+1 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (423 puan) tarafından
Doğumuma en fazla 3 hafta falan kaldı. Yani doğum her an olabilir. Memleketten haftaya misafir (eşimin abisi ve ailesi) gelecekmiş. 6-7 kişi. Nasıl yedircem icircem bilmiyorum. Belim agriyor. Yatılı gelmeyecekler. Sabahtan gelip akşamüstü dönerler. Bir sonraki hafta da diğer abisi, ablası gelecek. Ablası birkaç gece burada kalacakmış. Bunlar aslında yan şehre tatile geliyorlar. Dönerken de bize ugruyorlar. Ablası kalacak sadece. Normalde başımın üstünde yerleri var. Her zaman gelsinler ama doğumuma az zaman kaldı. Covid olmaktan korkuyorum kimseyle görüşmüyorum. Tam doğum üstü bir sürü insan gelecek. Açıkçası isyanlardayım niye bu zamanda geliyorlar diye. 

Şunu da belirtmek isterim.bu zamana kadar hiç gelmediler. İlk kez geliyorlar. O da bu dönemde. Çok üzgünüm bu zamanda geldikleri için. Eşime sarıyorum. Haklı mıyım, değil miyim bilmiyorum

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız valla ben korona olmanı gectim yorulucagini dusunuyorum insanlar cok anlayişsiz ne olursa olsun karni burnunda kadına misafirlige gidilmemeli bence yada benim hamilelligim cok agir gecti ondan boyle dusunuyorum belkide durmus durmus son zamanlarini mi beklemisler gelmek icin
(423 puan) tarafından
Tatil dönemleri bu zamanmış. Komşu şehre gelmişken bize de gelmek istiyorlar.
tarafından
Valla benimde son 1 hafta kalasi teyzemler gelmisti bide yemege gelecez diye haber etmislerdi o gun mahvolup aglamistim kadın kadının halinden anlamalı bence sinir oluyorum dusuncesiz insanlara
(423 puan) tarafından
Ay ay. Valla ben de öyleyim şuan. Ağlıyorum. Eşim de ilk kez gelecekler diye gelmeyin diyemem diyor. Üzülüyor. Kaldım arada
tarafından
Canım bunu esinden once onlarin dusunmesi lazim sozde gelirler biz yapariz ederiz olur strese sokar giderler
-Reklam-
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Sen yedirip içirmeyeceksin canım onlar sana yedirip içirecek. Yapmayanda terbiyesizdir zaten. İnan benim annem doğumuma gelmedi birtek babam eşim ben vardık ben hastanedeyken babam yatak odası ve ebeveyn banyosunu temizlemiş yemek yapmış . Gelenler zaten bunun için geliyor kendini üzme bebişi düşün sen bir tek ona bakacaksın
(423 puan) tarafından
İlk kez geliyorlar gelmeyin diyemem ki diyor
(1,782 puan) tarafından
Aynısını benim kaynanamfa istedi gelemezler hastalık var dedim eşime eşimde demiş hi hanım hamile corona olursa nolacak. Ben pismiyim ki corona getireyim pisler corona olur demiş 2 gün sonra coronasının haberini aldık
(423 puan) tarafından
Hadi buyur.  Ben gelmesinler de diyemiyorum. Suratım asıldı. Onda bile eşim bozuldu neden yüzünü asıyorsun diye.
(1,782 puan) tarafından
Allah korusun canım sizi inşallah
(423 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Valla canım benim bende korkuyom ama te benim de üç haftam 4 haftam var yatılı misafirlerim yeni gitti te bu akşamda başka geldi ondan önce görümcem geldi gitti gelene gelme de denmiyo hele ilk defa gelene yapabildiğim kadar yaparsın sonuçta durumun belli aslında gelenin düşünmesi lazım normal zaman olsa neyse ama covid zamanı düşünmeleri gerekte işte valla bacilarim doğum yaptı ben onlara bile gitmedim covid var diye kaparım diye değil de varsa bulastiririm korkusuna
(423 puan) tarafından
Ya az daha erken olsa mesela covid olsan bile doğumla çakışmaz.  Haftaya ve bir sonraki hafta gelecekler. Yani covid olsam Allah korusun tam doğuma denk geliyor. Moralim çok bozuk
(4,583 puan) tarafından
Allah büyük Canim ya
0 oy
tarafından
E söyle canım sen de, ben yapamam valla 
(423 puan) tarafından
Eşim de üzülüyor. İlk kez gelecekler diyor. Kaldım arada
tarafından
Valla erkeğe hicbisey olmuyor, şunu getir bunu götür çay koy meyve hazırla hep kadın yapıyor, erkek de misafir ağırlamayı severim diye ortalıkta dolanıyor. Lan öyle misafir ağırlamayı ben de severim
(423 puan) tarafından
Sana yardım ederim diyor ama ne kadar edebilir ki?
tarafından
Yok ya bir eder iki eder sonra oturur, sonra hoop bi bakmışsın her iş sende. Çünkü sensin o evin hanımı,ister istemez sorumluluk oluyor,Allah yardımcın olsun canım
tarafından
Yine de strese sokma kendini,akışına bırak
0 oy
tarafından
Ne düşüncesiz insanlar ya
(423 puan) tarafından
Hiç sorma. Bizi de aradan çıkarmak istiyorlar. Zamanı mı simdi
tarafından
Dogum oncesi insan kendi yemegini zor yapiyo bi de misafir nasil agirlayacaksin
(423 puan) tarafından
İşte bunu karşı tarafın düşünmesi lazım ama nerdeee
tarafından
Belki ablasi sana yardim etmeye geliyodur gerci sen tanirsin bazilari ölüyorum desen de önune hizmet bekler de valla benim annem babam gelmisti dogum zamani sofrayi topluyorum diye bile kiziyodu annen yapar sen otur dinlen diye
0 oy
tarafından
Belim ağrıyor bir bardak bile kaldırmam de çıkma yatağından 
(423 puan) tarafından
Ya o kadar kotu değilim. Eşim bunu görüyor. Ama 6 kişiyi yedirmek içirmek onun hazırlığı var. Nasıl yapcam bilmiyorum
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Maskeni hiç çıkarma canım ne olur ne olmaz çok kalabalık olucak Allah korusun bisi okur bide ben olsam derdim ben çok agrilastim VS vs istemezdim direk derdim k.b derim yani yüzüne direk ben patavatsız olarak 
(423 puan) tarafından
Ağırlaşmayıgec doğurcam nerdeyse. Bir de nst.de sancım çıkıyor. Doktor bebek erken gelebilir dedi. Her an bekliyoruz. Olacak iş değil
(4,061 puan) tarafından
Aynen öyle ayakta bile duramadım ben 35 haftada doğum yaptım ağlıyordum yürürken okadr sismistim tuzsuz falan yememe rağmen erken geldi kızım yoksa ben hiç hareket edemezdim helede sende güzel bir dille ilk gelenleri uyarır isen büyük ihtimal arkadan gelen kalmaz belki biraz rol yap keyfin yokmuş gibi falan sanvin oluyor gibi yap canım valla ben olsam diyemiyor isem belli ederdim hareketlerim den
0 oy
tarafından
Geldikleri zaman yardım isteyeceksin vicdanı olan senden hizmet beklemez zaten 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 291 göst.

Kategoriler

1,466,679 soru

24,034,121 cevap

328,847 kullanıcı

...