0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (424 puan) tarafından
tarafından kapalı
Doğumuma da en fazla 3 hafta falan kaldı. Yani doğum her an olabilir. Memleketten haftaya misafir (eşimin abisi ve ailesi) gelecekmiş. 6-7 kişi. Nasıl yedircem icircem bilmiyorum. Belim agriyor. Yatılı gelmeyecekler. Sabahtan gelip akşamüstü dönerler. Bir sonraki hafta da diğer abisi, ablası gelecek. Ablası birkaç gece burada kalacakmış. Bunlar aslında yan şehre tatile geliyorlar. Dönerken de bize ugruyorlar. Ablası kalacak sadece. Normalde başımın üstünde yerleri var. Her zaman gelsinler ama doğumuma az zaman kaldı. Covid olmaktan korkuyorum kimseyle görüşmüyorum. Tam doğum üstü bir sürü insan gelecek. Açıkçası isyanlardayım niye bu zamanda geliyorlar diye. 

Şunu da belirtmek isterim.bu zamana kadar hiç gelmediler. İlk kez geliyorlar. O da bu dönemde. Çok üzgünüm bu zamanda geldikleri için. Eşime sarıyorum. Haklı miyim değil miyim bilmiyorum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hem haklısın hem değilsin  aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı
tarafından
Post kapanmış buraya yazıyorum e çok kalmıcaklarmış stres yapma eşin hazır bişeyler getirin yemek olarak tamam bitti
-Reklam-
0 oy
(193 puan) tarafından
Sen elinden geleni yap canm sonra laf ederler kabul etmedi diye
0 oy
tarafından
Anlayışlı olsalar doğuma bu kadar zaman kala gelmezler zaten 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 300 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,606 puan) tarafından soruldu
+1 oy