+1 oy
607 göst.
Diğer kategorisinde (848 puan) tarafından
Ya akşama kadar oturmiyim gerekirse dip köşe de temizlik yapsam evimde temizlik kokusu yok kafayı yicem oda parfümü aldım oda 15 dk sonra koku kalmıyor siz ne yapıyorsunuz koku kalıcılığı için neler kullanıuorsunuz

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ca sabun kullanıyorum. Ozaman kokuyor. Odanın kırlent perde halı örtüsü falan yikayacagik zaman sabun rendeleyip atınca bir hafta sabun kokusu geliyormutfak perde sandalye minderi falan jnlarsada
-Reklam-
0 oy
tarafından

Parfum sık. Looo :D:D

tarafından
Ahahaha parfümmü dayanır manyak :D
tarafından
Kız ne ölçek sadece eve sikacak ya zaten gezdikçe kendiside kokacak ;D
0 oy
(629 puan) tarafından
Canim evin genismi buyukmu mesela benim suan idareten oturdugum ev kucuk sinir oluyorum agliyorum bazen temizlik yapamiyorum fazla diye yapsamda aksam hic belli degil
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Walla yumos mavi var lilyym.o la yika koltuk perde heryeri.birde yumosun pembe fisfis kokusu var tuvsletlere perdelere ondan sık.3 4 gn kokar
0 oy
(6,325 puan) tarafından
Vala bnde dışardan eve gelince kokuyor ben hemen camı açıp hep havalndryorum 
0 oy
tarafından
Evim hep bingo soft yumusatıcı kokar cok kalıcı
0 oy
tarafından
Temiz kokuyodur ama sürekli evdesin ya sen farketmiyosındur canm
0 oy
(960 puan) tarafından
Sen evin için de oldugun için kokuyu bi süre sonra almıyorsun ama dısardan gelen alır ben çok temizlik yaparım bana kokmaz dısardan giren der ev deterjan koyuyor diye
0 oy
(721 puan) tarafından
Yotubede gòrmuşdum bi kapak yumşatici içine su dok kariştir divan kapi cam mutfak her yeri onunla sil cok gùzel kokuyor ev, bende binqo soft kirmizi rengli olandan vardi kokusu cok gùzel onun boş bi fisfislı kaba doktum òyle daha kolay oluyor
0 oy
(162 puan) tarafından
Yumusaticiyi bir tencerede kaynatıyorum evin her yeri miss gibi kokuyor 
(162 puan) tarafından
Evet su ile karıştırıyorum kaynatıyorum her yer kokuyir
(162 puan) tarafından
Dene bencr
(848 puan) tarafından
Bende yapcam birazdan koca gitsin evden onu bekliyorum
(162 puan) tarafından
Dene de yaz
(848 puan) tarafından
valla iyice sı.çtık eve yaa bilmediğimden az bişey suya 1 kapak yumuşatıcı koydum da sa.lak gibi unuttum hemi oda da tv izliyordum bir koku geldi koştum tava yanmış evin içi duman dolmuş şimdi evin içi leş gibi yanık kokuyor birde gülsem mi ağlasam mı bilemedim ya çıldırıcam kdjdjdjdhdhdjdkrorkrjjrhejeırırrj
0 oy
(929 puan) tarafından
Benim ev ya çamaşır suyu ya parfüm kokar her kez farkediyo komşular
0 oy
(193 puan) tarafından
Viledaya yumusatici kokuyorum ve boş sprey kutusuna yunuşatici koyup halilara skyorum
(3,238 puan) tarafından
Bende:)  perdelere halılara sıkıyorum
0 oy
tarafından
Ben bı kere şampuan döktüm bir kapak viledeya ev banyo yapmış gibi koktu yüzey temizleyici kullan dizxi o çok kalıcı oluyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 286 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 297 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Linkin (22,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 450 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 525 göst.
15 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Gurbet eslemnur (1,012 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,993 soru

24,066,519 cevap

330,396 kullanıcı

...