0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Aslında bir sorunum yok ama bazen oluyor ya için sıkılır daralirsin falan şişede oluyor mu acaba diyorum bulaşan falan mı var korkuyorum sonra geçiyor 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Çocuklardan fırsat bulup ta acaba neyim var diyemiyorum bile:( kendimi resmen onlara adamisim ot gibiyim

-Reklam-
0 oy
tarafından
Dua et canım bol bol 
(177 puan) tarafından
Bildiğim duaları okuyorum hemen zaten sağol
tarafından
Hayır olsun inşallah
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Abdest al namaz kıl yasin oku ferahlarsın ne zaman içim daralsa hemen yaparım 
(177 puan) tarafından
Dualarımı okuyorum hemen bende
0 oy
(163,446 puan) tarafından
o gibi durumlarda hemen abdest al yasin oku 
(177 puan) tarafından
Evde tek başına Kur'an okuyamıyorum ben korkuyorum çünkü
0 oy
tarafından
Bendede bazen oluyor kendımı kötü hissediyorum hc keyfim olmuyor içimde Bi sıkıntı var diyorum kötü bşey oluyor bu illa yakında olmuyor mesela bu depremleri olacagı içime doğmuş kendımı hep mutsuz kötü hissediyordum burda baktım Kı deprem olmuş 
0 oy
tarafından
Kız kalk çocuk yoksa kuccuk dip köşe bir temizlik gir..mis gibi koksun ev .üstüne birde duş al..birde bir kahve yap uzat ayaklarıni.soyle bir evine bak kahveni iç sknti falan kalmaz ..ben eskiden öyle yapardım..özlemişim anlatımda beeee .(•‿•)(•‿•)
(177 puan) tarafından
5 aylık bebeğim var acaba ondan mı oluyor bişey mi olcak aman aman kendi kendime vesvese mi veriyorum bilemedim
tarafından
Sadece anın tadını çıkar cnm..bnmde 4 yaş oğlum 8 aylık kızım var..uyumuyoda kızim yapabildiğim kadar işlerimi yapiyorum..oğlum zaten 2 dan beri gündüz uykuları yok..bütün gün evdeyim.. dışarı çıkamıyorum .komşu gezme hiç yok .tek yaptığım evde çocuklarla ilgilenmek .temizlik yapmaya çalışmak ki yapabilirsen eğer o gün kyfim yerinde..hele ki bir kaç gün dişten dolayı kız huysuzlassin iş yapamazsan.ev bir dağınık gozukuyo gözüme daral geliyo bana için skılıyo valla..

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 463 göst.
0 oy
5 cevap 187 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 724 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Es25 (4,055 puan) tarafından soruldu