0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Bu durumu aranizda yaşayan var mi ? Agda ile alınsa  çoğalır mi ? Almalimiyim  yoksa kalmalı.  

9 Cevaplar

0 oy
(960 puan) tarafından
Benim oldu hamilelikte önce 1 2 kıl çıkardı alırdım ama sonra çok tüylenme oldu her yerim de boynum çenem göbek almıyorum suan dökülürmüş doğumdan sonra sadece çenemi aldım iple
(19 puan) tarafından
Benimde korkum ya çoğalırsa diye ama rahatsız da oluyorum bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından
Aynı durumu yaşıyorum canım 17 haftalık gebeyim cidden karnım aşırı tuylendi çıkmayan yerlerde bile olmaya başladı cok morel bozucu
(19 puan) tarafından
Umarım inşallah doğumdan sonra dökülür
(777 puan) tarafından
Benim ilkte dökülme olmadı maalesef şuan ikinciye gebeyim daha fazla artı utaniyorum artık :/
0 oy
(410 puan) tarafından
Benim göğüs kıllarım bile vardı eşimle yarışıyorduk.doğumdan sonra hepsi döküldü duşta bol bol kese yapınca daha da kolaylaştı dökülmesi.
(19 puan) tarafından
Inşallah benimki de öyle olur .
0 oy
tarafından
Alırsan koklero canlandırmış olursun hiç bı şekilde alma
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Bende bir tane gobekte bir tane cenemde çıktı ikisini de kopardm kimisi hamilelik sonrasi gidiyor dokunmayin diyor ama cirkin duruyo.
0 oy
(337 puan) tarafından
Canim benim hamilelikten once cok vardi hamile kaldim rahatsiz edici olmaya basladi valla hep jilet vurdum her banyoda gebelik bitti simdi hic yok desem yeri yine ara ara jilet vuruyom ama gördüğüm 1 2 tane digerleri de git hikmet hamilelikte mi bilmem :)
0 oy
(545 puan) tarafından
Evet yaşıyorum şuan göbeğim baya tüylendi ama alma sakın doğumdan sonra dökülüyor alırsan kalıcı olur sürekli çıkar 
0 oy
tarafından
Bnde oldu almadm kendi kendine döküldü doğum yapınca 
0 oy
tarafından
Bende hep vardı hamıleyken karnım gerildiği için dha çok belli oldu sakın alma kalınlaşır çoğalır Hamıle kaldıktan sonra çıktıysa doğum yapınca dökülür bende hep vardı o yüzden dökülmedi 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 78 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Tuumasal (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 327 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherhanim53 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 725 göst.
0 oy
16 cevap 259 göst.

Kategoriler