0 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,662 puan) tarafından
3 gündür tuvalet egitimine basladik ilk iki gün zorakide olsa tuvalete gitti yapti da ama dun aksamdan beri tuvaletini tutuyo saat 7 den beride tuvalete goturmeye calisiyorum kaciyodu zoraki gittik yapmiyicam korkuyom diyo altinada yapmamis gecede yapmamis bir sknt olucak bu kadar tutabilirler mi altina bile yapsa cok mutlu olucam unuttu resmen nasil yapacagini ne yapabilirim nasil devam.edelim

4 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Korkuyorum diyecek Kadar brkletirsen yapacağı bu bağın ne desem bilemedim
(1,662 puan) tarafından
Haklisin yazin başladık ama bir türlü evde duramadık nisanlar temizlikler surekli yardım istendi baska yerde de tuvalete gitmek istemedi iki ara bir derede kaldim simdi de bu durum.cikti daha 31 aylık cokta buyuk degil
(12,271 puan) tarafından
Kız nasıl büyük değil ☺️ maşallahı var
(1,662 puan) tarafından
Cevremizdekiler 4 yasta once ogretmedigi icin bana kucuk geliyo tabi burda daha kucukken ogretenler de var :)
(12,271 puan) tarafından
Abovvv 4 yaş ne kız sen bakma canım onlarla benim kızımda bir gün inat etti gitmedi ama pes etti sonunda
Lazimlik ta mi yapıyor
(1,662 puan) tarafından
Yok canm lazimlikta var ama onu istemiyo normal tuvalete gidiyoruz
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Benim postlarima bi bak derim baya uzun yazdım yardımcı olur belki
(1,662 puan) tarafından
Tamm teşekkür ederim
(1,662 puan) tarafından
Hepsini yorumlarina kadar okudum insallah devami sizinki gibi iyi biter altina yapmadigina gore o kadar zorda degil yoksa koy verirdi icim rahatladi Allah razi olsun
(4,285 puan) tarafından
Ben de dedim ya canim kac saaatlerde tuttu böbrek sorunu var kızımın o yüzden de çok tedirgin oldum ama üstüne ne kadar gitmezsen ha bire cis kakis var mindiyw sormazsan kendileri artık söylemeye basliyor
(1,662 puan) tarafından
Aynen canm insallah alisacak
0 oy
(121 puan) tarafından
Cnm bebeğini odullendir. Korkuyorsa ona tuvaletini çizgi film gibi karaktere sok konustur. Mesela deki bak tuvaletin içinde üzülüyor arkadaşlarının yanına gitmek istiyor onlarla oyun oynamak istiyor sen birakmayinca üzülüyor falan de. Yapınca da aferin bak nasılsa gidiyor çok sevindi diyip ona bay bay yapsın daha sonra tuvaletini yaptığı için ödül ver neyi seviyor veya istiyorsa onun için yıldız toplasın gibi. Kızıma ben öyle yapmıştım cnm 
(1,662 puan) tarafından
Buyuk bir ayicik var onunla kapinin onunde bekliyoruz oyun oynuyoruz cikolatalar dondurmalar babasi supriz yumurta getiriyo her aksam bir arkadasin postunu okudum.bu kadar tutmasi normalmis zorda olsa altina yapardi bekleyip gorucem
(121 puan) tarafından
Anladım cnm tabi sen öyle sorunca ben de kızımla yaptığımız aklıma geldi ins sıkıntısız atlatirsin cnm bu süreci biraz zor oluyor.
(1,662 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm Allah razi olsun
0 oy
(11,250 puan) tarafından
Sen benim kızımı görseydin deli gibi bağırıp çişini asla yapmazdı 25 aylık falandı 1 hafta zorladı alıştı 
(1,662 puan) tarafından
İnsallah alışacak ya baska çare kacis yok gec bile kaldik biz
(11,250 puan) tarafından
Allah kolaylık versin cnm.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 333 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mrvcckg (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
17 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muazzez Ersoy (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 536 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.

Kategoriler

1,470,885 soru

24,091,625 cevap

331,774 kullanıcı

...