0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya 33 hafta oldu inanirmisiniz saat 11 den beri ev temizlemeye çalışıyorum otura kalka bugün neden böyle oldu ya azıcık ayakta dursam çok özür dilerim sanki vajinamda ağrı oluyor korkmaya başladım normalmi acaba ??

9 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Bebek iyice baski yapiyo ondan cnm bende o haftalarda yüruyemezdim sanki cocuk cikacak gibi agri olurdu
tarafından
Ay vallahi otura kalka iş yapmaya çalışıyorum ya :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hareket etmesen daha iyi yatıp dınlen, agrın varsa nıye temızlık yapıyorsun canım 
tarafından
Canım normal rutin temizlik sil süpür lavabo bide kuşlar gelmiş saksimi devirmiş balkon leş gibiydi ama ayakta durunca ağrı giriyor normalde bişey yok
tarafından
Yapma kuzum yapma bırak pislensin sağlığından onemlı mı
tarafından
Haklısın valla uzandım şimdi
0 oy
tarafından
Kendini yorma canım artık bebek aşağıya baskı yapıyor 
tarafından
Yormuyorumda aslında canım ya azıcık ayakta dursam ağrı giriyor oturunca bişey yok bide aniden kalktım ondan olmuş olabilirmi ya unuttum bı an :(
tarafından
Olabilir canım sen en iyisi işi gücü bırak dinlen
tarafından
Öyle yapıyım bari saat 5 De eşim gelicek yemeğimde yok bide eşimin halası gelmiş kesin bana gelmek isticek offf :(((
0 oy
(163,427 puan) tarafından
normal simdi doguma kadar oyle olcak bebek buyudu yeri daraldi cok normal o baski hissi
tarafından
Dimi ondandır aman başka bişey olmasında babamda akülü motordan düşmüş Allah'a şükür bişey olmamış ama onads üzüldüm biraz etkiledi sanırım
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Bebiş büyüdü artık anası ❤️❤️❤️ tekmeler de can yakar artık 
tarafından
Aslımm tekmeler değilde bazEn toplanıyor sanki midemin üstünde bı an midem ağrır gibi oluyor büyüdü valla ya 2 kilo 33 gr olmuş ponçik
0 oy
tarafından
İlk hamilelik mi
tarafından
Evet canım ilk
0 oy
tarafından
Bebek asagıda oldugu için baskı yapıyordur normal cnm ama yinede çok zorlama kendini dikkat et bebek hareketlerinde azalma felan olursa doktora git
tarafından
Çok saol hatırlattığın için canım bebek haraketli çok şükür skinti yok ama ayakta kalınca işte sanki regl olucakmisim gibi oluyor . Uzandım şimdi biraz bakalım
0 oy
(539 puan) tarafından
Her gün bir oda temizle bacım sende doğumuna az kalmis yorma kendini gününde gelsin inşallah 
tarafından
Odalar temiz kuzum çok şükür geçen gün görümcem geldi perdelerimi yıkadı camlarımi sildi dip köşe temizledi bu öyle rutin temizlik . Ama uzandım şuan bakalım ne olucak inşallah çok saol
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Şu an ben öyleyim 37 haftadayım Çok baskı var yürüyemiyorum
tarafından
Ah kıyamam Allah yardımcın olsun canım . Benim hafif hafif bugün başladı ya artık Bebek büyüdükçe baskı yapıyor sanırım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 857 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,179 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Damlayaz (342 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,120 soru

24,094,508 cevap

331,978 kullanıcı

...