0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından
Eşim oğlak burcu çok kıskanç kolay kolay kimse güvenmez çok merhametli romantik hemen sinirlenmez içinde biriktirir  dolar patlar .bana kızıma şırı düşkün

Size sorum sizinde kocanız oğlak burcu ve böylemi

Ama aşırı kıskanç markete bile tek gidemem belki güvensizlik bilemiyorum

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende oğlak burcuyum aynıyım ya
-Reklam-
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Eşim boğa da ben oğlak dediklerinin aynısı benim ;)
0 oy
tarafından

Benim eşim koç ama aşiri kıskanç biraz göbegim cikmiş disari cikinca biraz belli ediyor diye disari cikmami istemiyor burda kadinlarla konuşunca bile izin vermiyor diyor ya erkek varsa bi iki yoruma gulunce hemen surat asar neymiş sen onlarla konusunca eglenirsin bana gelince susarsim hicte oyle degilim esim eve gelince dibinde oturmam lazim yoksa diyor ben gelince sen yanimda durmuyorsun bence mecburiyetten yanindan hic kalkmiyorum benimlen ugraş diyor işte benim kocamda böyle :D bazen daraliyorum ama artik alisiyorum yavas yavaş

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Aynı canım basimda hele bide ben ikizler burcuyum sor bakm nasıl anlaşıyoruz ☺️☺️☺️ kıskançlık başlar da vardı da artık 8 yıl olucak beraberiz güveniyorsa *** mu var 8 yıldır benle derim başka biraz sıkar gibi oldu huyuna gittim şimdi istedim gibi hersey ben ne dersem o 
tarafından
Ben haziran 13 sjsj kimliğe 10 yazmışlar yıl kac sende
Valla bende kavga başlatır kuserdim eşim güler barışmaya calisir bakar ben sinirliyim bu kez oda küser buseferde ben barışırım sjsj
tarafından
Kıs eski postlarına baktım elinde çıkan seyler bendede varrr kaşınıyolar demi 2013 de başladı hala devam ediyo deterjani hic seğmez universitedeyken hic bulasik yikmazdim o zmnlar baya gecmisti ama simdi evliyim her şeyede bulaşıyo mecburen elim :(
(4,061 puan) tarafından
Cildiye ye gittim orda bir krem verdi o geçiriyor bide deterjan dan uzak dur dedi canm mecbur kullaniyorum kaşınma başlıyor suruyorumhemn kremi geçiyor evet kaşınıyor ve batıyor 1997 canım doğum tarihim
tarafından
Aynen kaşıma kremi sür kurutuyo
Ben 2000 güccüğüm senden :)
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım kucukmusun valla bena verdi ilk başta olan ise yaramamisti yeni verdiği çok iyi gozdamlasi şeklinde çok çok iyi
0 oy
tarafından
Ben kadınım oğlak burcuyum aynı özellikleri taşıyorum, kolay kolay güvenmem kimseye, biri birşey desin acaba doğru mu söylüyor diye altından birşeyler ararım, aşırı da kıskancım, sinir inat fazlasıyla var bende
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Eşim de oğlak burcu tıpkı anlattigin gibi. Daha sevgililikte belli etmiş ama aşkın gözü kör derler ya anlamamışim. Benim kız yurdunun alt katı bakkaldi oraya bile inmeme kızardı. Okulda erkek arkadaşlarımla selamlasmama konuşmama bile kızıyordu. Evlendik tek başıma bı yere salmazdi beni çarşı pazar vs kendi yapıp getirirdi ya da benle beraber annesini yollardi yada kendisi olurdu yanımda. Çocuk olduktan sonra hafifledi ama tamamen bitmedi tabi. dünyanın kavgalarını ettik bosanmalara kadar geldik kaç defa zamanla düzeldi şükür ikinci kızımız doğduktan sonra bide İzmir'e tasinmamiz etki etti tabiki. Şuan daha anlayışlı daha az kıskanıyor gereksiz kıskançlık etmiyor 
0 oy
(684 puan) tarafından
Bende oğlağm. Kıskancım sevdiklerimi çok korumacıyım. Dakik biriyim. Planlı yaşamayı severim. Düzen severim. 
0 oy
(906 puan) tarafından
Nefret ederim bu burçtan, çoğu kıskançlık bile demeyeyim paranoyaklik var, bir gün gelip kendisini aldattığını bile düşünebilir , evde perdeleri acabiliyormusun hasta bir burc
0 oy
tarafından

Sevgiliyken öyleydi.evlenince geçti :D

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Benim kardeşim oğlak Burcu hiç böyle özgürlüğünü kısıtlamaz istediğini yap bir sorun yaşarsan beni ara der eşimde öyle çok şükür 
0 oy
tarafından
Oğlak ama aşırı kıskanç değil sadece kontrolcü ve otoriter olmak istiyor merhamet falan fazlasıyla var
0 oy
tarafından
Benimkide oglak ve aynısı cok sever benide oğlumuzuda evine ailesine cok düşkün markete yollarar ama kıskanç heryerede tek yollamaz
0 oy
tarafından
Benim eşimde oğlak  ama hiç aşırı kıskançlığı yok evine  bağlı  bana ve çocuklara  çok değer verir ama çok inatçı ısrarı hiç sevmez dediğim dedik biri 
0 oy
tarafından
Erkek kardesim. Oğlak ve aşırı kıskanç oda öyle sesiz kalır kalır sonra patlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 264 göst.
27 Ekim 2024 Moda kategorisinde Neyla (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 143 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.
15 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 710 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,979 cevap

336,435 kullanıcı

...