0 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Doktora gittik bağırsak enfeksiyonu olmuş dedi kusması da var mı dedi yok dedim olsa serum takacaklardi ilaç verdi o kadar çok yapiyo ki yarim saatte bir dışkısını yapiyo ishalde olsa bu kadar sık  yapması normal mi var mı başına gelen nasıl geçecek bu hastalık mahvoldu çocuğum uyuyamiyo bile 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Bebeğin kaç yaşında ? Muz , elma , patates , bunla ishale iyi gelir. 
(829 puan) tarafından
19 aylik hiç yemek yemiyo sadece mama keşke yese
tarafından
Mamayi umuttur ona tiksindirmesini sağla . Yanına bir çocuk getir o yesin o da ondan baka baka yer belki.
-Reklam-
0 oy
(22,788 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Allah'ım şifa versin. Bizimki de usutmus uyuyamiyo. Suyunu ihmal etmeyin. Bol su icirin muhakkak. Yoksa kötü olur yavrucak
(829 puan) tarafından
Evet doktorda öyle dedi ısırıyorum zorla da olsa
0 oy
tarafından
Bebeğin ne kadarlık yazmamışsın ama benim oğlumda ishal oldu kusması geçti ishali 25 gün sürdü ilaç kullandım geçmedi su içşrdim bol bol ço pis bir salgın vardı muz patates başladım pirinç lapası yaptım çörekotunu yoğurtla karıştırıp verdim öyle geçti çok şükür
(829 puan) tarafından
25 gün mü  Allahım çok kötü bisey ya 2 günde mahvoldu çocuk benimki yemiyo bide yese bende veriyorum ama zorla 1 2 lokma ağzına tikistiriyorum
tarafından
Benimkide öyle valla zayıfladı baya
0 oy
tarafından
kaka tahlili yapıldı mi canım Allah korusun Rota virüs de olabilir yarim saate benm bebegm rota virüsüne yakalandığında yapıyordu 
(829 puan) tarafından
Rotavirus asisi yaptırdım ama bütün belirtiler onu gösteriyo bi arkadaşın çocuğuda oldu aşısını o da aynı durumda şu an asi ise yaramiyo sanirim
tarafından
asi daha hafif geçirmesini sağlıyor diye biliyordum kuzum araştırmak lazım
0 oy
tarafından
Allah şifa versin. Bağırsak enfeksiyonu hemen atlatilmiyo vücudu yoruyo. Beslenmesi şu süreçte en önemli olay. İshal olduğu için vucudu susuz kalıyor bunun için  bol su içmesi gerekiyor ayrıca probiyotik bağırsakları icin gerekli. Ev yoğurdu , kuvvetli vücuda destek verecek yiyecekler  yedirmelisin ki güçten düşmesin vücut cabuk toparlasin.
(829 puan) tarafından
Hiçbişey yemiyo bugün bide bu cıktı napican bilmiyorum ya
tarafından
Canim video açsan oyalasan yedirmeye çalış. Su icir özellikle ve komposto yap belki onu içmek ister vişne ya da meyve kompostosu çocuklar sever genelde kompostoyu
(829 puan) tarafından
Zaten normal yediklerini bile çizgi filmle yediriyorum şimdi öyle de yemiyo
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Canım bizde yaşadık aynısını dün 3 kez yaptı şükür ettim. Ne bez ne kıyafet kaldı yeminle yaptığı parçadan cikiyodu çocuğumun bizde 16 aylık olucaz. Muz Tursu yoğurt patates pilav ne yedirdiysem fayda etmedi. Eczaneden toz probiyotik aldım 2. Gün azalmaya başladı. Tam 6 gün sürdü
(829 puan) tarafından
Çok kötü bir durum gerçekten Allah yasatmasin bir daha
(1,067 puan) tarafından
Amin canım valla mahvetti çocukları
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Muz yedir cnm kahve ile limon sık yedir 
(829 puan) tarafından
Hiçbişey yemiyo canım ya aksambyine götürucez serum takacaklar büyük ihtimal
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Cok icir canim..
(829 puan) tarafından
Iciriyorumda bisey yemiyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 228 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 472 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ergenin annesi (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 472 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Aycan (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,464 soru

24,058,790 cevap

330,040 kullanıcı

...