0 oy
638 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İki çocuğum var biri 9 aylık biri 4 yaşında küçük oğlum sabah 9 dan beri uyumuyor bu saat oldu hala mızmız diğeri etkinlik diye tutturuyor sabahtan beri yaptığım tek şey kahvaltı kafayı yicem ya yemek yok bişey yok soba yakılacak ev süpürülmedi silinmedi tuvalet banyoyu temzileyemiyorum bende mi sorun var ya kimsemde yok delircem artık dört duvar arasında çok bunaldım insanlar sürekli imalı konuşuyolar bana ev işi konusunda yoruldum artık ya biri susuyor biri ağlıyor diğeri acıkıyor yetişemiyorum herkes mükemmel ben mi eksiğim eşim bile laf sokuyor sürekli :'(

16 Cevaplar

0 oy
(5,436 puan) tarafından
Valla bir oglum var 10 aylik sabah 8 gece 12 hic durmadan ayaktayim ben anca yetistiriyorum allah kolaylik versin
tarafından
Her işini yapabiliyor musun peki dört dörtlük merak ediyorum inan ki bende mi problem var
-Reklam-
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Giyinin al çocukları çıkın dışarı hava alın hem onlara hem sana çok iyi gelir kim nederse desin duyma orası senin evin ister dağınık durur ister toplu canım
tarafından
Olmuyor ki canım bende öyle diyodum ama duymazlıktan gelemiyor artık insan birikince daha kötü oluyor işler napıcamı şaşırdım
(13,671 puan) tarafından
Sen şuan dediğimi yap çıkın hava alın küçük olan açık hava da uyur ona da iyi gelir canım
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(739 puan) tarafından

Vala o esin laf soylicegine bakicak cocuklara yapicaksin 4 yaşındaki sana fazla engel olmazda küçüğün engeldir bn ya gece onu yatirinca yapiyorum yada oglum birlikte sende ya yatirinca yapicaksin hergun bir yeri yada esin bakicak oyle laf sokmakla olmaz bizde insaniz robot  değiliz 

Bir gece yemegini yap iki gunluk bir gece sil supur qnca oyle duzene girer canim durmayan cocukla 

