0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eminevimden çıkıp kuveyt türk yada herhangi bir katilim bankasından ev almak istiyorum. Nedenlerini daha önceki postumda anlatmıştım sizce mantıklı mi güvenebilir miyim bankaya

5 Cevaplar

0 oy
(193 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Eşim banka ile aldi canim 3 sene önce
tarafından
Hangi banka kuzum
(193 puan) tarafından
Kuveyt galiba cunku bankalar kampanya yapyor görürsünüz gidince
tarafından
Memnun musunuz kuşum
(193 puan) tarafından
Cnm herseyden ksyoz ayda 2 bin oduyo
tarafından
Anladım kuzum hayırlısı olsun
(193 puan) tarafından
Oylr canm sen calisiyomusun esinin meslegi ne
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilgiis olan yok mu kızlar 
0 oy
tarafından
Kiz eminevimden ciksaniz kendilerini aldigi paradan vazgececeksiniz o zaman yazik kac bin tl
tarafından
23 bin canım ama napalim gerçekten piskolojik olarak iyi değilim oturduğum bina 45 yıllık hemde demette evin altı bataklık deprem olucak diye yüreğim ağzımda durup durup ağlıyorum eşime dedim ya bu evden kiraya çıkarım yada eminevimden cikariz
tarafından
Bizde 400 bine alamayiz ama yatırımlık olarak ayri ev almayi düşünüyoruz kiraya ciksan keske 23 bin az para degil
tarafından
Eşim izin vermiyor ki kuzum 1 buçuk yıl kalmış nasıl çıkalım diyor 200 bine şuan kot 1 kot 2 bile vermiyorlar degilki 2023 temmuz ayına kadar o zaman yine mecbur üstüne en az 300 bin koymali ki doğru düzgün bi ev olsun şuan burda 4 katli 3. Yada 2. Katıydı bi ev bulduk 260 felan ama bence 250 ye bırakır onu almak istiyorum
tarafından
Evler degerleniyor yatırımlık  1+1 bile bulsaniz bekler senelerce kar olurdu  bizde ustune 150 falan koyariz 550 ye bile bulamayiz dusun
tarafından
Ne biliyim canım ya 1 buçuk yıl nasıl olur bilmiyorum kurada çıkmıyor işte 100 kişiden 5 kişi nasıp işi eğer 2023 de çıkarsa daha çok zarar ederiz hem üstüne koyulacak paranin borcu hem Eminevim nerdeyse 2 katına çıkacak ödemesi zaten yasamevim den gitti 35 bin daha kapanır mı kapanmaz mı eminevim onu bile bilmiyorum şuan için kafama yatan bu inan 23 bini gözüm görmüyor eşimde uyeligimizi satmakyi düşünüyor böylece paramız bize kalır oda nerde eee
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Bankadan ev almak nasıl oluyor canim
tarafından
Kuzum banka evi aliyor kendi eviymis gibi üstüne kar koyup sana satıyor yani nakit para yok işin içinde
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Biz evi ziraat katilimdan arabayi da kuveyt katilimdan aldik canim bir sıkıntı  da yaşamadık  şükür.  Borclari bitti bile darisi size:)
tarafından
Öyle mi ya inşallah kuzum çok teşekkür ederim
(4,650 puan) tarafından
Allah kolaylığını  verir canim. Esim kendi de ziraat bankası çalışanı.  En guvenilmez bankanin denizbank olduğunu  söyler  hep;)
tarafından
Kuzum bı şeyi merak ettim eşin Ziraat bankasindaysa evi neden küvet turkten aldınız gerçekten merak ettim valla kusura bakma canım benim ☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️
(4,650 puan) tarafından
Canim eşim  ziraat katilimda degil normal ziraatta. Katilim bankalari çalışma  sistemi itibariyle caiz deniyor. O yuzden . Neden kuveyt dersen. Evin borcu ziraat  katilimda devam ederken tekrar vermediler hem de kuveyt daha uygundu
tarafından
Anladım kuzum inşallah hayurlisiyla bizede nasıp olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 249 göst.
31 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kadinca_2243150 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
+1 oy
7 cevap 240 göst.
0 oy
9 cevap 382 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,859 soru

24,130,649 cevap

334,016 kullanıcı

...