0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
17 aylık biseyi istiyor yapmayınca kendine vuruyor bağırıyor bizle oyun oynuyor ama vurup kaçıyor vurmayı oyun bellemis gibi hayiri anlamıyor cıs diyorum uf diyorum onuda anlamıyor gülüyor üstüne bida yapiyor gözümün içine baka baka kendini yere atiyor herşeyi istiyor eliyle ne gösterdi belli değil normal mi ya bunlar bizdemi var tek biseyi vermeyince de bana vuruyor yada elini sağa sola vuruyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
19 aylik yüzüm tirnak izi bu zamana kadar fiske bile vurmadim ama o beni dovuyor sacimi cekiyo kendini yere atiyo kafasini vuruyo duvara. Evimizde cit gürültü olmaz esimle asla kavga etmeyiz kotu şeylerede maruz kalmiyor ama bende oyleymisim esimde galiba bize cekti
tarafından
Bizdede kavga gürültü olmaz ben bazen bagiririm ama onuda gülerek vs nerden yapıyor anlamıyorum gün boyu ya dayak yiyorum ya kendine dayak atiyor
tarafından
Bende oyle cozum bulamadim illaki unutucak tek korkum kendini sinir olunfa atiyo bi gun yaricak kafasini Allah korusun
tarafından
Aynı valla çoğu zaman anlı kafası morariyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla benim oğlumda öyle bil iyoşar biz onları zamanla eğitice sanırım
tarafından
Ay anlamıyor ki gözüme bakıyor tek
tarafından
Sen anlat anlıyordur artık canım gün geçtikçe yapıcaktır anlattıklarını kafasında düxen veriyor şimdi
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Benim kız da 33 aylık  vurma yeni başladı ama  hep ağlar istediği bi şey olmadığında..  Ben de ne yapacağımı bilmiyorum.. 
tarafından
Bende ya valla
0 oy
tarafından
Pek kimse cevaplamamis kızlar post üste çıksın bı:)
0 oy
(2,781 puan) tarafından
16 aylık anlattıklarının fazlası var eksiği yok canım. Yalnız değilsin. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 228 göst.
7 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 232 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 434 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,918 cevap

336,556 kullanıcı

...