0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sizin orda temizlige ne kadar geliyorlar detaylı bilginiz varmı . Ben şimdi hamileyim 33 haftalık normalde ben yapiyordum babamın evini ama artık yapamıyorum babamda ssolsun salonds sigara içmiş lavabolar mutfaklar berbat durumda mecbur temizlikçi tuttum 2 tane kadın gelicek sabah 8.30 gibi komple detaylı yapicaklar iç dış 500 lira malzemelerde onlardan ben sadece cam bezi alicam sizce iyimi . 

8 Cevaplar

0 oy
(15,063 puan) tarafından

Bence çok iyi 250 250 tüm gün ve komple ev gayet iyi. Hak edene hakkını vermek lazım ki iyi iş yapsınlar. Öyle 100 TL verince kendini patron zannedenlere gıcık oluyorum zaten verdiğin para ne ki akşama kadar çalışsın istiyorlar birde :angry:

tarafından
Öyle canım o yüzden burda aldatıldım ama çocuğum var diyenlere çok sinir oluyorum çünkü canlı olarak bizzat annemden yaşadım . Düşünsene 16 yaşında evleniyorsun senelerce çalışıyorsunuz karı koca dişinden tirnagindan arttirdigin parayla kendi imkanlarınla emekli oluyorsun ve ilkokul 5 terksin . Sonra kocanla birlikte kucuck bir bakkaldan koca bir markete çeviriyorsun evin araban herseyin var çok şükür diyeceğin yaşta adam gidiyor karıya kıza yediriyor evi satıp kimsenin haberi olmadan bir gecede marketi devretti geldi ya be müslüman bu kadin senelerce seninle telef oldu ya hani bu kadının emekleri . Sonra sevgilisini dövmüş darp kız kaçırma cezaevine girdi yani rezil bir hayat aslında düşününce çok öfkeleniyorum ama geçmişte kaldığı için yinede saygıda kusur etmiyorum ne yapıyım buda benim sınavım canım
(15,063 puan) tarafından
Ah ah kuzum bilemedim inan ki annen her konuda haklı har vurup harman savursa bile aldatılmak hiç bir kadının hakkı değil rabbim kimseye yaşatmasın :( bı laf var da hepimiz biliyoruz direk o aklıma geldi amca şuan kafasını duvarlara da vursa giden geri gelmiyor :( dedem de aynı karı kız yoktu ama çok dövmus herkes anlatır elektrik mi vermemiş kablolarla mi dovmemis 32 yaşında ölmus anneannem :(
tarafından
Yaaa Allah rahmet eylesin 32 yaş ne demek ya daha hayatının baharında elektrik vermek nedir nasıl insan dışi bir haraket . Şimdi dedenin hangi çocuğu sahip çıkabilir bı adam sahip ciksalar bile annelerine yapılan bu işkenceyi kim kabul edebilir . Gerçekten böyle insanlardan uzak etsin Allah
(15,063 puan) tarafından
O da görücü usulü kurbandır eminim. Şuan dayımla beraber kalıyorlar ama dayım evlense tek kalacak eminim kimse bakmaz :(
tarafından
Bende eminim malesef ki yazık kimse kabul etmeyecek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babanızın sigara içmesi ile temizliğin ne alakası var canim yaaaa adam heryere sigara tussusumu verdi sanki içip atmıştır
tarafından
Canım çok içmiş resmen birini yakmış birini söndürmüş bende bakamadım hamileliğimden dolayı baya sinmiş kokusu pimapenlerin kenarları bile sapsarı olmuş sigara işte o yüzden dedim
(7,161 puan) tarafından
Canım öyle deme valla sigara içilen ev acayip kötü kokuyor birde hemen kapı kenarları falan sararıyor
tarafından
Ha onu bilemem canim pardon evet bende hiç sevmem kokusunu
0 oy
tarafından
Evet burdada 2 kisi  500 ede gelen var 400 ede ama aşağısı yok malesef
tarafından
Normalde 600 müs adam kırmadı beni ssolsun pszarlik yaptık 500 e indirdi
tarafından
Kim nekadar koparırsa ama onlarında işi zor Allah yardımcıları olsun
tarafından
Evet kesinlikle çok zor Allah yardım etsin ama alinlarinin teriyle kazanıyorlar biz yeri geliyor kendi evimizi zor temizliyoruz onlar başkalarının evlerini mis gibi yapıyorlar o yüzden gözüm gormeyecek o parayı
tarafından
Tabiki canm  hadi sana kolay gelsin şimdiden☺
tarafından
Çok saol ❤️❤️
0 oy
tarafından
Canım bence normal ne ucuz ki şu pahalilikta ta yazın memleketeyken 400 lira istemişlerdi normal bence 
tarafından
Bencede hem heryeri yapicakmislar ben ilk defa çağırdımda o yüzden sormak istedim heryerde aynımı diye
tarafından
Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alin gülerek kirlettin şimdiden cnm
tarafından
Allah razı olsun canım ❤️❤️
0 oy
tarafından
Iyi canim 200 250 den aşağıya gelmiyorlar 2 tanesi heryeri temizler
tarafından
Aynen canım benimde ona ihtiyscim vsr dogumum yaklaştı büyük ihtimal teyzemler vs. Babamın evde kalmak isteyecekler çünkü annemin hatırası o ev
0 oy
tarafından
Tüm gün 350'ye geliyorlar bizim burada 
tarafından
Normalde tek kadın gelirse bunlardada 350 imiş canım 2 kadın gelince genel temizlik 400 Muş detaylı 600 Muş adam bana saolsun indirim yaptı detaylı temizlik iki kişi 500 e gelicekler hem bütün malzemeler onlardan
tarafından
Bence çok çok iyi canım iyi yaptın
0 oy
tarafından
200 250 canm istanbul 95 metre kareye 
tarafından
Genel temizlik sanırım canım
tarafından
Evet canm dip köşe camlarda dahil
0 oy
tarafından
Ben istda yarım gün 130 tl gidiyorum