0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
kızlar bugün tam 38 +0 gebeyim 

bugün özele gittim doktorum bebeğim kilosu ne 2833 dedi normal dedi karın çevresi 35 hafta ile uyumlu dedi suyunda bebekte vs sıkıntı yok bende minyonum bebek belki de ondan küçük kızımda 2450 doğdu   

doktor cumartesi pazar alalım dedi istersin bende istemedim yani sancım yok sıkıntım yok biraz daha gelişebilir diye düşündüm

esim aaradı hele bi 39 ol bebek daha küçük olmadı haftaya cumartesi pazar alsın dedi .. sizce geçmi oluyor .yani az daha dursa kilo almaz mı yada risklimi olur mesela haftaya cumartesi 39+3oluyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Doktor alalım dediyse alsınlar sezryan olacaksın sanırım doguncada gelişir kilosunda bişey yokki riske girme hiç 
-Reklam-
0 oy
(251 puan) tarafından
Bir sıkıntıniz ve mecburiyetiniz yoksa bekleyin kendi sancinizi. Sonuçta doğum 40 hafta, Sezeryan olacaksaniz da Dr dinlemenizi tavsiye ederim
(346 puan) tarafından
sezeryan olacağım ama bir sıkıntı görmedi mesela az daha kilo almasına bekleyebilir burda 42 haftaya tadar beklenip sezeryana alınan da var bence erken
(251 puan) tarafından
Şöyle soyleyim. Siz Sezeryan olacaksaniz, ve beklemeye karar verdiğiniz taktirde sizi korkutmak istemem ama yarın anı başlayan doğum sancısı ile açılmamış bile olabilir. Yani bir yandan da onun acısını çekmek var. Bunu yaşayan arkadaşlarım var. Tabiki taktir sizin.
(251 puan) tarafından
Açılmaniz olabilir diyecektim
0 oy
tarafından
Herhangi bir sıkıntın yoksa kesinlikle bekle. Haftan geç değil ki. Doktor niye acele ediyor. Sorun mu var ?
(346 puan) tarafından
karın çevresi 35 hafta ile uyumlu suyu vs sıkıntı yok
0 oy
tarafından
Canm doktorun bi bildiği vardır 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Sezeryansan doktorunu dinle normal yapcaksan bekle
0 oy
(545 puan) tarafından
Sezeryan olacaksın heralde alalim dediğine göre sezeryan da beklemek pek önerilmez çünkü sancı ya da başka bişey olabilir sancı su gelmeden almak ister doktor 
0 oy
(54 puan) tarafından
Eğer bir riskiniz yoksa bekleyin ben 40+6 da doğum yapmıştım. Hatta bebek gelişimi diye bi uygulamam vardı geç doğan bebeklerin tırnakları saçları daha uzun olur gözleri daha parlak olur dünyaya daha iyi uyum sağlarlar falan diyordu tabi her bebekte farklı olabilir ama kızımda hepsinden vardı. Bi araştırın isterseniz doktorunuza da sorun ona göre karar verin. Beni doktorum beklemişti ama benim hiç sancım yada açılmam olmamıştı. 
0 oy
tarafından
Anne karnında ki bir gün dünyada ki bir haftadan faydalı ama doktor neye göre alalım diyor
0 oy
(554 puan) tarafından
Canım sezeryanda olsa biraz daha bekleyebilirsin özelde olacaksa doktorun aradığın an elinin altında 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 246 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 730 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 902 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde FundArm!n (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 451 göst.