0 oy
268 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (955 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kaynım iki yıldır bizde kaliyo karısından ayrıldığı için. Kirayı, faturaları evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz. Oda eşimle aynı maaşı aliyo. Onun eve tek katkısı pazarı aliyo oda sadece meyve ve sebze.yumurta zeytin peynir yağ faln hep biz alıyoruz. Zaten kalmasını istemiyorum bu durumda beni rahatsız ediyo. Kızım doğdu bı hediye bile almadı. Aynı evde bile kalmasa insan aliyo. Sürekli kendine kıyafet ayakkabı faln aliyo bide. Rahatsız oluyorum ama eşimede söyleyemiyorum. Sadece geçen gün abin ne zamana kadar kalacak iki yıldır bizde kaliyo hiç mi duşunmuyo başka eve gideyim kendime düzen kurayım faln diye dedim sesini çıkarmadı. 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaynana kayınpeder yok mu? Varsa onlar dururken niye sizde kalıyor? Saçma bence, herkesin kendine göre bir düzeni var. Ben kabul etmezdim canım 

(955 puan) tarafından
Kaynanam var bekar kaynimla eltimde kalıyorlar. Eşime söyledim istemiyorum diye ama napayım sokağami atayım faln dedi. Bende bı daha bişey söylemedim.
tarafından
Kız ev üstüne ev olmaz, hazırcı bir de madem o kadar kazanıyor kendine ev tutsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kuzum ev ev ustuen olmuyor misafirden bir yere kadar hem.katkisi yok hemde hazıra yiyici. Eşinle konus acik.acik yolla. Ne öyle kazık.kadar adam yan gelip.yatacak sen hizmet edeceksin yok öyle dünya. Belki akşamları evinde süslenip.puslenip  gezeceksin  kaynin var çok ayıp.yani. 

Kendine ev tutsun veya kayinvalidenlerin yanına gitsin :)) 

(955 puan) tarafından
Keşke elimden gelsede göndersem.
tarafından
Eşinle konus tatlı dille.bizimde özel.hayatimiz.var kardeşin yüzden kendi evimde ben misafirim.de böyle rahat olmuyor diye . Kayninin yüzünde soule yani taşınmak.varmi.niyeti de diye. Ben olsam.soulerim bekar adamın ne işi var 2 yildir aynı yerde
(955 puan) tarafından
Cnm zaten en baştan beri söyledim. Ama abime git diyemem sokaktami kalsın faln diye söyledi. Almanya'dan birini bulup evlenecekmiş. Ama kim bilir ne zamn bulur
tarafından
Kuzum 2 yıldır sizde 5 krs yardmi yoksa kenarda parası birikmiştir kendine 1+1 daire tutsun der değil. Bosanirken size mi.guvenmis.
Çok sabirlisin..Ben böyle bir durumda 2 kişide kapıya koyardım.walla
Sende kadınsın ne bilim.kendinj dinlemeye ihtiyacın var özel zamanların var çok saçma.  Allah yardımcın olsun.
(955 puan) tarafından
Tek yaridimi meyve sebze aliyo. Başkada yardımı yok
0 oy
(163,521 puan) tarafından
gunah senle mahrem sonucta
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Çok saçma kalması ve büyük insan rahat etmez ki eşiyle başbaşa kalamaz film izliyemez yataktan yatağa hiç sevmem yani sen yine çok iyi dayanmissin
0 oy
(7,934 puan) tarafından

Kocaman adamin ne işi var 2 yıl aklim almiyo cocuk degilki ayri eve çıkamasin ben böyle sacmalik görmedim

Eşin de sorun var bence ne kadar abiside olsa kimse güvenipte 2 yıl evinde birakmaz

(955 puan) tarafından
İç içe yaşamışlar hep normal geliyo onlara.
0 oy
(770 puan) tarafından
Benim kaynim benden küçük esim surekli gel burfa calis bizde kal diye cocugun başının etini yiyor o yok yengem benle mi ugrascak gelirsem ev tutmak zorundayim o da zor falan diyo dogruda diyo
(955 puan) tarafından
Kaynım normalmiş benimki düşüncesiz. Ben kadın halimle kocamdan ayrılsam karı kocanin yanına yerleşmem rahatsız olurum
(770 puan) tarafından
Tabikide canım heleki bu devirde ortalik.kotu valla kimin ne yapacağı ne dusunecegini kestiremiyor insan ki surekli tetikte kalman lazim yok onu giymim yok şöyle oturmayim her an diken ustunde cok zor bi durum 2 yil iyi dayanmissin
(955 puan) tarafından
Zor dayandimda artık hiç tahammül kalmadı herşeyi batıyı bana resmen. Başta hiç bisey almaması gözüme gelmiyidu ama artık geliyo. Kendine herşeyi aliyo bı kere dememiş ev için bişey alıyım diye
(770 puan) tarafından
E yani sonucta beraber yiyosunuz alışmış bedavadan yasamaya bide koca adama bakiyosunuz valla zorr
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Kaynım ev açsın kaynananla kayınbabanı da yanına alsın ne düşüncesiz insanlar var ya
(955 puan) tarafından
İşte bedavadan yaşamak rahatına geliyo. Ev açarsa liradır faturadir uğraşacak
(4,234 puan) tarafından
Ne güzel hayat ya eşin söylesin o zaman maddi destek olsun
0 oy
(2,225 puan) tarafından
çok tehlikeli bir durum missfirliğin de bir sınırı var . Evli insanların evinde fazla kalınmasını doğru bulmuyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,398 soru

24,168,647 cevap

335,743 kullanıcı

...