0 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (193 puan) tarafından
Gunluk islerimi yaparim topla supur vs ama dip köse giremiyorum oglumu parka cikariyorum genelde park uzak bana gidiş geliş derken 2 saat geciyor gelincede elim kalkmiyo

Dün yatak odasini yaptim bugunde mutfagi yapaym dedim ama havada guzel bebegimde evde durmak istemiyor aksammi yapsam ya buzdolabinin ici dolaplarin ici temizleneck

9 Cevaplar

0 oy
(545 puan) tarafından
Hava güzelse çocuğu çıkar aman ev işi zaten yap yap hiç bitmiyor ki en azından çocuk hava alır oynar mutlu olur 
(193 puan) tarafından
O zaman aksam yapayim şimdlik etrafi toplayimda
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Cikar cocugunu canim hava alsin inan cok skliyolar evin icinde 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Aman ev işi biter mi çıkar çocuğunu dışarı, akşam yap işini bence bende öyle yapıcam 
(193 puan) tarafından
Tmm cnm aksam 7 gibi yaparim yemekten sonra
0 oy
(163,445 puan) tarafından
hergun mutlaka 1 kez disari cikariz
(193 puan) tarafından
Yâni bizde  cikiyoruz ama bu ara işlerimvar
(163,445 puan) tarafından
kiz ev isi nankordur bitmez bebekde ihmale gelmez
(193 puan) tarafından
Aynn sklyo evde cocuk
0 oy
(15,001 puan) tarafından
Dün işimi bitirip çıktık dışarıya her gün olmasa da iki güne bı çıkmaya çalışıyorum yeni basladik zaten :) 
(193 puan) tarafından
Ben dun cikaramadim genelde hep cikariz
(15,001 puan) tarafından
Yani bı topla evi öğlenden sonra çıkın çocuklar cidden sıkılıyor evde
(193 puan) tarafından
Aynen namazimi.klp cikaririm
0 oy
tarafından
Valla oncelik cocuklar. Hava iyiyse direk disari cikaririm evdeki isi bugun yapsam yarin yine var, o hic bitmez
(193 puan) tarafından
Haklsn o zmn dagnkligi toplayimda cikaraym
tarafından
Aynen bacim havayi guzel gordummu cikar hava alsin yavru. Zaten onumuz kis daha zor bulucaz guzel havalari
(193 puan) tarafından
Genelde cikaririm hep bi dun cikmadik canm
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Walla  evi b.k  götürdüğü  zamanda oluyor  ama hava  güzelse  çıkarıyorum  hemen  1 saat  oynatiyorum ewe  geliyoruz karnını doyurup uyutuyorum  sonra  evi topluyorum  dip  köşe  giremiyorum  tabi  sadece hafta sonu  eşim  ewdeyden beraberaz yapıyoruz 
(193 puan) tarafından
Ne guzel eşin yardimci oluyosa ben tek başima yetişemiyorum ya
(5,941 puan) tarafından
Oluyor  Allaha şükür  canım   
Sende  çok zorlama canım  kendini  olduğu kadar artık
(193 puan) tarafından
Aynen canm
0 oy
tarafından
Önceliğim çocuklarım 
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Valla evi mi de ihmal etmem çocuğu bahane edip ama çocuğu da ihmal etmem ev için hemen işlerimi yapar çocuğumu çıkarır birlikte markete gideriz park evin karşısında parka gideriz öyle 1 saat geçer getirir banyosunu yaptırır karnını doyurup beşiğe koyar sonra kalan işlerimi yaparım yemeğimi yaparım kızım kalkınca da onunla ilgilenirim ablası okuldan gelir onu oynatır bende çamaşır ütüyü hallederim. Çocuklar evde bunalıyor hava almak iyi geliyor onlara da bizede. 
(193 puan) tarafından
Evimi bende ihmal etmem dün yatak odama girdim dip kose bugunde mutfagi yapcam parktan gelince yaparim gunluk islerimi hep yaparim yerler temizdir tozlari alirim gunluk ama dip köse giremiyorum parkabgidince
(2,319 puan) tarafından
Dip köşe için haftada 2 gün belirle mesela diğer günler bende toz al düzenle temizle yapıyorum haftada 2 günde dip köşe yapıyorum daha kolay oluyor.. Dediğin gibi parktan gelince çocukta yorulmuş olur uyutur daha rahat yaparsın.
(193 puan) tarafından
Oyle yapyorum canm gecen hafta cuma ve cumartesi yaptim dün başladim aslinda yapmaya ama havada guzel dedim gotureyim aksam devam ederim işlerime
(2,319 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Zaten çocuklar sağolsun ev toplu düzenli kalmıyor hiç ☺️
(193 puan) tarafından
Sorma valla arkamdan dagıtarak geliyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 447 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 272 göst.
0 oy
28 cevap 1,133 göst.
6 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,957 soru

24,118,341 cevap

333,341 kullanıcı