Yavru görme engelli bir kedi eşim veteriner tedavisini yaptı ben kendim getir dedim ama hep kapi eşiğinde yatıyor dışarı çıkamıyorum gözleri görmediği için kapıyı açınca içeri girmeye çalışıyor onu beslemek için dışarı çıkamıyorum kapı eşiğine çıkmasa yine sorun değil ama ayağı kolu kapıya sıkışacak diye korkuyorum hamileyim ellemeye de korkuyorum cirmalarsa bide kuduz aşısı vs işi çıkmasın başıma napacam ben nasıl kapı eşiğinden gider ona yastık yaptik orda yatsın diye ama oraya da çıkmıyor hem üzülüyorum hem korkuyorum kedi besleyenler bir yardımcı olsun kapı eşiğine kedilerin sevmediği bir kokuyu sürsem olur mu ne kokusu sevmiyorlar internette limon kokusu diyordu yarım limon koydum kapıya onu kokluyor hala orda oturuyor bı köşede yatsın sorun değil ama kapıya sıkışacak bir gün günde elli kez kediye bakıyorum geldi mi orda mi beslendi mi diye gitmesin ama orada da yatmasin diye napabilirim dalga geçmeyin lütfen hayatımda hiç hayvan beslemedim bı kuşum var tecrübem de yok o yüzden buraya yazdım.
1,486,335 soru
24,299,825 cevap
343,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın