Kiyamam canim sen bebeginle esinle mutlu ol kendinede cok dikkat et geriside ne konusuyosa konussun takilma bosver
Inanmyrm ya insan peygamber efendimiz ile olan ruyaya bu tepkiyi mi verir ya ruyana bayildm yaaa allhik bu ne bicim kaynana
Canm benm hc duymamis gbi yap kafana takma kendini uzup hc aglama Rabbime hawale et o ck guzel werir cewabni
Duymazdan gel bosver bana da babamın ismini koymazsan seni atar yeni gelin alırım demisti ama kızım oldu evet anne de de geç uzatma ne kalp kir ne bisey de
Allah büyük eden bulur o halinde ne derdi var seni üzüyor ki bıktım yani böyle sığ bencil insanlardan.Ayrica yeni doğum yapmışsın ne diye oraya gidiyorsun ki.
Canm yaaaq kiyamam :( sende ona gore davran , isim konusunu acarsada annesi babasi biziz , uygun gordk koyduk de , skma canini ona mi dusms isim koymak sormanz gerekicekse sorardnz zaten ,bosver bebeginle ilglen
Hayır ne güzel bi.isim koymuşsun anlamı güzel neyini beğenmiyo diğerlerinin adını koyduda ne oldu seninkinşde koymayıversin bi yerinden bişey eksilmez. Ay ne gıcık insanlar var niye sezeryan oldun ne demek herkes normal doğuramıyo illa acı içinde kıvranıp günlerce doğurmayı mı bekliycen. Boşver ağlama değmez böyle düşüncesiz insanlar için sen oğluşunu kucagına almamın mutluluğunu yaşa sağlıkla büyüt inşallah :)
Ben böyle şeylere çok **** oluyorum çocuk benim ben o kadar acı çekiyorum uykusuz kalıyorum sen kimsin ki kaynana!!!! Sana mı sorcam çocuğuma koyacağım ismi ve ya sana mı bırakıcam koy diye haddini yerini bil!! 3 gün zaten o ağrıyı çekiyosun olmuyor 7 gün daha bekleyecem ya bi kes sesini otur oturduğun yerde kolaysa kendi çekseymiş 7 gün senin evine gelmiyor sen nereye gidiyosun?
Canım ne takiyosn ki niye ağlıyorsun değer mi ?? Benim acilmam oldu yatış verildi kaynanam aramadı yanımda eşim ve annem vardı sadece. İhtiyaç da olmadı gerek de yok zaten.
Ben hiç takmadim sende takma aman boşver iyi ettin
Benim kayinvalidemde diyor çocuğun ismini kaynana koyar .ne yapcami sasirdim
1,488,105 soru
24,325,303 cevap
345,471 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın