0 oy
1,552 göst.
Diğer kategorisinde (1,145 puan) tarafından

Dün oğlumu yatirdim annemde mutfağa  gidip gelmemle bir çığlık koptu nasik firladim bilmiyorum bir gittim oğlum burnundan sütler çıktı mosmor olmuştu beynim durdu anlatamam o an yasadigimi bugunde birden nefes  alamadı mosmor oldu  ilk defa böyle oldu yarın  doktora randevu  aldım bakalım ne dicekler okadar korktum ki saatlerce  ağladım kendime gelemedim hemen yan çevirdim yataktan  düştü sandım umarım kötü birsey  yoktur bu durumu yaşayan  varmı kızlar :(:'(

27 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından
Merhaba cok gecms olsn canim benum bi arkadasmn 7 aylk kizida boyle boyle oluyor allah korusun epiepsi kirizi gibi agzndan kopk gelp elleri ayaklari ice kivirip gozlerinu dkiyordu allah allah korusun benim arkadasm cocugna bakamiyordu boyle.bi durum olunca  bigozlemle mecbr annesisin acida olsa sen gozlemliceksn dmi yani ama o ani ani yasarken sakn ellerni agznu acmaya calsmayacakmssn yan cevirip kendne gelmesnj beklemen lazmmis ayni zmanda dlinide kontrl ediceksn rabbim insallah butun cocouklari korusun hastaligi onlardan uxak tutsun insllah kotu biseyi yoktur yavrnu sna bagislasn :( 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kizimin biriside oyle olmustu mamadan sonra birden burnundan agzindan cikartti tikandi mosmor kesildi hastaneye zor yetistik öluyodu nerdeyse sonra hirkac daha morardi aglarken fln sonrada kalbinde ufurum duyulmaya basladi randevu aldim bakalim kardiyologa goturucem insallah kotu bsyi yoktur bebeginin canim cok gecmis olsun
0 oy
(738 puan) tarafından
Kolik bir bebek mi yani gaz sorunu olabilir
0 oy
tarafından
Allah şifasını versin canım götürdün mü doktora 
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm reflü olabilir yastık koy altına yüksek kalsın
0 oy
(762 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim yavrularımızı korusun 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Geçmiş olsun muhtemelen kusmuğu genizine kaçmıştır yan yatır

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 881 göst.
24 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,690 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 999 göst.
0 oy
6 cevap 678 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
75 cevap 3,506 göst.

Kategoriler

1,473,349 soru

24,123,578 cevap

333,608 kullanıcı

...