0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Profiterol ustası olan iyi anlayan arkadaşlarım ya ben yapcam ama bir keresinde hamur çökmüştü öyle olmaması için ne yapmak gerekiyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben çok yaparım canım soğuduktan sonra hamura yumrtalari birer birer kırıp yedircen hepsini aynı anda kırıp mi yedirdin
tarafından
Çok kızartma canım çıkar fırından güzelce pişince
(135 puan) tarafından
Hamur ve krema soğuk olması gerekiyor değil mi canım
tarafından
Evet soğuk olacak herseyi
(135 puan) tarafından
Kız yaptım ben de hamurları şuan pişiyor kabartılar 1 tatlı kaşığı ile koymuştum ama çok büyük olmuşlar ne yapacağım
tarafından
Birşey olmaz büyük olsunlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olsa da yeseemmmmm
(135 puan) tarafından
Gel yapıyorum canimm
0 oy
(594 puan) tarafından
Hamuru soguyunca yumurtalari tek tek kırıp karistir. Yani bi tane kır iyice karistir hamur o yumurtayi bi yesin sonra otekini kir aynisi gibi yap o sekilde cok guzel oluyor bide hamurunun sogudugundan emin ol. Pisirirkende iyice pisene ladar fırının kapagini acma ki kabarsin yoksa kabarmiyor sönüyor 
(135 puan) tarafından
Ahhaahahhh cokmguldum yaa bu arada benimde bir kızımın ismi miray  cnm
(594 puan) tarafından
Benim kızında mira su :) ne guzel adaş sayılırlar :))).
(135 puan) tarafından
Aynen bizimki de Miray Sena
(594 puan) tarafından
Allahim sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah hepimizin çocuklarına :))
(135 puan) tarafından
Amiin canım inşallah
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Hamurunu hazirlarken tum malzemeleri karistirip kivam aldiktan sonra sogutup yumurtayi en sona kat blenderdan gecir çok güzel oluyor.
0 oy
tarafından
Fırında bekletmek lazım iyi pişmesi lazım. Nefis yemeklerde favorim hep yaparım cnm
tarafından
Ben kaç defa yaptım hep sönmüştü meğerse tam pisirmedigim için iyice pissin öyle çıkar cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
+2 oy
5 cevap 327 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
0 oy
3 cevap 413 göst.

Kategoriler


1,476,842 soru

24,174,790 cevap

336,054 kullanıcı

...