0 oy
1,557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,370 puan) tarafından
Iyi gunler kizlar şimdi kısaca söyle anlatayim esim is yerine kendine  yardimci olmasi icin yardımcı araniyordu kurum bulmadan esim kendi uzak tanıdıklarindan birini önerdi ve yanina yardimci olarak basladi ilk.zamanlar cok sinirime gitti aramiz feci bozuldu vs sonra olan olmustu kendimi uzmekten vazgcetm bosverdm ama soyle ki esim ailesini taniyor kizi tanimiyordu bende tanimiyrm dogal olarak ama gordugüm kadariyla giyinisi vs esimin dedigi gibi degil yani bana baska anlatmisti belki o da bilmiyrdu belki önyargıli davraniyrm bilmiyrm ama icime hic sinmedi en bastan beri bir kere esimin beni ezip gecmesinden kaynakli simdi bana kiskanclik yapiyrsn demeyin kiskancliktan ziyade bu yaptıgı durum ve ona karsi guvensizlimden ötürü boyle dusünyrm he kesinlikle aldatir vs o konulari dusunmuyrm hissettigim basindan beri beni dinlemedn inadima yapmis olmasi benim derdim .Ve bu aralar kafama cok takmaya basladim engel olamyrm da kendime merak ediyrm sürekli icim rahat degil nasıl yenebilirim ben bunu ya esime bahsetsem sorsam yanlis yerlere gidiyor kavga ediyrz icime atsam bir yerde birikiyor patlıyor lutfen beni anlayack yardimcı olack arkadaslar yazsın tesekkurler .

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olsak neolck mecbur  
-Reklam-
0 oy
tarafından
ikiniz de birbirinizi dinlemiyosunuz, o yüzden bu konu uzuyor da uzuyor. her ikiniz de sadece sizin fikrinizin duyulmasını istiyosanız duvarın karşısına geçmelisiniz. o da istemez senle bozuşmayı ama kızı işten çıkartmıyor değil, çıkartamıyor. sevap işlemeye çalıştı başına dolandı. kızı çıkarsa, kızın ailesi dicek ki e madem çıkartcak ne işe alıyo, bu ne biçim adam, oyun mu oynuyo vs hem ayıp olcak hem de rezil olcak. onun da eli kolu bağlı. acımış kıza işe almış. neden o kızla kendini bir tutuyosun? sen onun eşisin, hayatısın. seninle bi ömür geçirmek için bi yemin etmiş. o kızsa sadece sıradan bi işçi. yine de bu koca benim diye damgalamak istersen eşine işteyken hediye yollayabilirsin.
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım benim şefim vardı eşi devamlı beni sorun ediyordu ki abi diyordum kadın yüzüme gülüp arkamdan onu çıkaracaksın diyormuş hatta böyle restorana baskına falan geliyordu kapalı bir bayandı benim saçım açık diye oda saçını açmak istiyormuş ben işimden memnundum hayatımda biride vardı nişanlıydım ona rağmen kadın böyle şeyler yaptı artık kocasıyla benim yüzümden tartışa tartışa kocasının aklına beni sokmuş diye düşünüyorum ki abi dediğim adam gelip bana senden hoşlanıyorum devamlı eşim senden bahsediyor artık seni düşünmeden edemiyorum dedi o gün işten çıktım bütün bunlarıda o gün öğrendim karısı laf ediyordu fakat şefimi çok sevdiğim için saygıda kusur etmiyordum şüpheleniyordum ama emin değilim ta ki şefim gelip benle bu konuşmayı yapana dek 
0 oy
tarafından
Yani eşim de dünya güzeli değil kimse dönüp dönüp bakmıyor normal etten kemikten halim selim biri 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 412 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elif2512 (3,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
68 cevap 2,529 göst.
14 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,243 göst.