Benim tek 16 aylık artık iki gundur dipkose temizlik yaptim o döktü ben yaptm ama oldu sonunda bende bittim ama mecburdum iki gunluk yemek yaptim dun bugunede yemegim var simdidr son perdeyi asicam mesela dun esim aksam bakti biraz birazda gece yatirip yaptm anca oyle yetisiyorum çünkü 
tarafından
Büyük çok fena herşeye ağlıyor sürekli bişeyler istiyor park etkinlik acıktım anne tuvaletim geldi anne tamam çocuk haklı sıkılıyor ama bu sefer kardeşini durduramıyorum evimde sobalı bıraktığım an sobaya gidiyor kaç kere eli yandı yine aklıllanmıyor odamda küçük bırakamıyorum evin diğer odalarıda soğuk ne iş yapabiliyorum ne uyuyor bu saat oldu hala ağlıyor ya delircem artık
(739 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim soba cok zor haklisin benim onceki evimde oyleydi kalin hirka giydirir alirdm yanıma zorlanirdm cok
Dedigim gbi anca esin varken yapicjsn bide gece
tarafından
Gecede yoruluyorum iyice artık erkenden uyuyorum sessizlik anca çocuklar uyuyunca oluyor ondada ben uyuyakalıyorum erkenden zaten sabaha kadar kaç kere kalktığım belli değil bide eşim sabahları hep kahvaltı istiyor başımı alıp gidesim geliyor bazen
(739 puan) tarafından
O zmn tek care esin aksam bakick sen yapicksn
0 oy
(3,997 puan) tarafından
canim  4 yasindaki cocugunu krese verme imkanin varsa guzel olurdu
tarafından
Verdim canım sürekli hastaydı kardeşinede bulaştırıyodu ikisi bir daha kötü oluyodu bu sefer yine okula gidemiyodu en son ikisi bir acillik oldu çok zorlandım mecbur aldım
tarafından
İlk sene illaki olur dedi doktor tek o olsa tamam bi şekilde dicem bağışıklık kazanıyor ama kardeşi küçük olduğu için ilaçta kullanmıyor doğru düzgün en son 40 dereceyi gördük ateşte boğaz enfeksiyonu dedi bidahada aldım okuldan seneye bidaha denicem artık
0 oy
(11,046 puan) tarafından
1 çocukla bile bazen herşeye yetisemiyo insan. Ben olduğu kadar deyip  elimden geleni yapıyorum laf sokanlara da al 1 saat bak de işimi gücümü yapayım
tarafından
Doğru diyosun canım bazen sessiz kalmamak gerekiyor
(11,046 puan) tarafından
Aynen sen ne kadar sessiz kalırsan o kadar eziyolar maalesef. Ağzında dış varsa gostereceksin ki bı destur desinler. Oğlum huysuz olduğubda eşim der boşver evi yemeği onl ilgilen o uyuyuncA sende uyu ben yapabildiğimi yaparım
tarafından
Benim eşim anlayışlı değil ki öyle napayım yoruldum brnde artık bişey demiyorum kimseden yardım istemiyorum
(11,046 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Peşpeşe olmuş sayılır büyüğünü anaokuluna versen iyi olur rahat eder işini de yaparsın eğer doğru olan bu ilgili anne olarak aktivite yap bırak işler kaldım 
tarafından
Malesef öyle olmuyor canım birikiyor bu sefer daha kötü oluyor o bulaşık illaki yıkanıcak o yemek ille yapılacak benim eşim anlayışlı değil napiyim canım napayım yoruldum
(13,306 puan) tarafından
Tek çocuk iki kadın evde inan bizim de kalıyor illaki birşeyler yalnız değilsin eşin de o zaman ucundan tutacak illa yapamazsın cidden
0 oy
(337 puan) tarafından
Yalniz degilsin canim tek cocukla zor yetisiyom bazen yetisemiyorum insada yetersizlik duygusu olusmaya basliyo ki sende iki cocuk ikisi de küçük Allah yardimcin olsun zor yani insanlarin dediklerine kulak asma 
tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Evini temizligini begenmeyen gelmesin evine. Onlarada soyle begenmiyorsaniz gelmeyin diye.2 cocukla nasil bir performans bekliyorlar. Benim 2 cocugum var. 2 yas ve 1 aylik. Bazen aksamdan yapıyorum kizim durursa gündüz yaparım. Bazi gunlerde dağınık olur yapcak bisey yok. Kızım gazli oglum küçük. Hicmi ev dağılmayacak 
tarafından
Kızım 15 gunlukken misafirim geldi mutfakta bulaşık vardı kendisi mutfaga girip bulasıkları yıkadı. Imali falanda konuşmadı. Senin cevrendekiler sıkıntılı. Onlari eve kabuk etme
tarafından
Dağınık zaten sürekli topluyorum arkandan dağılıyor çocuklar onuda yapmasında put gibi otursun mu ona bi lafım yok ama temzlik denen bişeyde kalmıyor doğru düzgün yemek yapamıyorum böyle diyince de kimse inanmıyor şuan bile mızmız ikiside bende tükeniyorum artık bu kadınlar böyle böyle bunalıma giriyor demek ki insan bazen kendi kendini. Yakıyor çocuklarımı tamam çok seviyorum ama evlendiğimede bin pişmanım ne baba evinde yüzüm güldü ne burda kimsemde yok zaten bu zamanlar ne zaman geçer ilerde nasıl bi hayatım olur sürekli ağlıyorum artık
tarafından
Eşindemi sıkıntılı. Gecer gider bu günlerde evi bosver is yapılır cocuklarinla guzel vakit gecirmeye bak.masallah cokta kucuk degiller.
