0 oy
505 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Dun kaynanam ile iligli post acmstim ya arkadaslar belki hatiralayan vardir  esim dun gidip demis annesine ben ne zaman sana  kiz cocugu istemiyorum erkek istiyorum diye dedim demis kaynanmda ben oyle bisey demedim deyip inkar etmis hemen bi aglamis esimde  kizmis yaptigin  herseyi inkar ediyorsun yuzune vurunca cocuk gibi agliyon bundan snra hatuna gelip benim adima karar verme hatunla muhattap olma huzurunu kacirma demis . mutlu oldugum konuya gelirsek  Yarenimmmin hareketlerini daha kuvvetli hissediyorum ve kizimi gormeye gidecegim bugunn :)))

5 Cevaplar

0 oy
(2,266 puan) tarafından
Eşinin arkanda durması çok iyi olmuş en azından bundan sonra rahat hareket edemez 
tarafından
Esimde dedi sakın birdaha konusma muahtp olma gelirsede acma kapini huzurunu kacrmasn dedi cubku o yuzsuz gene gelir gene laf yapar ama acmiycam kapimi
(2,266 puan) tarafından
Ne kadar anne baba olsalarda bazen böyle davranmaya itiyolar insanı keşke rahat dursalar herkes huzurla yaşayacak
tarafından
Aynen canim esimde oyle diyor annem babam ama artik ben onlari taniyamiyorum diyor   benim yuvami yikmaya calisyorlar resmen inan ben utaniyorum diyor
(2,266 puan) tarafından
Eşinin görmesi en önemlisi canım hep huzurlu olun inşallah
tarafından
Amin canim insallah allah herkese hyrli es nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(322 puan) tarafından
Ne güzel en iyisini yapmış 
tarafından
Aynen canim allah razi olsun esimden
0 oy
tarafından
Ne iyi yapmış keşke benim kocamda kaynnaam boyle söylese ne güzel olurdu 
tarafından
Soylesede bisy degsmiyecek ki gene yapar o yapacagini :)
tarafından
Olsun canm seni savunması bile güzel
0 oy
tarafından
Hahaha ☺️☺️☺️ sevindim canim 
tarafından
Sagol canim benim :)
0 oy
(6,074 puan) tarafından

Kayınpederin ne dedi ne demiş kız onu da söyle bende onu merak ettim:D

tarafından
Kuzum Bırak bu kuruntuları biz annenle kızımız olsun diye geçirdik kafamızdan Nurican da baba olarak oglan istedi seninde bi istegin vardır kız veya erkek allah sagliklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin babacım takma kafana böyle şeyleri kiz olsada erkek olsada o sizin için ne kadar değerliyse bizim içinde at bu düşünceleri kafandan yapma böyle :)  :)boyle yazmsti canim esimde zaten buna sinirlendi nasilda kesin konusuyorlar benim adima dedi ne zaman demisim erkek istedim diye dedi .d
(6,074 puan) tarafından
Ohooo şimdi ağzım bozulacak ama yeri biri ş.cmis diğeri sıvamış aglamasida üzerine mum dikmek olmuş :D
tarafından
Aahahah aynen canim kaynanam oyle benim iki uzerine git iki yalanlarini ortaya cikar hemen sikahini cikarir iki yalandan aglar :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 313 göst.
8 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sumeyyeefe (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,284 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ZeynApp (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,034 göst.
7 Şubat 2022 Moda kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
22 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,291 soru

24,096,742 cevap

332,129 kullanıcı

...