0 oy
806 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

image

az önceki bayan için acıyorum ANNECIK Kullanıcı adlı kişi veya bunun gibi bir çok Kadın için... ANNECIK kullanıcısı bak google Play storeden bu uygulamayı indir eşin sana vurduğu zaman şiddet göstereceği zaman hemen bas anında geliyor polisler allah yardımcın olsun indir bunu hem kanıtlamış olursun 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,484 puan) tarafından
Arkas simdiye kadar susmuş sence bundan sonra gider mi? Polise şikayet eder mi?
(86 puan) tarafından
Işte yazık acıyorum valla ne deyim allah yardımcısı olsun
(2,484 puan) tarafından
Aminn...
Ben en cok bebege acidim valla Allah korusun bisey olsa
tarafından
Bebege bisey olmasa ne olucak dogdugunda psikolojik ve fiziksel siddetin icinde buyuyecek psikolojisi bozulcak. Benimdr ailemde siddet vardi psikolojik ve fiziksel. Psikolojim bozuldu simdi evliyim hala toplayamadim psikolojimi izleri var beynimde. Ailemin durumu suan iyi sorunlari yok cok sukur siddetin s si yok ama bi tane psikolojisi bozuk evlatlari var iste. Evlenene kadar annemin sesini dinliyodum geceleri gidip iyimi diye kontrol ediyodum bi ara annemin kolunu sıkı sıkı tutarak uyuyodum kabuslarla uyaniyodum. Evlendim anne diye bagirip uyaniyodum. Cok sukur simdi hic sorunlari yok ama dedigim gibi ben hala krndimi tam anlamiyla toparladim diyemem psikoloji olarak. Yillarca annemi dayak yerken gormek psikolojik siddete ugrarken gormek yerine isyan etmek gibi olmasin ama annemin daha karnindayken ölmeyi tercih ederdim..
-Reklam-
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Kim ki o canim
tarafından
Az önce yorum yaptığınız kisi
(1,231 puan) tarafından
Hahaha kız sen de Maşallah herşeyi de takip ediyorsun .az önce gördüm bende yorum yaptım;)
tarafından
Ee ismin yazıyor görüyorm yani ☺️☺️☺️☺️
(1,231 puan) tarafından
Hahahahh of su 12karekter ;)
0 oy
tarafından
Valla gördüm postunu icim acıdı yorum bile yapamdım
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Gitse ne yapacak ki adamdan kurtulmak istemiyor ailesi sahip çıkmıyor 
0 oy
(1,316 puan) tarafından
En iyisi polisi arayıp şikayetçi olup uzaklaştırma aldırması falan tabi geçici ayaklarının üzerinde durabilecek gücü yoksa ve maalesefki arkasında aile denilen bir şey yoksa çok zor .Yaşamış ve cevremde de yaşamış birileri adına söylüyorum ki böyle bir durmda en büyük destekçi aile oluyor ya da ekonomik olarak ayakta durabilecek ortam.Rabbim tüm kadınların yardımcısı olsun güç kuvvet versin .ezdirttmesin
0 oy
tarafından
ben bu uygulamayı indirmiştim denemek.icin meraktan yoksa allaha şükürler olsun eşimin kötülüğü yok lakin yanlislikla butona bastım telefon döndü polisler evimin önünde :Dddddd
tarafından
kiz konumdan adres gidiyor :))bide anons basti evimin onunde off ya :))
(19 puan) tarafından
Aýyyy tovne tovne;) bende dedim.bi denim;) senin yorumunu görmeden önce;)
tarafından
yok kız deneme telefon donar buton takılı kalır:))
(19 puan) tarafından
;)))))) kizzxz allah ta seni guldursun;)
tarafından
iyiki eşin gelmedi eve adamda şaşırır.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 907 göst.
15 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,041 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 452 göst.
0 oy
14 cevap 554 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 688 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,879 soru

23,823,268 cevap

318,422 kullanıcı