+1 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

1. Anne diyor  baba mama der dede bay bay hadi gel arkdasinin ismini kendi ismini söylüyor artı uf ve cıs diyor birde bazen çiş diyor biseyi al ver yapar zararlı bişey buldun da bana getirir bu arada bu kelimeleri bazen söylüyor sık değil eliyle istedi şeyi gösteriyor istedi yere tutup götürüyor sarz aletinin kulaklığın nasıl kullandildini bilir telefonu alır alo der kulağına koyup müzik açınca oynar telefonu getir diyince getir vs böyle basit şeyler ama ismine dönüp bakmıyor yani çoğu zaman bakmıyor çok nadir işine gelirse bakar birde yaşıtları ile vs oyun oynar gelince kovalamaca ce bu tarz şeyler normal mi sizce ya kafam karışıyor ismine bakmıyor olması bilemedim bide biraz dikkatsizlik var ama kendine zarar geleceğini bildi zaman kaçar mesela sandalye vs sallansin hemen kaçar düşecek diye

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kızlar hepinize teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Normal oo işine gelmedimi bakmamasii..
tarafından
Ne bilim kız kafam karışık
(4,176 puan) tarafından
Yok hic karişmasin.. maşaAllah gayet normal okudugum şeyler
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Bunda sorun ne anlamadım maşallah kuzuya daha ne olsun canım ne güzel işte 
tarafından
Kız ismine baakmiyor çok nadir bakıyor sesleniyorum sesleniyorum hiç dönmüyor çok dikkatsiz gibi
(1,208 puan) tarafından
Ya hani endişe etmeni anlıyorum ama boşuna sanki maşallah ne güzel demişsin söylemesi korkması bireylerden kendini koruması falan gayet iyi . Bazen biseylere dalıyolar  falan ondan da bakmıyorlar ama sadece o yüzden negatif düşünme bence şükür anlattığına bakılırsa masallahi var çocuğun senin nazarin değecek hee :) :)
0 oy
tarafından
Maşallahı var benim bebeğim o kadar kelime soylemiyor anne demiyor yani canım içimi rahat tut :)
0 oy
(54,207 puan) tarafından
Daha oncede acmismiydin post. Seslendiğinde isine gelmeyince bakmaz aa bak ne var de hemen doner bakar cok fena simdiki çocuklar ☺️
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Kiz benimki hic bisey demiyor kendi kendine soylemir ama kelime olaran anne baba falan hoc bisey yok.16 sylik olucak bu ayin 21 de.
0 oy
tarafından
işlerine gelmiyo canım benim kızım da bazen bakar ama  mevaa sana ne vercem bak ne gösterecem  dediğimde uçarak gelir:)) 
0 oy
(8,405 puan) tarafından
İşine gelmiyordur canım bazen benim kız da öyle yapıyor. 
0 oy
(797 puan) tarafından
gayet guzel canim telas yapma maşallah
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sen çok kafana taktığın için sana hep sorunmuş gibi geliyor. 18 aylık oğlum bunların yarısını bile yapmıyo biraz rahat bırakmalısın çocugu herşeyin zamanı var bunlarda yarış atı değil ki bebek, herşey zamanında olur, ve ayına göre zaten normal seviyede şeyler bunlar 
0 oy
tarafından
Naçizane tavsiyem bir eline telefon vermeyin ikinci olarak bir arkadaşımın oğlu konuşma konusunda tembellik yapıyordu dediğiniz gibi işine gelince konuşuyordu doktor birşeye parmak uzattığında adını söyle o şeyin vereyim diyecekmişiz
tarafından
Kız diyorum ben mama diyor herşeye şöyle vereyim diyom mama diyor
tarafından
Kız o zaman niye endişe ediyorsun masAllahı var Allah nazardan saklasın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 188 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Umudun olsun 123 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 486 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy