0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (714 puan) tarafından
Kizlar sirke ve bit için ne yapılır denediginiz etkili yöntem varsa yazarmisini,

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Paranit eczanelerde satılıyor, en etkili yöntem o

(714 puan) tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Okurken kaşınmaya başladim
0 oy
tarafından

Eczanelerde Paranit  var onuda saçları temizleyin. Saçlarda kalan şirketlerine eliniz eli alin saçma ölü de olsa kalmasın. Yattığı yatak herseyi kaynar su ile temizce yıkayın. Kiz ise okula gidiuorsa bit tokatlarım var onlardan alin ilacli onlari  kokusuna bit sirke gelmiyor erkek çocuğu ise yaka rozetleri  var onlarda alabilirsiniz

(714 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Paranit en etkili çözüm bir iki yıkamada güzel taranirsa temizlenir gider. Ve buttikten sonra yine paranit koruma spreyi var bit gelmemesi için saçına sıkıyorsun. Evde çözüm istiyorsan ya saçı biyo yapicaksin yada mayonez şurup poşetle kapla üstüne de havlu sar gece öyle yat sabaha yıka tara işe yarar. Bide eskilerden gaz yağı surerlermis :)
(714 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Paranit kesinlikle ben baska care bulamadim kizima;)) şükür kurtulduk
(714 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(2,717 puan) tarafından
Bende kullandım ama gecmedi neden acaba
0 oy
tarafından
Aylarca mücadele ettim :D şimdi anlatıyorum... Yeni başlamışsa şanşlısın. Hemen ince taraklardan al.sirke al ve eczaneden iyi bir bit şampuanı... Banyo yapmadan önce saçını tara. Ardından bit şampuanını kullan. Üzerinde ne kadar bekletilmesi gerektiği yazıyor. Durulamadan önce ince tarak ile tara durula. Ardından saçına sirke dök poşete sar beklet. Aynı şekilde durulamadan tara. Durulayıp banyodan çıktıktan sonra tekrar tara. Kullandığın yastık kılıfı kıyafetleri çöp poşetine koy 2 3 gün beklet yüksek ayarda yıka
(714 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,874 puan) tarafından
Antibit canım hem uygun hemde çok iyi ayrı bit taragida al ama plastik olmasın demir 
(714 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Allahim o illet bulaştığı günler aklıma geldi .... bit şampuanı kullan canım sık sık tara kesinlikle elinle cek patlat bi tane bile kalmasin lavanta yagi kullanıyorum ben şu an bulasmamasi  için markete bile çıksam sıkıyorum hep çocuklara bi kere ağzım yandı daha da çok dikkat ediyorum 
(714 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 142 göst.
23 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Gadasini Aldigimmm (599 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 142 göst.
+1 oy
1 cevap 62 göst.
+3 oy
4 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,465,867 soru

24,022,219 cevap

328,270 kullanıcı

...