0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar en son 32 de gittim daha baş aşağı dönmemiş dedi doktor şimdi 34 haftalğm ve bugn kontrolüm vardı doktor bebek baş aşağı dönmüş ve doğum pozisyonunı almş dedi kilosu 2 kilo 465 gram boyuda 45 cm gelişimi iyi  bugn sabah bebek kendni çok lastı karnm ağrıyordu nstye girdm çok az sancm çıktı baş aşağı dönmesi iyi bişeymi  yoksa erken doğum mu oluyor artk daha dikkatli olmalımıym sizin bebekleriniz kaçıncı hafta da doğum pozisyonu aldı ve aldıktan sonra ne zmn doğum yaptınız yardım edermsnz 

10 Cevaplar

0 oy
(1,603 puan) tarafından
Benim oğlum da 34 haftalık doğdu kilosu da 2 bucuktu ciğer geliştirici yaptılar 2 doz ertesi gün doğuma aldılar beni durmuyordu bebeğim 
tarafından
Ya bende korkyrm doktor en azından 2 haftaya kadr beklese çok iyi olur dedi bakalm benm bebeğm durucakmı yoksa sabırszmı olucak
(1,603 puan) tarafından
İnşallah zamanında gelir bebisin
tarafından
İnşlh cnm çok tşkr ederm  allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana 20 haftadan itibaren hep baş aşağı dediler 38+3te doğurdum canım 
tarafından
Ya ne güzel bnm bebeğm 2 hafta içinde dönmüş doktor da bana 2 3 hafta beklese çok iyi olur dedi
tarafından
Yok canım bişey olmaz Allahın izniyle korkma korkup kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun
tarafından
Çok tşk ederdm cnm allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Anormal bisey yok bebegim 32 haftada pozisyon aldı. 39 da dogdu
tarafından
Ya ne güzel doktor 2 3 hafta brklese çok iyi olur dedi bi an korktm bende erken doğum olmasndan benm bebğm 32 de dönmemişti 2 hafta içinde dönmş
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Benimki de o haftalarda geçti doğum pozisyonuna 36.haftada doğum yaptım bebeğin kilosu 3.90 gr di bi sorun çıkmadı çok şükür gelişimini tamamlamıştı artık 
tarafından
Benmde doktorum bugn 2 3 haftaya kadr beklese çok iyi olur dedi kilosu fln herşey iyiydi gelişimide güzeldi
(1,421 puan) tarafından
Vaktinde doğar inşallah hayırlısıyla
tarafından
Amin inşlh çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(163,555 puan) tarafından
boya kiloya takilma o cihazlar yanlis olcuyo
tarafından
Kilosu önemli deyl sağlıklı olsn yeter doktor 2 hafta beklese çok iyi olur dedi bende ordn korktm erken doğm olur diye
dikkat et kendine allah buyuk bisi olmaz ins
tarafından
Amin inşlh cnm bnm Allah razı olsun rabbm en kısa zmnda sağsağlim seninde kucağna almayı nasip eder inşlh ❤️
❣❤❣❤❣❣❤❣❤
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Ne güzel işte canım normal doğum istiyorsan. Doğum pozisyonunu almış olması demek erken doğum olacak demek değil.  vaktiyle sağ salim gelsin inşallah.  benim tersti dün 34w3 gunluguz  ben de dönmesi için dua ediyorum. Ne olacağını  rabbimden gayrisi bilemez  ama normal dogumla olmasını isterim oğlumun da..
tarafından
Çok istrm norml doğum olmasnı baştan beri dua edyrm norml doğum olsn diye doktorm da pozisyon alması çok iyi norml doğum için ve en azından  2 hafta kadr beklese çok iyi olur dedi o sözü korkuttu beni biraz bugnde biraz sancm çıktı daha da endişelndm inşlh seninde bebğn baş aşağı döner vaktinde gelsinler
(3,695 puan) tarafından
Amin canım amin. Sağlıkla vaktinde kavuşalım inşallah..
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Benim kızım 29. Haftada döndü doğum pozisyonu aldı ağrılarım da vardı 2 haftada bir gittim 35 den sonra her hafta gittim hiç değiştirmedi pozisyonu 37 den sonra rahattım temizliğimi de yaptım yerde sildim ayakta da dolandım 39 da doğdu sıkıntı etme 37 ye kadar dikkat et kendine sadece iş yapma
tarafından
Doktorm günlük işlerini yapablrsn dedi nst de sancm biraz çıktı doktorumda 2 3 hafta kadr beklese çok şyi olur dedi
0 oy
tarafından
Kimseyle kıyaslama kendi 3 cocuk dogurdum ucunde ayri macera 3, cocukta degil bas agagi 28 haftalikken rahime inmisti 37 haftaya kadar bekledik bu sefer yukari cikti dahada inmedi 40+2de suniyle dogum yaptim
tarafından
Koyaslama deyl cnm endişelndm biraz erken doğumdan fln doktorda 2 3 hafta brklese çok iyi olur dedi
tarafından
Zamanında gelir zaten
0 oy
(12,084 puan) tarafından
30 haftalarda pozisyon alıyorlar cnm merak etme sancılarını olursa takip et bol bol ceviz fındık  bal muz ye  bebeğin gelişsin son ayda büyüyorlar zaten 
tarafından
32 de gittşğimde pozisyn almamştı 2 hafta içinde pozisyon almş nst de biraz  sancıda çıkınca doktor 2 3 hafta beklese çok iyi olur dedi cevz yiyemyrm ben ama muz yiyrm haşlanmş yumurta da yiyrm gelişimi için çok tşkr ederm cnm
(12,084 puan) tarafından
Doktorum bana balık yağı yazmıştı balık yiyemedim için ve dinlemedim  almadım bebeğim zayıf doğdu balık yağının faydası olucağını düşünüyorum bide doktoruna danış istersen:)
tarafından
Balık yağını içiyrm cnm 30 haftdn itibaren içiyrm onun sayesnde gelişimi iyi onu kullnmdn önce birz gerideydi
0 oy
tarafından

Nts sanciniz  çıktı ise sürekli yatarak dinlenin doğumu tetikleyicik  işler yapmayın. 4 hafta daha iicerde uyusun :) erkenden gelmeye niyet etmesin. 

Çok geçmiş olsun canım ♡

tarafından
Öyle fazla sancm çıkmadı biraz çıktı doktor da 2 3 hafta kadr beklese yine iyi dedi gelişimi flnda iyi
bana da fazla yorma kendini dediii bakalm 3 hafta sonra kontrole gidicm çok tşkr ederm cnm rabbm sağsağlim tam vaktinde kıcağmza almayı nasip etsin inşallah ❤️

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 321 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 469 göst.
23 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilaylamdd (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 316 göst.

Kategoriler

1,477,064 soru

24,177,882 cevap

336,209 kullanıcı

...