0 oy
362 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (66 puan) tarafından
Kızlar 14+5 haftalık hamileyim canım sürekli peynirli simiiitttttt istiyor. Bianda kokuyo burnuma sürekli her saat olmuyor da ve sabahları üşeniyorum da çıkmaya 

Şöyle bi 20 tane falan alsam buzlukta saklasam olur mu ki mikrodalga da ısıtıp yesem 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olur da canım çıtırlığı kalmaz begenmez sin tadını
tarafından
Yumuşak simit seviyorsan sorun yok at istediğin zman çıkar mikro dalgada 1 dk da ısınsın ben çıtır seviyorum k yüzden atmıyorum buzluğa
(66 puan) tarafından
Aynn bende öyle seviyorum çıtır çıtır ohhh misss
tarafından
O zman atma canım evlere servis yapan pastane var mı araştır yada eşin her sbah işe giderken alsın bıraksın sna başka türlü olmaz
(66 puan) tarafından
Öyle olucak galiba
tarafından
Atma canım ben daha önce attım çıkardım ısıtırken fln yumuşadı sevmedim hiç yiyemedim
-Reklam-
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Olur kız olur. Afiyet olsun 
(66 puan) tarafından
Çıtır kalır mı ki
(14,957 puan) tarafından
Orası sakıncalı işte çıtir kalmaz galiba ama yumuşak olur
(66 puan) tarafından
Bak bu olmadı
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ben taze ekmeği fazla alıp buzluğa atıyorum çıkardığımda çıtırlığı oluyor ama simit nasıl olur bilemedim 
(66 puan) tarafından
Citirliktan emin olamadım bende
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Valla geçenler de 12 tane aldım çocuklara okul icon çocuklardan çok ben yedim buzlu buzlu çok ta güzeldi ki bir kıyır d

Yine merkeze gitsem 20 tane alicam 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim 101de simitsarayinin simidi var dondurulmuş ben ondan alıyorum tost makinesinin arasına koyuyorum çıtır çıtır oluyo ordan alabilirsin istersen 1 pakette 4 tane oluyo
(66 puan) tarafından
Deniyim onu pişmiş simit dimi
(9,610 puan) tarafından
Evet canim pişmiş dondurulmuş sen sadece cözdürüp ısıt
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Ben bizzat hamileligimde gece 1 de canim simit istedigi icin stok yapmistik=) cikartiyordum cok istemisse canim tost makinasinda isitiyordum ikisjndede citir citir oluyordu=)
(66 puan) tarafından
Bak bu mantıklı işte :)
0 oy
tarafından
Olur bir olmasın cnm bende yapyom aynn poğaça falan alıp atym  hamileyken de yapardim
(66 puan) tarafından
Yapmaya üşeniyomda alıp atayım o zaman ya :)
tarafından
Ayynn daha iyi kız
0 oy
(455 puan) tarafından
Valla hı benim buzlukta bir poşet var,bir aya yakın oldu koyalı tadı bozulmuyor o kadar ama ilk taze tadı.da vermiyor tabi☺️
0 oy
(2,593 puan) tarafından

A101 de bim de falan simit sarayının simitlerinden var 1 pakette 4 tane oluyor onlardan alıp koyabilirsin fırında 5 dakika ısınması yeterli çıtır çıtır oluyor valla :)

(66 puan) tarafından
Pişmiş mi pakette
(2,593 puan) tarafından
evet biraz fırınlayınca tazecik oluyor
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Olur canım ben poğaça simit sürekli saklarım  çıkarırım fırına bile atmam disardabrakirim  tazegibi olur

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 186 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
25 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,924 puan) tarafından soruldu

Kategoriler