0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

kızlar bunlar benim açlık değerlerim ben hazirandan itibaren hamilelik için yaptırdım önceki iki sonuçu pek aldırmayın haziran ve sonrası için 1 ay kadar önce strip ile açlık kan şekerime bakıldı ve yüksek çıktı ama şimdi e nabız dan geçmiş sonuçlarıma baktım (bu sonuçlar kadın doğumun aylık istediği tahlil sonuçları o zaman şekerim falan yoktu) kan ile bakılanlar hep iyi çıkmış ama strip ile bakılan 96 çıkmış sizce strip yanlış sonıç vermiş olsbilir mi iki hafta sonra yükleme testi yapılacak zsten ama merak ediyorum yine de 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnan hiç bilgim yok cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah
tarafından
İnşallah canım ya kaç aydır canım baklava çekiyor böyle hiç canım bişey çekmezdi benim tersi gibi resmen tadı ağzıma geliyor doktor diyet verdi yiyemiyorum 2 hsfta sonra şekerim normal çıkar da inşallaj ilk yapacağım şey baklava almak olacak :(
tarafından
Ay cnm ya rabbim şifa versin inşallah umarım yersin
-Reklam-
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Ne için yapılıyor bu? Bana şeker yüklemesi yapıldı hamileyken ama böyle bir şey değildi. Onun için soruyorum
tarafından
Canım bu attıklarım kadın doğum doktorumun bana aylık olarak yaptırmamı istediği tahliller şeker yükleme 2 hafta sonra yapılacak bana da 26 haftalık hamileyim bende bebeğin suyu fazla şekere baktır dedi doktor bende sağlıkocağında açlık ve tokluk olarak şeker hastalarının ölçüm yaptığı cihazla yani striple baktırdım ama strip yanlış sonıç verir diyenlerde oldu doktorum da dahil şeker yükleme yapılana kadar yine de diyet yap dedi yani kısacası şekerin durumuna bakılıyor normal seyrediyor mu diye
(8,177 puan) tarafından
Anladım canım. Benim de suyu fazla ve kiloluydu ayına göre. Yüklemeden önceki açlık şekerim yüksek çıktı benim de. Diyet yaptım. Mesela meyve bir tanecik yiyordum filan. Bu sefer de çok düşmüştü. Sen de meyveye özellikle dikkat et
tarafından
Zaten dayanamadığım tek şey meyve :(
(8,177 puan) tarafından
Biraz sabretmelisin canım. Birer dilim tadımlık ye ama fazlasını yeme. Bebeğini düşün

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
3 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Anneolmakistiyorum (76 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,407 soru

24,183,025 cevap

336,445 kullanıcı

...