0 oy
329 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (402 puan) tarafından
Uc aylık iğne yaptıranlar memnunmusunuz kilo falan yapiyomu bnm adet düzensizliğim var  emzirdigim için sen kesene kadar devam eder dedi dr en iyisi uc aylık iğne senin icin dedi ve yaptirmayi düşünüyorum tavsiye ediyormusunuz kızlar

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben yapmadım da ablam yapıyordu. bel ağrısı oldu ondan bide regl gecikmesi yapıyordu. bırakıp spiral taktırdı.
(402 puan) tarafından
Kilodan korkuyorum zaten kilom var eşim söyleniyor iyice alirsam ve kalirsa diye korkuyorum canim bel agirisi zaten var bende ay bilemiyorum ki
tarafından
eğer regl gecikmesi ve iştahı açmazsa kilo aldırmaz bence. kullanan varsa yorum yapar belki.
(402 puan) tarafından
Aynen bakalım kullananlar ne diyecek
tarafından
bak senin postuna girince en altta aynı sorular var cvp veren çok bi bak
(402 puan) tarafından
Baktm canım onlara pek aradigim cevap yok neyse araştırayım biraz
-Reklam-
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Asla değilim bugün bitiyor günü şükür ki benimde adetim hiç bitmedi hap ile durdurdu doktor
(402 puan) tarafından
Bana da verdi bir gun alamsan yine devam eder dedi ve ben almadim bir gun tekrar hasta oldum ve iğneyi düşünemeye basladim ama bilemiyorum ki
0 oy
(163,325 puan) tarafından
aldim ertesi gun hamile oldumu ogrendim deneyemedim
(402 puan) tarafından
Yaa Hayırlı olsun canım benim
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Yengem vurdurdu canım o iğneden sürekli adet oluyodu çok pişman oldu iğneyi vurdurduguna 1 hafta temiz kalmadan bı daha adet goruyodu
(402 puan) tarafından
Ben de suan oyleyim iki hafta oluyorum bir hafta olmadan yine oluyorum yine iki hafta sürüyor tam bitti bir kac gün rahatim diyorum yine basliyo az az ya bıkkınlık geldi dr gittim oda uc aylik iğne dedi
0 oy
(519 puan) tarafından
Merhaba etrafimfa kulananlar tuylenme yapiyor deyip biraktilar
(402 puan) tarafından
Nasil hamile kalmiyosun peki korunmuyosan canım yorumlardan anladım ki kisiden kişiye değişiyor evet spiralle olani duydum
(519 puan) tarafından
Yaninaslinda insanin bunyesiyle alakali birsey galiba kimisine igne iyi gelir kimisine spral kimisine hap iyi gelir kisinin bunyesiyle ilgili galiba etrafimda korunan cok var yengem 10 yil hapla korundu hic hap onu etkilemedi fakat baska bi tanidigima sinir kirizi gecirti spralde oyle tanidim bi kac kisiye iyi gekdi 10 yili askim sure takili kaldi onlari iyi korudu fakat badka bi yakinim 6 7 ay sonra sprale ragmen hamile kaldi yani bunyeyle ilgili galiba
(519 puan) tarafından
Benim ilk cocugum 4 sene olmadi asilama yoluyla hamile kaldim aradan bi 4 sene daha gecti kendiliginden hamile kaldim ve aradn 7 ay gecti emzirme donemimde yine hamile kaldim 3 cocuk suten kestigim ay 4 cocuga hamile kaldim suan 27 haftaligim artik korunma yontemi bulmam sartboldu yada baglaticagim bende kararsizim boyle
(402 puan) tarafından
Saglikla büyüt kuzularini canim bencede bul dr danış uygun bsy bulursana
(519 puan) tarafından
Amin canim sagolasin
0 oy
tarafından
Ben vuruldum kilo adet kesme sivilce doğurganlığın geçici süre yok olmadı (2 yıl kadar bazı kadınlarda mesela ben) şişkinlik sinirlilik tahammülsüzlük vs vs vs göze alıyorsan yap kuzum hiç mı hiç tavsiye etmiyorum 
(402 puan) tarafından
Kilodan korkuyorum zaten ben pek tahammülü olan biri degilim :)) kocam düşünsün onu da ay valla bilemedim ki
0 oy
(2,840 puan) tarafından
bende hic kilo yapmadi canim aylik olanda kullandim 

10 sene her ay aylik kullandim

2 oglumdan sonra 2019 dan beride 3 aylik kullaniyorum hic bir sorun yasamadim
(402 puan) tarafından
Aylik yapınca adet düzenli gördün mu
(2,840 puan) tarafından
kiz ben 2019 da dogum yaptim hala adet gormuyorum yumurtaliklarimda problem varmis benim igneyle alakasi yok yani oyle dedi dr ama ilk oglumdan sonra aylik vurdum 10 sene boyunca duzenli adet gordum
(402 puan) tarafından
Bünye meskesi gercekden demek ay ne yapacam bilmiyom ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyamm (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alyamm (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyamm (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilaydarabioz (200 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,302 soru

24,056,430 cevap

329,931 kullanıcı

...