0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (986 puan) tarafından
Kızlar kuzenimin bebegi benim bebegimden 20 gün büyük.  Onun bebeğinin gelişimi çok öndeymiş.  3 buçuk 4 aylik onun bebeği.  Bebegin kollarından tutunca bebek adımlar atıyormuş . Hatta çok hoşlanıyormuş.  Bu normal mi ben bebeğimi dik tutunca yerinde ayaklarını oynatıyor.  Sadece bu kadar ilk bebeğim bilmiyorum . Şimdi bebeğime çıngirak versem olur mu ? 3 aylık bebek neler yapabilir ?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani pek olur gibi bişey değil ama bilemedim.3 aylık bebek kafasını zor tutuyor daha.

Benim kızan 3 aylıkken seviyordu çıngırak ve hışırtılı şeyler en çok ta.poşete bile bayiliyordu.aglayinca ıslak mendili hışırdatırdım susardi :D
(986 puan) tarafından
Teşekkür ederim kardeşim
-Reklam-
0 oy
(943 puan) tarafından
Ay annem derki oturana kadar dik tutma gözleri batar döner yani diyo. Günah diyo annem bende hep dikkat ettim. Dik yani ayaklarnin üstüne bastırma diyo. 
(986 puan) tarafından
Anladım kardeşim teşekkür ederim
0 oy
(2,781 puan) tarafından

Millete sorsan çocuğu aya çıkıyor zaten :D

Yani çocuk bassa bile bana pek doğru gelmedi bilemedim. 

(986 puan) tarafından
Banada yav mümkün değil diyorum hepsi yok valla gördük diyorlar
0 oy
tarafından

Her bebeğin gelişimi farklıdır canım, takılma bu kadar

(986 puan) tarafından
Anladım kardeşim teşekkür ediyorum
0 oy
(4,583 puan) tarafından
3 aylık bebeği oturtmuyolar bile o ne yapiyo öyle omurdmgasina zarar verir ayrıca olabilirde benim kız kardeşimin çocukları hep 9 10 aylıkken yürüdü benimki yaşına girdi anca emekledi yani her çocuk farklı oluyo
(986 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
(4,583 puan) tarafından
Rica ederim canım sen takılma bosver
0 oy
tarafından
Benim.kziim da öyle sayılır 4ay 20 günlüğüz Orumcekte oturabiliyor eğer parkedeyse kipirtaddiyir her çocuğun gelişimi farklı olur kardeşimin üç aylıktan beri yüz üstü dönüyor benimki sadce yerinde dönüyor 
(986 puan) tarafından
Maşallah.  Allah bağışlasın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,679 soru

24,062,216 cevap

330,180 kullanıcı

...