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Onu diyen çocuk sahibi değil.mi ya eşine de bisey derdim de neyse benim eşim denecek te öyle iki çocuğa bir saat pazara gidene kadar bakamadı eminim senin eşinde öyledir ver baksın ona sen heryeri temizle 
(11,241 puan) tarafından
Annen baban yok mu cnm
Ya çok üzüldüm işte benim eşim de öyle 1 saat bakamaz ama bana şunu yap onu yap diye emir verir
tarafından
Annem babam boşandı biri erkek biri kadın uğruna beni ortada bıraktılar eşim beni isterken bile üvey ablamdan istedi o abla dediğim bile kuyu kazdı arkamdan daha ne diyim ki
(11,241 puan) tarafından
Ah ah cnm ALLAH yardımcın olsun ne denir ki ikinci bebeği bile isteyemi yaptın peki
tarafından
İsteyerek yaptım canım hem evladım benim gibi yalnız kalmasın bi kardeşi olsun hemde benim kimsem yok bari evlatlarım olsun ilerde kalabalık aile olalım diye şimdi çok zorlanıyorum ama hergün dua ediyorum Allaha o güzel günleri banada göster rabbim diye inanıyorum dualarım yerini bulucak günü gelince bu sıkıntılar biticek :(
(11,241 puan) tarafından
InşaAllah cnm ileride çok mutlu olursunuz kötü günün arkası elbet güzeldir Rabbim canlarını sağ etsin
0 oy
tarafından
Valla canm her kez senin gibi kendini yanlız hissetme eşine de söyle sana gelenlere habersiz git bak nasıl dagınıklar benim eiimde başıma kakardı sürekli dağınık olduğumu biz her yere haber etmeden gitmezdik eşim araba aldı bize habersiz gelenlere habersiz gittik çat kapı allahım nasılsa berbattı evleri yani laf yapanlarda aynı aslında sen haber veripte biri sana gelse sende toplarsın evi kafana çok takma al çocuklarını git gez biraz için açılsın sonra ewi toplarsın 
tarafından
Sağol canım yorumun için bilmiyorum herkes öyle mi kimseye sık gitmem ben herkesin anlattığı kadar biliyorum kadında kadının düşmanı olmuş artık insanlar birbirine destek olmak yerine laf çarpıyor herkes birbirinin eksiğini arar olmuş böyle oldukça iyice uzaklaşıyorum insanlardan
tarafından
Sen dedigimi yap laf söyleyene habersiz git lafı çaktırmadan çarp suratına boz onu
0 oy
(612 puan) tarafından
En kötüsü eşinin laf sokması. Ama kesinlikle yalnız değilsin. Benim bir tane var o uyanıkken sadece onun ihtiyaçlarını karşılayabiliyorum. Bir de işte iyi anına denk gelirse evi toplayıp robotu çalıştırıyorum. Ben büyüdüğüm aileden dolayı sanırım biraz tez canliyim. Herşey hemen olsun istiyorum. Babam huysuzluk yapardı yemek hazır değilse, annem hep bı panik. Bu halim de ordan kaldı sanırım. Evi b.k götürsün eşim ağzını açıp tek kelime soylemez, günlerce yemek olmasın ne yiyeceğiz demez. Hatta kızar bana sürekli iş cikariyosin kendine diye ama ben de içimdeki o sürekli herşey tam olsun hissini yenemiyorum. Çok zorlanıyorum. 
tarafından
Benim ailem bile olmadı ki doğru düzgün anam babam başkaları uğruna yok saydılar başlarından attılar beni eşim bile ablamdan gelip istedi hiç kimse yol yordam öğretmedi 19 yaşımdaydım evlendim okuyamadım şimdi elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama kimse senin halini hayrını sormuyor herkes eksik aramanın peşinde
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Madme o kadar laf ediyorlar rahatsızlar gelsin temizleyiversinler? Herkes çok biliyorsa kendi doğursun da baksın sen evlat yetiştiriyorsun ev işi kalabilir ama çocuklar beklemez hepimiz öyleyiz benim bir tane 13 aydır günde iki öğünü zor yiyorum temizlik desen hak getire olmuyor durmuyo napim bağliyim mi millete ver cevabını kimse hiç bir iş evlatlarımızdan önemli değil. 

tarafından
En yakınlarım canım diyenler duymasan olmuyor herkes pis gözüyle bakıyor eşim bile ya daha ne diyim ki. Hiçbişeyime inanmıyor yalancı konumuna getiriyor. Beni benim yengem böyle ablalarım şöyle anam böyle hep başkalarını övüyor bi beni görmüyor napsam olmuyor kimse umrumda değil de kendim yıpranıyorum en çok
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Ah annemmmm gel gel bendensin merak etme yalnız degilsinn
tarafından
Sürekli ağlar oldum artık gece gündüz
0 oy
tarafından

Kiz benim annem 67 yasinda 3 yasinda var evde 6 yasinda 2 yasinda 11 yasinda hepsine bakıyor anneleri çalışıyor :)

Ben daha birsey demek istemiyorum :)

tarafından
Anaaa torun mu bunlar
tarafından
Doğrudur canım bende sorun var o zaman
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Mükemmel olmak zorunda değilsin kulaklarını tıka bütün boş konuşanlara  eşin sana laf sokana kadar bir işin ucundan tutmayı denesin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 286 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Azra05 (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 367 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
0 oy
18 cevap 568 göst.

Kategoriler