0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (4,756 puan) tarafından
Arkadaşlar dışarı çıkacağım bebeğim evde olacak biberona süt sağdım onu buzdolabına mı koyacağım kaç saat kalabilir sonra içirilebilir yardımcı olur musunuz 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 gün durabilir dolapta
(4,756 puan) tarafından
Normal bölümde dondurucu da değil canım
tarafından
Normal bölümde canım
(4,756 puan) tarafından
Çıkarıldıktan sonra ılıtılır mı kuzum
tarafından
Ebet öyle yapılıyor ki ama kaynatma sakin
(4,756 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim kuzum ❤️❤️❣️
-Reklam-
0 oy
(334 puan) tarafından
Oda sıcaklığında 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay. Çalıştığım için 6. Aydan beri bu şekilde kullanıyoruz. Buzluktan çıkarıp çözdürünce de ılıttıktan sonra kalan olursa Malesef dökülüyor. Tekrar ısıtılmıyor. 
(4,756 puan) tarafından
Ben kaç saat içinde gelirim bilmiyorum şimdi buzdolabın normal bölümüne koysam kaç saat içinde verilir çıkarılınca ılıtılmaı mı kuzum
(271 puan) tarafından
3 gün kalabilir buzdolabında çıkartınca bi cezveye su koy kaynasin biberonuda suyun içine koy öyle ılısın
(334 puan) tarafından
Sağıp, hava almayacak şekilde biberon sıkıca kapatın. Buzdolabının normal soğutucu kısmında 3 gün durabilir. Gelince ılıtıp verirsiniz. Ama sütü benmari usulü ılıtın veya buzunu o şekilde çözün. Direk ısı görmemesi lazım ocakta.
(4,756 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim kuzum
(4,756 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Dışarda 3 saat buzdolabinda 3 gün 
(4,756 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Oda sıcaklığında 3 saat buz dolabında 3 gün dondurucu da 3 ay canım benmari usulü ısıtıp ver 
(4,756 puan) tarafından
Tamam tatlım sağol kuzum teşekkür ederim
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Valla iyi sizin bebekleriniz içiyor benimki içmiyor babası kılıklı. Bende termos aldım 6 saat sıcaklığını koruyor. Ama daha kullanmadım şuan emisiyoruz . Bu arada nereye giden :))
(4,756 puan) tarafından
Kız ilk defa yapıyorum denemedim de belki içmez de kuzum kocişimle çıkacağım tatlım
0 oy
(2,348 puan) tarafından
3 gun kalabilio canm isitirken de 

Cezvede suyu kaynatsinlar sucak suya koysunlar biberonu sut ole ilisin sut kaynatilmaz die biliorm. Bnde kuafore giderken anneme birakmistm ole
(4,756 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim kuzum
(2,348 puan) tarafından
Rca ederm canim ;)
0 oy
tarafından
Dışarda 3 saat dolapta 3 gün durabilir dolaba koyacaksan içeceği zaman biberonu sıcak suyun içine koy ısınsın 
(4,756 puan) tarafından
Olur tatlım sağol kuzum teşekkür ederim
0 oy
(523 puan) tarafından
Sicak suyun icine koy biberonu gidip de sutunu atese koyma sakin
(4,756 puan) tarafından
Yok canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Dolapta üç gün difrizde üç ay dışarıda 3 saat ama dolaptan çıkardın mı üç saat içinde tüketilmesi gerekiyor canm :D 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asabii (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Esra durceylan (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
31 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _ebrulii888_ (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,016 soru

24,052,270 cevap

329,719 kullanıcı

...