0 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (986 puan) tarafından

4 Cevaplar

+1 oy
(5,436 puan) tarafından
Gormustum bunu evet guzel bahsediyor derken sonunda hos olmayan ifadelerle bitiyor

Gereksiz hastalıkların gereksiz masrafiyla gereksiz sıkıntısıyla siz ugrasirsiniz diyor..

Kadinlar gereksiz degildir kadinlarin hastaligida sıķıntısıda gereksiz degildir.

Kadinlar gucludur kadinlar onurludur kadinlar 2. Kadin olmaktan korkmazlar cunku 2. Kadin olmazlar baska bir kadin daha  girdimi hayatlarina arkalarina bakmadan cekip giderler.

2.sahis olmaktan asil korkan erkeklerdir

asil onlar hazmedemezler ..
(986 puan) tarafından
Düşünceniz için teşekkür ederim kardeşim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok güzel canim
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Öncelikle sesin çok rahatlatıcı ve çok güzel anlatmış maşallah evet dikkat  et dizilerde bile görüyoruz işe aldatınca çok büyük bir çıkmaza ve sıkıntıya düşüyor kadının hassas noktası bence eşi ama bu eşler tarafından hiçbir zaman  bilinmeyecek 
(986 puan) tarafından
3 günlük dünya halbuki bilmiyorlar .
(12,271 puan) tarafından
Ve erkeklerde şunu fark ettim dinin hiçbiri vecibe sini yerine getirmeyen abdesti almayan cumaya bile gitmeyen orucunu tutmayan adam kadına gelince Allah böyle diyor bugün ama bunu yapmamalısın kocanı dinlemelisin e geliyor nedense dinleri kendi çıkarları olunca işe yarıyor ve dile geliyor bunlar çok berbat insanlar çevremde bu tarz insanlar çok fazla ve artık gerçekten bütün erkeklerden nefret ediyorum
(986 puan) tarafından
Al bendende o kadar hiçbirine de zerre kadar güvenmiyorum.
0 oy
tarafından

Benimki cok yapar malesef

Bende gücün varsa al.derim :angel:

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 325 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 680 göst.
10 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Annemin kızıyım (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,521 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde HamzaMusam (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,946 soru

24,065,934 cevap

330,369 kullanıcı

...