0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından
27 aylik kizm bugun 3.gün 2 saate falan yakin yapiyor cisini yani artik tutabiliyor ama daha 1 kere bile lazimligina yaptiramadim cisini. o dakikalarda yapcagini  biliyorum oturuyor oturuyor ama yapmiyor cisini yok diyor neyse zorlamiyim diyorum kilodunu cekince yapiveriyor hemen offf offf gercekten cok zor biseymis bu stres beni bitiriyor.
en azindan 1 defa bile olsa lazimliga isese arkasi gelir ama yapmadi hic napmam lazim akil verin?:'(

9 Cevaplar

0 oy
(12,045 puan) tarafından
Kendi  oturduğun klozete yaptırmayı dene klozet adaptörü al da lazımlık gereksiz bişey bence önce lazımlıpa sonra tuvalete alışacak uzun iş.
-Reklam-
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Sabırla devam etmelisin heves etmeli lazimlga yapmaya mesela lazimliga işe sonra bu stickerleri lazimligina yapistiracagiz falan diyebilirsin ne bileyim ödül koymalisin ki heveslensin
0 oy
tarafından
 Vazgeçtim -_- 

Umarım imren alisir
(7,446 puan) tarafından
Kız neden vazgeçtin.
tarafından
Yapmadı bir tanem inatlaştık benimle sinirlerim baktım ki çocuğa karşı hırçın davranmaya başladım ben de o da yıpran alacaktık �nşallah birkaç ay sonra tekrar başlayacağım
(7,446 puan) tarafından
En başta bende öylrydim ama hatta kendimin saçını bile yoldum:dd  sonra dedim ; napıyom ben delimiyim, çareyi lazımlığı peşinden götürmek hatta kendim oturur gibi yaptım ıkınıp beg yaptım bak diye diye ezberlettim ona 3 ay... Sabırlı ol canım.
(12,762 puan) tarafından
Çocuk dan önce de anne de hazır olmalı Merve bende defneyi deneyim 1 gün çocuk istemedi hayır dedi durdu şimdi bile herşey biliyo soyluyi kaka çiş geldi WC gidelim mi dediigmde hayır diyo bakalım havalarda çok sogdu bahara bırakırım olmadı kreşe veririm orda eğitim verirler diyorum ben
0 oy
tarafından
Lazimliga giderken yanına bir oyuncağını alın onuda bir taşa ya da bir kaba oturtur canım çaktırmadan içine su koy biraz aaa bak işte atıyorum tavşan da (kızlarımın en sevdiği peluş u tavsam momo) çişini yaptı şimdi sıra sendeeee falan de tavşan çişini yaptığı için ona ödül olarak bir tane havuç ver kızında çişini yaptığı zaman ödül alacağını görerek  öğrensin olayı bir görev bir zorunluluk değilde bir oyuna cevirirsen cooook daha rahat alıştırırsın canım 
0 oy
(7,446 puan) tarafından

:angel: 29 aylık oğlum vee bu 5 ay eğitimimiz :D 25 aylıkken başkadık 3 ay dön yıkadım çişli büyükte var tabi.. 4 aya kadar lazımlığı peşinden götürüp zorla ağlaya ağlaya oturtuyordum ama yapmazdı dona ederdi, kabızlık çektik 1 ay büyük yapamadı kulak pamuğa zeytinyağı totoya pompa yaparken ederdi, 4.aya azaldı yavaştan zorlamalr, don yıkamalarda :) anlayacan 3 ay Allah sana ve bebene sabırla öğrenmesini nasip etsin inşallah.... Çekenler bilir. 

(7,446 puan) tarafından
1,5 ay çok şükür rahatız. Beni eliyle çekiştirerek lazımlığa maşallah❤ götürür, kelimeyle söyleyemez daha... 1 sene el hareketiyle devamkee...
0 oy
tarafından
Benim oğlum da lazımlığa yapmadı hiç istemedi direkt tuvalete yaptı 
0 oy
(97 puan) tarafından
Bende basladm geçenlerde ogluma tuvalet egitimine olmuyor 23 aylik suan birazdaha bekleyecegim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim sabret. Uykudan uyanır uyanmaz oturt lazimliga ozaman mutlaka yapar. Ödüllendir beraber döküp yıkayın oyle oyle devamı gelecektir. Benim kizim 13.gun söylemeye başlamıştı. Soyle 1  haftadan sonra zaten mutlaka lazimliga denk gelecektir. Once altına yapıp sonra oturuyordu benim kiz. Bir iki lazimliga yapınca sevinmeye başladı.oyle oyle alıştık sukur canim 
0 oy
tarafından
4 aydır eğitim veriyorum hala da kaçırıyor bazen bilerek yapiyor bu böyle 6 ay en az sürebilir sabırlı olmak gerekiyor tuvalet eğitimi için

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 239 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,061 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,019 soru

24,052,305 cevap

329,727 kullanıcı

...