O güven neden kayboldu aldatma mı var ailevi sorunlar mı neden oldu bu durum aldatma yada başkası varsa o evlilik kurtarılamaz bana göre

Özgüven eksikliği de muhtemelen karşı tarafın eşini eskisi gibi beğenmemesinden kaynaklı oluyo o da genelde başka kişilerden ilgi gördüğü için yani her iki durumda da biraz çabayla evlilik kurtarılabilir bana göre tabi bu çaba kadına bağlı değil erkekte uğraşmalı 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Guven en onemlisi bir kac ay unutulur gibi olur en kucuk seyde icin icini yer suphelenirsin sonra kavga gürültü herseferinde bir ust kavgayi edersin yani guveeen cook onemli bence sarsilirsa geri insaa edilmez en azından benim için öyle
0 oy
(163,323 puan) tarafından
guvenmedim bi adamla ayni evde ne diye yasimki
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Yuruyenin yürüyor canım önemli olan yapmicana inanmak ve o konuyu affettin an kafandan silmek bir kere açarsan o konuyu huzurun kalmaz güven dersen güvende geri kazandıracak o yaptıkları ile yaşattıkları ile güven geri gelebilir benim düşüncem tabi yapılan şeye göre değişir 
0 oy
(23,176 puan) tarafından
Yürüse bile şüphesiz Bi günün bile olmaz hayatın zehir olur yürümemesi daha mantıklı
0 oy
tarafından
Güven cam gibidir bi kere kırıldığı en sağlam yapıştırıcıyla bile eskisi gibi olmaz iz kalır 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Mmm

●ciddi bi güven sorunu varsa herşeyine şüphe eder inanmazsin sıkıntı yürümez.

●mutlu evlilik =saygı sevgi güven karşılıklı anlayış ev işlerinde yardimlasma:DD

●tekrar inşa edilebilir karşındakinin yaklasimina bağlı ..başka neydi kiz;D
tarafından
Bu kadarrr ❤️
0 oy
tarafından
Bence yürümez be  güvensizlik neden var önce ona bakılmalı arada ihanet varsa yürümez ama yoksa güvenmeyi deneye bilirsiniz yıkılan güven zor geri inşa edilmez bence güzel bir evlilik için önce sevgi sonra saygı olmali bence
0 oy
tarafından
Valla canım güven olmayan evlilik biter diyemicem..burada.cok gördüm ben kocasına guvenmiyo yok vatsabini yukluyo ..takip uygulaması yukluyo falan filan ..bu şekilde aldattimi aldatacak mi diye devam ediyo .
0 oy
tarafından
Valla canım güven olmayan evlilik biter diyemicem..burada.cok gördüm ben kocasına guvenmiyo yok vatsabini yukluyo ..takip uygulaması yukluyo falan filan ..bu şekilde aldattimi aldatacak mi diye devam ediyo 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Güven olmayan bir evlilik şüphe içinde kişiyi hasta eder. 

Karşı taraf düzgün biriyse ve sen kafanda kuruyorsa aldatıyor yada benden birşey saklıyor diye bu yaşadığın evet özgü en eksikliği kendini yetersiz görmeden kaynaklı bir sorun.

Güven yıkılırsa inşa edilemez bir kere o bardak kırıldı izi kaldı.

Huzurlu ve mutlu bir evlilik için güven saygı ilgi sevgi övgü gereklidir. 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Yürür belki mecburi ama yürür...  Kişiden kişiye değişir bu ... Bir kere yıkılsa hep şüphe kalır kafamda .... Saygı duymalı karşındakı insanın fikirlerine , hayatına evlilik bi zindana girmek değil ki bunu iki tarafda ankasa sorun olmaz

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 613 göst.
0 oy
3 cevap 237 göst.
2 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birbalannesi (23,141 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 938 göst.
4 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mirayin annesi (2,896 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,987 soru

24,051,807 cevap

329,694 kullanıcı

...