0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (169 puan) tarafından
Resmen karnı taş gibi bı gram uyku uyuyamadık . Fitil koydum alttan işe yarar kakasını yapar rahatlar belki diye ama kakasını da yapmadi karnı çatlayacak gibi . Önerisi olan var mı ?

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çörek otunu kaynat indirmeye yakın rezeneyi at demle içir kuzum rahatlar 5 aylık ebe içir bir tatlı kaşığı dedi çok faydasını gördüm dahası osmalak şurup hemen alıyor kabizligi
tarafından
Rezene yoksa çörek otu içir
(169 puan) tarafından
Kabız değil canım ama gazi var karnı taş gibi
tarafından
Tamm rezene ve çörek otu içir askm
(169 puan) tarafından
Tamam canım rezene yok çörek otunu kaynatıp suyunu mu vereyim acaba hemen işe yarar mı
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sıcak su (ağzının dayanamadı şekilde olsun ) içine az birsey şeker at canım.  Gazını almasına yardımcı olur. 

Sırtında bel kısmını ovala sonrasinda. İyi geliyor 

Ben kızımda ilaçlarda çözüm bulamadığında eski annane  yöntemini denerdim

0 oy
(3,676 puan) tarafından
Normalde  ılık su torbası yapıp koyuyordum battaniyenin üstünden ama altta çok yakmicak şekilde ısı vermesi gerekiyor çok rahatlatıyordu o olmassa havlu da çok yakmicak şekilde ısıtıp koyabilirsin ama ısısına çok dikkat et faydasını ben çok gördüm karnına masaj yapabilirsin internnete var gaz masajı onunda faydası oluyor bacaklarını karnına doğru götürüp hareket ettire bilirsin
0 oy
tarafından
Çoğu yorum ihtimallere dayalı oğlum doğduğundan beri zeytinyağı kullanıyorum hamdolsun hiç sıkıntı çekmedim ne zaman ikinci gün kakasını yapmazsa direk veriyorum o gün yada ertesinde çıkarır
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Benden sana ilaçsız kesin çözüm. Şu eski tip kiremitler varya kalın kare olan. 5 e 10 gibi bir tane ondan bulman lazım. Onu evde önce Bi güzel yıkayıp kurut sonra ocaga koy iyice Bi kızsın. O kızdıktan sonra kalın bir havlu ile suyun altına tut buharına hemen havluyu sar ve oğlunu üzerine oturt. Sabah öğle akşam o kiremit soğuyana kadar üç kez oturt ayaklarına da koy aynı şekilde akşamına patır patır salar. Bebesi olmayan kadını bebek sahibi yapar bu çözüm idrar yolu enfeksiyonu mu var hemen yap. Pek çok derde deva. Ama en önemlisi ayakları çorapsız gezmesin. 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Zeytinyagi icir canim ben bike kabız olunca kullaniyorum aninda etki ..
0 oy
(54,192 puan) tarafından
Uc yasinda kizim gaz sancısı cekiyoruz hala
(8,716 puan) tarafından
3 aylık bebeğimin gazından kafamı yiyen ben bu yoruma üzüldüm
(54,192 puan) tarafından
Sabahliyoduk bizde bebekken cok cektik iki uc ay bitti derken simdi çorapsız dursun gaz yapacak seyler yesin o gece kıvranıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 457 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 559 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,012 göst.