0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (2,342 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar hanımlar. Ağustostan beri kızımı tuvalete alıştırmaya çalışıyorum. Bi ara söylüyo, Bi ara yine söylemeyip sürekli altına kaçırıyo. İlk zamanlar birkaç gün sürüyodu kaçırmaları sonra alışmıştı. Son 20 gündür sürekli altına çiş ve kaka yapıyo. Hastalandı o yüzden oldu dedim ama iyileşti yani. Çok çaresiz hissediyorum artık. Güzellikle konuşuyoruz anlamıyo, bazen kendimi tutamayıp kızıyorum olmuyo. Eşim de bez bağla diyip duruyodu inat etmiştim bağlamıyodum ama bu akşam pes ettim sinirlenip altını bezledim. Allah aşkına Bi akıl verin bana ya. Ne yapacağımı bilmiyorum.

3 Cevaplar

0 oy
(46 puan) tarafından
Once öğrenip sonra tekrar altina yapmaya başladıysa psikolojik bi sebep olabilirmiş oyle bir yazi okumuştum. Bence ne kendini ne de kızını yıpratma. Olcağı zaman oluyor. Doktorunada danışabilirsin. 
(2,342 puan) tarafından
Bende bilmiyorum niye böyle olduğunu. Çok üzülüyorum ağlıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,342 puan) tarafından

Postum üste çıksın :'(

0 oy
tarafından
Iki kızım da tam üç ayda öğrendi pes etme canım sakin kalmaya çalış o kadar emeğini boşa atma üç yaş küçük değil ikincinkizimda bende olmuştu tam öğrendi dedim sanki başa dönmüş gibi tekrar yapmaya başladı ama on gün sonra dahada yapmadı Allah yardımcın olsun bazı çocuklar malesef zor öğreniyor aileden genitik olarakta olabilir bu mesele 
(2,342 puan) tarafından
Neden böyle olduğunu hiç anlamıyorum. İkimiz de çok yıprandık. Gece bezini bağladım, yaptıktan sonra anne çiş yaptım dedi. Ama uyanınca dediğin gibi yapacam, pes etmek istemiyorum ☹
tarafından
Gece hic baglama cis egtiminde ennbuyuk yapilan hata odul ver lazimlogina yapinca konus yani kucuk deme al karşına konuş tüm duygularini anlar çok uğradık de sen büyüdün artık bez bağlamak olmaz de üzülüyorum de sen söyleyince çok mutlu oluyorum de küçük deme herşeyi anlar o canım
(2,342 puan) tarafından
Hiç bağlamamistim zaten gece canım. Evet artık küçük değil her şeyi anlıyo, anlatıyorum ama yok yani düzelmedi 20 gündür.
tarafından
Allah bol sabır versin canim
(2,342 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,525 soru

24,140,616 cevap

334,476 kullanıcı

...