0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
İyi geceler herkese. Kızım 15 aylık 4 üstte 2 altta dişi vardı geçen haftalarda damaklarının hepsi şişmiş bi kaç dişide üstten patlatmıştı. 29 ekimde ateşi çıkar gibi oldu dişten olduğunu düşündüm. Ertesi günü de tekrar çıkınca hastaneye götürdüm boğazı şişmiş doktor damaklarını gördü jelde yazdı. Antibiyotik kullandım pazar günü bitti bugüne kadar iyiydi. 1.5 2 saat önce kızım ağlayarak uyandı ve hala uyanık ateşi yok. Sadece emiyor. Yerine koyduğum gibi ortalığı yıkıyor. Jel sürdüm biraz ilaç verdim ama sizce diş bu kadar yapar mı. İlk defa böyle bişey yaşıyorum. Abisi hiç böyle değildi diş çıkardığını bile anlamıyorduk.  Lütfen cevap verin. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önce sakin olmalıaın her bebek bir diş çıkarmazki canım demekki kızın zor çıkarıyo belli
(26 puan) tarafından
Diş yapar mı bu kadar peki?
tarafından
Tabiki yapıyo benim oğlum abartısız sabaha kadar ağlıyodu ishal kusma vardı birde ek olarak
(26 puan) tarafından
Kusma olmadıda 2 çocuğumda büyük tuvaletini sık sık yapıyordu diş çıkaracağı zamanlarda. Zaten oğlumda ordan anlıyordum diş olduğunu. Ama kızım çok farklı. Bilmiyorum. Allah bütün annelere yardım etsin.
tarafından
Aminn canım birde dişlerine karanfil zeytin yağı sür çok iyi geliyo
(26 puan) tarafından
Deniycem teşekkür ederim cevabınız için.
-Reklam-
0 oy
(21 puan) tarafından
Her bebek farklı canm oğlun gibi sakin çıkarmıyor belli ki benim kızımda çok zor çıkardı dişlerini mesela hastanelik olduk kusma ateş gecec ağlayarak uyanır ve zor sustururdum geçmiş olsn 
(26 puan) tarafından
Teşekkür ederim bu kadar beklemiyordum diğer dişlerinde böyle olmamıştı belki de hepsini bir çıkarttığı için böyle olmuştur.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 231 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 372 göst.