Ikizler hic durmuyo heryer daginik tozlu ek gıdaya gectik hazırla yedir temizle yika saatlerimi aliyo bide esim gelip evin surasi daginık surasi pis demiyo mu deliriyorum ya bunlara ragmen supuruyorum siliyorum ama olmuyo oyle durmuyo kaynana desen ayri dert altli ustlu oturuyoruz 10 gunu geciktir ikizler uyurken yatip uyuyo oda onlarin uyanicagi zaman kipirdanmaya basladilar onlar uyanmadan ineyimde sunu yapayim bunu yapayim diye kaciyo resmen bsy de diyemiyorum sonra tekini alyo asa indiriyo cocuk aglayinca emzirmeye calisiyo kafayi yiyorum sinirden esim desen ayri alem hic bsy yetmiyo gbi yorgunum eve gelince yatip biraz uzanmak istyorum diyo bi yatyo bida uyanmiyo cocuklar aglamaktan catlarsa belki kalkiyo gecen telefonunu karistiriyorum bi kizi aramis kim niye aradin diyorum baska birisi bi bakiver demiste ondan arams zaten bulamamslar 2 gecedirdi telefonunu kapatp yatyo ilk gece sarji btmis sandm aksam aklima geldi acmayi denedim baktm sarji var pin kodunu biomeyince acamadim neyse sabah sordum seni sinir etmek icin sen ddn ya bakicam diye o yuzden diyo birkac bsy daha sordum abartma cij siru soruyosn bi sus ddi bendr mi var bi sorun ya ben mi abartyorum herseyi