0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda kızlar kıvırcığı yıkıyıp kuruttum dal dal ayırıp saklama kabında dolaba koysam nasıl olur sizler nasıl saklıyorsunuz nasıl koyuyorsunuz dolaba 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dal dal ayırıp o sekılde koyunca cok cabuk solar o yuzden ben  posete koyuo sıkıca baglıyorum agzını o sekılde muhafaza edıyorum
tarafından
Çok ıslak ya ondan dedım ıslak satıyorlar burda
-Reklam-
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Poşetle saklıyorum ben ağzı hava almiycak şekilde kapatıyorum 
0 oy
tarafından
Direkt poşetle koyuyorum mesela halam hepsini yıkayıp kapaklı Bi büyük leğene salata yapıyor hergün yiyecekleri kadar çıkarıp yağ tuz limon koyuyor öyle de bozulmuyor 
0 oy
(187 puan) tarafından
Maydanoz kıvırcık vs bütün yeşillikleri saklama kabına koyuyorum dolapta öyle saklıyorum hiçbir şey olmuyor kullanacağımda ihtiyacım olanı alıp yıkayıp öyle kullanıyorum
tarafından
Dal dal ayırıp mı saklıyor canım
(187 puan) tarafından
Hayır maydanozun saplarını kesiyorum kıvırcığı ayırmıyorum hiç olduğu gibi koyuyorum kabın içine
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(960 puan) tarafından
Ben yıkamam tuppera koyarım yıkayup suyunu çektirince daha çabuk bozuluyor sanki. Kullancagım kadar çıkarıp 4 5 dk sirkeli suda bekletip kullanırım
tarafından
Temz bez ile kuruladım saklama kabına koydum  bozulmaz inşallah
(960 puan) tarafından
Gazeteye sarımcada uzum gidiyor taze soğan maydonoz filan
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Kıvırcıgi kağıt havluya sarıp buzdolabi poşetine kouyuyorum . Soğanda öyle duruyo bide kavonoza koyup ağzını kapatiyorum
0 oy
(853 puan) tarafından
Yıkayıp saklama dolabında saklıyorum cnm çok taze kalıyor
tarafından
Dimi kullanması da pratik olur hemen çıkar doğra
(853 puan) tarafından
Aynen hemende solmuyo 1 haftada kalıyor
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Gazeteye yada pencereye sararim isim var ise poşetle koyarim
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Yıkayıp iyice kurulayıp ekmek poşetleri varya incecik şeffaf olan zaten dolap poşeti gibi ona koyuyorum ağzını bağlıyorum ama dal dal ayirinca daha çabuk bozuluyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 281 göst.
16 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Milena16Miran (7,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 422 göst.
13 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde G.ll0 (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,477,393 soru

24,182,636 cevap

336,405 kullanıcı

...