0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ikizler hic durmuyo heryer daginik tozlu ek gıdaya gectik hazırla yedir temizle yika saatlerimi aliyo bide esim gelip evin surasi daginık surasi pis demiyo mu deliriyorum ya bunlara ragmen supuruyorum siliyorum ama olmuyo oyle durmuyo kaynana desen ayri dert altli ustlu oturuyoruz 10 gunu geciktir ikizler uyurken yatip uyuyo oda onlarin uyanicagi zaman kipirdanmaya basladilar onlar uyanmadan ineyimde sunu yapayim bunu yapayim diye kaciyo resmen bsy de diyemiyorum sonra tekini alyo asa indiriyo cocuk aglayinca emzirmeye calisiyo kafayi yiyorum sinirden esim desen ayri alem hic bsy yetmiyo gbi yorgunum eve gelince yatip biraz uzanmak istyorum diyo bi yatyo bida uyanmiyo cocuklar aglamaktan catlarsa belki kalkiyo gecen telefonunu karistiriyorum bi kizi aramis kim niye aradin diyorum baska birisi bi bakiver demiste ondan arams zaten bulamamslar 2 gecedirdi telefonunu kapatp yatyo ilk gece sarji btmis sandm aksam aklima geldi acmayi denedim baktm sarji var pin kodunu biomeyince acamadim neyse sabah sordum seni sinir etmek icin sen ddn ya bakicam diye o yuzden diyo birkac bsy daha sordum abartma cij siru soruyosn bi sus ddi bendr mi var bi sorun ya ben mi abartyorum herseyi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
bu erkekler niye böyle yada biz mi fazla şey bekliyoruz anlamadım  biraz sevgi saygı merhamet sadâkat  ı çok görüyorlar erkekler bize göre daha duygusuz kuzum erkek yapar ama kadın yapamaz kavgamı  var idare et kuzum kaynana na gelince de herşeye karışmasa çatlar ölür zaten
tarafından
Ben anlamiyorum zaten esimi bazen hic sevgisinden adim kadar eminim bensiz olamaz ama neden yapiyo anlamiyorum nisanliykende bole bi konumuz olmustu telefonunu bi aldim bi kizla konusmus bi arkadasin konustugu kizdi bi dene bakalim ddi ii degilmis ama demisti safligim uzerinde durmamistim simdi ustune gidiyorum ama bakalim napcak kaynanam bi cins zaten yapmadigi yok soylemedigim neler var defalarca cocugumu emzirdi yapma dememe ragmen gizlice yaoiyo sanki anlamiyo gormuyorum 40 cikmamis cocugu iple sirtina sardi iftar acicam durmuyo lar napayim diye bi gun delirip cekip gtcem ya hayirlisi
tarafından
erkekler böyle kuzum bizim kadar ince düşünemiyorlar  evet kaynanan daha önce de emzirmişti hatırladım  ama kaynanan  'ın sütü varmıki
tarafından
Aynen o onemseniyo ben bsy deyince abartyo oluyorum iste Yok kiz ne sutu sussun diye veriyo pis pis benim icim kalkiyo aklima geldikce
-Reklam-
0 oy
(277 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım zor ikiz bakmak.kaynanan niye emzirmeye çalışıyor ki deli mi ne ya sakin böyle biseye müsade etme.birak boşver temizliği onu bunu.cocuklarina bak.eşinde halden anlasin yani kirliyse temizlesin ben fırsat bulamıyorum sen buluyorsan buyur yap de.kötü düşünme belki gerçekten dediği gibidir kuzum takip et bakalım aynı şeylere devam edecek mi.
tarafından
Esimde diyo zaten cocuklqra bakta yaoma bosver diye ama bsylere de soylemekten kalmiyo Manyak iste kac kez soyledim yapma diye birinde asa bi indim gogsunu kapatyo caktrmadan cocugu aldim ciktim aradm esimi yiktim ortaligi aksam soyliyceksin diye soyledi yapma durmuyo sonra alisiyo diye smdi gene gizlice yapiyo derdi ne bilmiyorum takip edicem canim zaten aksan gt kiminle yatarsan yat fln die soylendim sabahta soylendim baya bakalim nolucak
(277 puan) tarafından
Şuan o kadını gebertesim geldi.sen ne hakla emziriyorsun kendin olmayan çocuğu.kuzum sakin yalnız bırakma sen yokken emziriyordur muhakkak.benim ablam kızımın ağzından öptü diye kıyameti kopardim.bi kaç kez gene yakaladim o yüzden kucagina aldığı zaman hemen peşinden dolaşıyorum gözümü ayırmıyorum üstünden.bide biri emzirmeye çalışsa gebertirdim herhalde.
0 oy
tarafından
Hepsi aynı *** afedersin dün gece trafik kazası geçirdik oğlumla biraz hasar da aldık gece 3 4 gibiydi geldik az önce kaynanama götürdum biraz bakarmisin başımın ağrısından duramıyorum dedim heryerim ağrıyor bakamam dedi 
tarafından
Ayy gecmis olsun canim bsy alip dagitin hemen allah esirgesin . Bi tuaflar valla ya bakiverse ölür sanki baska bsy olsa benim diye one atlar ama
0 oy
tarafından
Bnce sende sorun yok eşin biseyler karıştırıyor çok belli telefonunu kapatıp yatması sana bunları düşündurmeye sebep olmuş 

Valla bn bir çocukla yoruluyorum sen iki çocukla nasıl uğraşıyorsun helal olsn
tarafından
Banada diyo ki sen bakicam karistiricam ddn ya ben sinirlen diye kapattm normalde kapatmam bda zaten ya onluk bsy yoktur bence ama kesin biri bsy demistir benim duyunca kizicagm bsy o yuzden soylemiyodur .
Ya normalde hamileyken bila yattigim halde egilmeden yerleri silerdim hafif supurgeyle 1 saat bi haliyi supururdum smdi yapamiyorum banyoyu yikiyorum kurusu yerlestreyim diyorum kaliyo bidaha kirleniyo supuruyorum silemiyorum gene batiyo saclarim asiri dokuluyo fln ooo ooo sormaa esimde isine geldimi bosver yapma dio isine gelmedi mi pis sura soyle bura bole diyo
tarafından
Fırsat bulduğun zaman yaprsn aman
0 oy
tarafından
Kaynananın çocuğu emzirmeye çalışması ne ya resmen çok kavga çıkarırım noluyor yani esine de güvenme bence bişey saklkyor 
tarafından
Kac kez cikarttim laf carptim tam o an yakalayabilsem zaten neler diycem de iste . Aynen bsy sakliyo ama bakalim cikar nasilsa
tarafından
Takipte kal sen canım

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 956 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 441 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mine.k (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 635 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 301 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,857 soru

24,078,115 cevap

331,047 kullanıcı

...