0 oy
2,097 göst.
Diğer kategorisinde (626 puan) tarafından

Oğlum 16aylık. Gece çok uyaniyor emiyor uyuyordu. Emmeden asla uyumuyor. Son zamanlar sabaha doğru özellikle bana sarılıp uyumak istiyordu,meme ağzında durcak hep ya da.

Ayrı odada uyuyor oğlum, ben ilk günden beri o şekilde yatırdım. İlk sekiz ay çok güzeldi,kendisi uyurdu. Sonra tatile gidip gelince düzeni bozuldu. Büyüdükçe memeye daha fazla bağlı oldu. Bende videolar izledim ve denedim, ilk günden sonuç aldım sizde deneyin:angel:

Oğlumu tek uykuya geçirdim öncelikle, 16aydan sonra tek uyku zamaniymis. Akşam 9da gece uykusuna yattı. Buraya kadar sıkıntımız yoktu zaten. Sonra 2gibi uyanıyor ve sabaha kadar saat başı uyanıyor, beni yanında, meme ağzında istiyor. Ben normalde anında yanında olurum. Bu yöntemde bebeğe bakmıyorsunuz kendi haline bırakıyorsunuz. 20dakika ağladı tepindi sonra oyun oynadı uyudu. Uyuduktan sonra kontrol ettim tabi:) sonra 4ye uyandi yine ağladı uyudu.

Ertesi gün  fazla ağlamadan uyudu, yine iki kez uyandı.

Bu gece sadece bir kere sabah 5te uyandı, ağlamadı hiç bu sefer. Az oynayıp uyudu. Şimdi daha uyuyor, ben kıyamadım uyanmadan emziriyorum, ama daha uyuyor. Sabah uykusu da artık geç oldu yani.

Bence deneyin. Ağlarken durmak çok zor, başım ağrıdı ilk gün üzüntüden. Ama bir günlük sürdü bu ağlama. Her gün azaldı. Üçüncü gün artık ağlamadı bile. Çok video izledim ama şu video daha çok işime yaradı, izlerseniz. Denerseniz bana da yazın neler oldu. Bugün topluca başlayın hatta:D Uykuyu özlemişim, çok dinç uyandım:kissing:

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bbendd ağlayarak uyutmaya.karsiyim ..uyku eğitimi verilebilir ama yanında.olabilirsiniz her agladiginda sakinlestirebilirsiniz..oğlum  meme baginlisiydi..saat başı kalkardı memesiz asla uyumazdi..  2 yaşında.memeyi bıraktı .gece deliksiz uyumaya başladı..çok korkmuştum ağlatacak diye hiç zor olmadı..smdi.4 yaşında.kendi.kendine.uyur..bazen.yanina.cagirir sarılıp uyuruz..öpe ipe sarila sarila .çok kasmamak lazım bbence.
-Reklam-
0 oy
(423 puan) tarafından
Benim de kitaplardan okuduğum, videolarını izlediğim tüm uzmanlar bunun gibi uyku eğitimi verilmesini anlatıyor. Her ağladığında yanına kosmamak gerekiyor. Artık o bir birey 
(626 puan) tarafından
Evet o bir birey  zaman tanimak lazım ona. Bir gunde anladi zaten meme için aglamamasi gerektigi kendi basina da uyuyabilecegini. Artık acikmadan sabaha kadar uyuyabilir.
(423 puan) tarafından
Gözünüz aydın :)
0 oy
tarafından
Kapat bu postu sen kimse anlamamış uğraşma her bebek farklı her ebeveyn de farklı şartlar farklı ben iki saat sallarim keyif alırım bı başkası çalışıyordur çocuğu vardır başka eşi sinirlidir vs vs yapamaz ilgilenemez beye emzirmekten keyif almaz yaaaa artık işkenceye dönüşür bazen insan çözüm arar herkesin iyiliği için bir başkasına ters gelen sana mantıklı gelmiş yapmışsın bende kiyamiyorumm hep kendimden gidiyooo ama bı şekilde büyüyorlar elhamdülillah
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ben egitim falan vermicem, aglasa da kıyamam zaten bana guvensin isterim. Gorumcemin ogku 2.5 yasinda gece uyanmazmis simdi zamanla kendi alisti egitim vs yok. Kiz kardesimde oyleydi. Elbet ogrenecek aceleye gerek yok bence.
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Kızım epilepsi hastası ağlamasın diye çizgi film izlettim az kalsın otizm olacaktı şimdi bunu da yaparsam nöbetlerini sayamam her ağladığında yanında olmayı tercih ederim yapanlarada saygı duyuyorum
0 oy
(868 puan) tarafından
böyle okuyunca düşünüyorum sorun bizde mi acaba çocuk viyk dedigi anda içimiz gidiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 448 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde SakızSardunya (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 806 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 16Nur16 (167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 661 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Miraeymen (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 491 göst.