0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
Kızlar çok merak ediyorum devlette sezaryen olurken size soruyorlar mi genel mj belden mi diye. Bn ilk sezaryen da acil olarak genel olarak anestezi oldum. Bunda da genel olmak istiyorum ama ya yapmazlar sa diye korkuyorum. Bilenler vardır. İstek üzerine anestezi yapılır mi

11 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Normalde anestezi uzmanları belden olani uygun görüp ona diretirler burda bi kaç kişide gördüm kendi arkadaş çevremde de sorma falan yoktu direk belden uyusturulucak diyip seçenek sunmazlardi tabi her hastane öyle mi bilmiyorum ama sanırım geneli böyle..eger sana anestezi uzmanı spinal derse sen itiraz edersen doktorunla konusmalisin 
-Reklam-
0 oy
(504 puan) tarafından
Valla ben özelde oldum ama bana şöyle yapmışlardı anestezi uzamanı kontrol ediyordu genwlmi spinal mi diye ona göre uyguluyordu

Gerçi spinal uygun dediler de noldu 5 defa denediler uyuşmadım genel oldum
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Ben özelde oldu da sormamışlardı anestezic i belden uyuşturdu direk
0 oy
(713 puan) tarafından
Ümraniye eğitim araştırma da yaptım kuzum ben iki doğumu senin gibi ilkini erken doğum yaptım o yüzden genel oldu ama ikinci de zamanıydı anestezi Dr. konuştuk hangisinden olmak istersin diye sordu benim sağlık sorunlarım vardı diye sordu bende belden olsun istedim o şekilde yaptım
0 oy
tarafından
İlk doğumum bebeğimin kalbi yavaşladıgi için  acil sezeryanda alındım . Genel anestezi ile oldum. Sebebi sorduğum da ikinizde lokal anestezi için uygun değilsiniz demişti.
(473 puan) tarafından
Bnde o sebepten ilkinde genel oldum
tarafından
Lokal anestezi daha iyi diyorlar. Ben genel anestezi den sonra kendime geldiğimle ağrımin başlaması bir oldu sizde de oldun mu
0 oy
(76 puan) tarafından
Ben özelde yapmıştım genel anastesi olmak istiyorum dedim ama iyi olmadığını belden yapacaklarını söylediler, yani anne de ciddi bı sikinti varsa öyle genel anastesi yapıyoruz demişti, belden olması daha saglikliymis, tabi hastaneden hastaneye fark vardır 
0 oy
(1,295 puan) tarafından

Canim eger  uygun gormeseler genel anestezi yapiyolar benim ilkim genel anestezi oldu 2. Belden oldu bakalim 3. Ne olucak:D

0 oy
(519 puan) tarafından
Tercihi sana birakiyorlar ben 3 dogum yaptim birisi belden uyusma 2 si anestezi belden uyusmada bas agrim bel agrim cok oldu aneztejidede bugaz agrim cok oldu meyerse boru gibi birsey sokuyolarmus bugaza ondanmis bir cocugu devlete ikisini ozelde yaptim tercihi bana biraktilar
0 oy
(331 puan) tarafından
Ben sordum tam mı baygın olcam yarı mı diye. Ona anestezi uzmanı karar verecek dediler canım. Sadece belden uyusturuldum. 6 saat alt kismimda hiç his yoktu. Ama iyi ki böyle oldu. 15 dakika içinde her şey oldu bitti. Bebeğimi hemen emzirebildim.
0 oy
tarafından
Özelde oldum ben sordular 

Genel istedim genel yaptılar devleti bilmiyorum 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Corona doneminde ve bebege daha az anestezi gecsin diye belden yapiyor devlette sadece ozel dirumlarda onlar uygun gorurse genel yapiolar

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 106 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Meral ocakdan (39 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 82 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
8 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde mrcn06 (132 puan) tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 838 göst.
14 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,214 soru

24,136,165 cevap

334,305 kullanıcı

...