0 oy
703 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,522 puan) tarafından
Kızlar eşinizin telefonundan kuzenlerin fln numaralarını  engellermisinz  eşinizin haber olmadan gelinimiz abimin telefonundan kuzenleri engellemis çok saçma değilmi sizce 

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ergenlik dönemini atlatamamiş sanırsam o kişi 
-Reklam-
0 oy
(30,164 puan) tarafından

Gereksiz bir tepki ama şimdi kuzenede bağlı karakterede bağlı. Durduk yere ise normal değil

(1,522 puan) tarafından
Dediğim gibi kuzenim abi der çekinir eder asla oyle hareketleri beklemem ben aynı ortamda bile çekinir
0 oy
tarafından
Hayir engellemem esim benimkinden engellese cok ta kizarim
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Asla hiç bir kimseyi engellenem ortaya çıksa utancımdan yerin dibine girerim 
(1,522 puan) tarafından
Bunda utanma yok işte bile bile aynı ortamda bulunuyo
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Belki kuzenlerinde doğru olmayan birşey görmüştür mesela eşimin dayısının oğlu madde bağımlısı ve satıyor eşimi 2 kez aradı kaynanam duydu kızım numarayı engelle yoksa o başınıza bela olur ailedeki herkesi o maddeye alıştırıyor ******** dedi bende engelledim en azından ilerde eşimi görüp sorarsa eşim suçlu olmasın eşim yapmış desin. 
0 oy
tarafından
Vallahi hiç kimseyi de engellemem ne kadar saçma yaa telefonunu elime bile almam 
0 oy
tarafından
Bnde olsam engellerim neye onların numarası var:))
(1,522 puan) tarafından
Sendede olmasın o zmn kuzenlerin numarası ne işi var böyle düşünmen yanlış
tarafından
Bende yokki kuzum karsilikli eşimle bizim:))
0 oy
(97 puan) tarafından
Benm esim kendi konusmuyor kuzenleriyle numaralari da yok konussada karismam
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hayır tabi ki kimsenin numarasını engellemem kaç yaşında adam kimle konuşup konusmucagni bilyodur bilmyosa zaten kendi hatası ama kuzen yani çok sacma 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bi yanlışını görmedi isem hayır ama zaten çok samimi olduğu kuzenleri yok :D
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Engellemem saçma tabiki ama zaten babasının numarası bile kayıtlı değil ki benim adamda arayacak zaman benden ister bubamin numarasını versene ablamın numarasını versene diye ben kayıt edersem eder etmezsem kendi numara kaydetmez sadece işle ilgili insanlari kaydediyo onları da mecburiyetten
0 oy
(3,676 puan) tarafından

Eşim kardeş gibi iç içe büyumus hepsi ile hiç birşey demem konuşurlar ederler gelir kalırlar çünkü aradaki abi kardeş mesafesini her zaman korurlar bende severim hepsini ama eşimin baba tarafından 2 kişi var konusmadigim kavga ettiğim hatta silmisimdir eşimin telefonundan numaralarını :D

0 oy
(1,764 puan) tarafından
Engellemem hatta kuzenleri esimden birsz buyuk kuzeninin bi kizi vardi biz evlendigimizde 18 yasindaydi evlendigimiz gunun sabahi mesaj atmisti esime esimin adi murat ama napiyorsun husamettin dayim demis esimde ona iyiyim yengenle oturuyoruz diye oda bir lakapla bir mesaj atmisti rahatsiz oldum dedim evlendigin ilk gunu mesaj atmak nedir filan konusma dedim oda askim o daha cocuk filan dedi ama konusmayida birakti ben onu bile engelletmedim yapacak adam her turlu yapar aklinda olmayanida aklina sokmaya gerek yok.
0 oy
tarafından
Saçmalığın daniskası ağ babası hayatta öyle bir şey yapmam kaç yaşında insanlarız ya kiminle görüşüp gorusmeyecegimize de bir zahmet kendimiz karar verelim ben eşime karışmıyorum çünkü bir ihtiyaç anında bir telefon acıyor bir ördü toplanıyor yardıma böyle böyle insani ilişkiler akraba arkadaş ilişkileri bitiyor insan yalnızlaşıyor sonrada senin yüzünden oldu diye eşler birbirine giriyor yani ne gerek ki var suna 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ay abartmış çok saçma. Bende asla engellemem sürekli konussalar bile karışmam. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 687 göst.
28 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 603 göst.
0 oy
22 cevap 768 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde SenOsun (160 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,246 soru

24,136,537 cevap

334,320 kullanıcı

...